Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

informatie zeep en reiniging Aurora Dionis Dermacosmetics

Is zeep geschikt om gezicht te reinigen?

november 17, 2020

Het woord zeep kan duiden op het gebruik van reinigingsmiddel in allerhande producten. Maar droogt zeep de huid van het gezicht uit?

Lees meer

Vooraankondiging: nieuwe locatie.

Vooraankondiging: nieuwe locatie.

november 09, 2020

Eind van het jaar, begin van 2021 zullen we ook te vinden zijn op een nieuwe locatie. Aurora Dionis Demacosmetics groeit!

Lees meer

foto cadeau vegan huidverzorging Aurora Dionis

Vegan huidverzorging als cadeau?

november 05, 2020

De decembermaand met Sinterklaas en Kerst is in aantocht. Voor veel mensen is dit jaar het vakantiegevoel ver weg. Des te meer reden om het jaar 2020 stralend afsluiten! 

Lees meer


Zoeken wij jou? Huidtherapeut 16-24u

Zoeken wij jou? Huidtherapeut 16-24u

november 04, 2020

Ben jij als huidtherapeut op zoek naar meer afwisseling en diversiteit in je werk? Wil je jezelf inhoudelijk als behandelaar, commercieel en op trainingsvlak verder ontwikkelen? 

Lees meer

Hoe werkt Niacinamide in cosmetica?

Hoe werkt Niacinamide in cosmetica?

oktober 31, 2020

Niacinamide is helemaal hip in de wereld van cosmetica. Maar wat is het eigenlijk? Het wordt ook wel nicotinamide genoemd.

Lees meer

Wat je moet weten over cosmetische klei

Wat je moet weten over cosmetische klei

oktober 28, 2020

Klei of beter gezegd kleien, zijn een natuurlijke bron en bevatten talrijke mineralen. Het is een eeuwen oud ingrediënt uit de natuur en doet meer dan je denkt voor je huid.

Lees meer


vacature Huidtherapeut vertegenwoordiger AD

VACATURE Huidtherapeut en vertegenwoordiger

augustus 01, 2020

Aurora Dionis Dermacosmetics is op zoek naar professionele uitbreiding. We zoeken iemand met een positieve, commerciële mindset die de opleiding huidtherapeut en schoonheidsspecialist op zak heeft. Jouw passie voor 100% natuurlijke, pure en vegan skincare is een pré.

Lees meer

Hyaluronzuur

Hoe kan Hyaluronzuur mijn huid verbeteren?

juli 29, 2020

Hyaluronzuur is een, lastig uit te spreken, huidverzorgings-ingredient. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam maar tegenwoordig ook in verzorgingsproducten om de huid te verbeteren.  

Lees meer

Krabben of kalmeren met Aloë Vera bij jeuk door processierups?

Krabben of kalmeren met Aloë Vera bij jeuk door processierups?

juni 22, 2020

In de zomermaanden is de processierups actief. Hun nesten zitten in eiken waar zij de boom kaalvreten. Door direct of indirect contact (via de wind) met de brandhaartjes kun je gezondheidsklachten krijgen zoals bultjes, huiduitslag en jeuk. Krabben ligt voor de hand maar kalmeren is beslist beter. 

Lees meer


zonnebrand creme kiezen

Waar moet ik op letten bij zonnebrandcreme?

juni 01, 2020

Chemische filters absorberen ultraviolette stralen. Voorbeelden zijn benzophenone, avobenzone, octocrylene en methoxycinnamate. Een nadeel van chemische filters is dat ze door de bovenste huidlaag dringen en irritatie kunnen veroorzaken. 

Een fysisch filter legt een laagje op de huid dat zonnestralen weerkaatst. Voorbeelden zijn van minerale filters zijn titanium dioxide en zinkoxide. Als de deeltjes niet kleiner zijn gemaakt met behulp van nanotechnologie geven ze alleen wel een witte waas op de huid.

Lees meer

Acne bestrijden met vegan huidverzorging

Acne bestrijden met vegan huidverzorging

april 22, 2020

Acne verminderen met vegan puur natuur huidverzorging is een wens van velen. Veel mensen hebben dagelijks last van acne. Niet alleen zorgt acne voor de nodige klachten, maar ook met het oog op het cosmetische aspect is het hebben van acne bijzonder vervelend. Alles over behandeling van acne vindt u bij Aurora Dionis, vegan medisch schoonheidsspecialist.

Lees meer

BLOG Therapeutische Klei Aurora Dionis

BLOG Therapeutische Klei Aurora Dionis

maart 12, 2020

Deze klei heeft een buitengewoon zuiverende werking en helpt de huid jong, soepel, en elastisch te maken. De grote aanwezigheid van silica werkt regenererend en helpt vertragen van het verouderingsproces en is daarmee een uitzonderlijk, natuurlijk anti aging product.

De klei in Aurora Dionis Dermacosmetics komt uit Italië en is gecertificeerd Demeter, BDIH, ICEA en Ecocontrol Vegan.

Lees meer