Pure ingrediënten als uitgangspunt

Aurora Dionis werkt uitsluitend met 100% natuurlijke en vegan ingrediënten. Voor het conserveren van haar producten wordt o.a. gebruik gemaakt van lactobacillus, omdat het ook als een natuurlijk conserveermiddel werkt dat geen allergische reacties uitlokt. In eerste instantie werd onze samenstelling minder serieus genomen door reguliere 'kenners' in de cosmetica sector. Er werd gedacht dat onze producten de testen en hoge eisen o.a. van houdbaarheid om op de markt te komen niet zouden doorstaan. Niets was minder waar. Met glans doorstonden al onze producten op basis van aloë vera mét deze natuurlijke conservering op zeer sterke wijze alle benodigde testen. Een hele geruststelling voor onze klanten die baat hebben bij natuurlijke niet allergiserende conservering.
Daarnaast zoeken wij naar de beste organische ingrediënten en zorgen we voor de juiste certificatie. Zo is bijvoorbeeld ons wortelextract gecertificeerd door Ecocert en komt het niet van genetisch gemodificeerde bronnen. Onze klei is gecertificeerd door Demeter en Vegan. Onze rosehip olie is biologisch gecertificeerd evenals onze aloë vera uit Mexico door Ecocert. U kunt er dus zeker van zijn dat u een puur en natuurlijk product koopt.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.