Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

Hyaluronzuur

Hoe kan Hyaluronzuur mijn huid verbeteren?

juli 29, 2020

Hyaluronzuur is een, lastig uit te spreken, huid-verzorgingsingredient. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam maar tegenwoordig ook in tal van verzorgingsproducten om de huid te verbeteren. Het is een ingrediënt dat op verschillende manieren de huid kan verbeteren en herstellen. 

Lees meer

vacature Huidtherapeut vertegenwoordiger AD

VACATURE Huidtherapeut en vertegenwoordiger

juli 15, 2020

Aurora Dionis Dermacosmetics is op zoek naar professionele uitbreiding. We zoeken iemand met een positieve, commerciële mindset die de opleiding huidtherapeut en schoonheidsspecialist op zak heeft. Jouw passie voor 100% natuurlijke, pure en vegan skincare is een pré.

Lees meer

Krabben of kalmeren met Aloë Vera bij jeuk door processierups?

Krabben of kalmeren met Aloë Vera bij jeuk door processierups?

juni 22, 2020

In de zomermaanden is de processierups actief. Hun nesten zitten in eiken waar zij de boom kaalvreten. Door direct of indirect contact (via de wind) met de brandhaartjes kun je gezondheidsklachten krijgen zoals bultjes, huiduitslag en jeuk. Krabben ligt voor de hand maar kalmeren is beslist beter. 

Lees meer


zonnebrand creme kiezen

Waar moet ik op letten bij zonnebrandcreme?

juni 01, 2020

Chemische filters absorberen ultraviolette stralen. Voorbeelden zijn benzophenone, avobenzone, octocrylene en methoxycinnamate. Een nadeel van chemische filters is dat ze door de bovenste huidlaag dringen en irritatie kunnen veroorzaken. 

Een fysisch filter legt een laagje op de huid dat zonnestralen weerkaatst. Voorbeelden zijn van minerale filters zijn titanium dioxide en zinkoxide. Als de deeltjes niet kleiner zijn gemaakt met behulp van nanotechnologie geven ze alleen wel een witte waas op de huid.

Lees meer

Acne bestrijden met vegan huidverzorging

Acne bestrijden met vegan huidverzorging

april 22, 2020

Acne verminderen met vegan puur natuur huidverzorging is een wens van velen. Veel mensen hebben dagelijks last van acne. Niet alleen zorgt acne voor de nodige klachten, maar ook met het oog op het cosmetische aspect is het hebben van acne bijzonder vervelend. Alles over behandeling van acne vindt u bij Aurora Dionis, vegan medisch schoonheidsspecialist.

Lees meer

BLOG Therapeutische Klei Aurora Dionis

BLOG Therapeutische Klei Aurora Dionis

maart 12, 2020

Deze klei heeft een buitengewoon zuiverende werking en helpt de huid jong, soepel, en elastisch te maken. De grote aanwezigheid van silica werkt regenererend en helpt vertragen van het verouderingsproces en is daarmee een uitzonderlijk, natuurlijk anti aging product.

De klei in Aurora Dionis Dermacosmetics komt uit Italië en is gecertificeerd Demeter, BDIH, ICEA en Ecocontrol Vegan.

Lees meer


Aurora Dionis vegan dermaskincare

Duurzame Natuurlijke Vegan Huidverzorging

november 01, 2019

U zorgt het best voor uw huid door te kiezen voor vegan duurzame en natuurlijke huidverzorging. Aurora Dionis, vegan medisch schoonheidsspecialist, heeft veilige producten ontwikkeld die effectief werken voor (ook) de meest gevoelige huid. Neem gerust een kijkje in ons online assortiment en plaats eenvoudig en uw bestelling.

Lees meer

Heeft een kinderhuid verzorgingsproducten nodig?

Heeft een kinderhuid verzorgingsproducten nodig?

november 01, 2019

Door de jaren heen heb ik in mijn praktijk veel kinderen met huidproblemen gezien. Mijn eigen kinderen hebben eczeem en het was een frustrerende zoektocht om de juiste huidverzorging voor ze te vinden. Daarom deel ik hieronder mijn bevindingen, om ouders in een vergelijkbare situatie te helpen.

Lees meer

NATUURLIJKE VERSUS SYNTHETISCHE CONSERVERINGSMIDDELEN

NATUURLIJKE VERSUS SYNTHETISCHE CONSERVERINGSMIDDELEN

oktober 17, 2019

Aurora Dionis skincare maakt gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen. Zeker wanneer je een gevoelige huid hebt of een allergie is het logisch een product te kiezen dat vrij is van deze synthetische conserveringsmiddelen.

Lees meer


LABORATORIUM TESTS VAN ONZE WORTEL EXTRACT

LABORATORIUM TESTS VAN ONZE WORTEL EXTRACT

september 23, 2019

Waarom werken onze Aloe Serums en Gel zo goed tegen verschillende huidklachten?

Bij allerhande huidklachten zoals hoofdschimmel, huidschimmel en eczeem (eczema seborroica) etc.

 

Binnenkort kunt u hier meer over lezen

Lees meer

Aurora Dionis vegan aloe vera

Aloë Vera gel serum: superfood voor de huid

september 23, 2019

De Superfood Supertreat Aloë Vera gel en serum van Aurora Dionis vegan medisch huidspecialist is vervaardigd uit de beste kwaliteit ingrediënten en heeft de Aloë Vera hoog geconcentreerd in haar producten opgenomen. Door dit te doen ontstaat er direct een voorsprong op reguliere pure 100% Aloë producten. Dat zie en voel je terug als het gaat om verbetering van de huid.

Lees meer

Toepassingen voor ‘magisch’ zuiveringszout

Toepassingen voor ‘magisch’ zuiveringszout

september 16, 2019

In dit stukje vertel ik je bij welke ongemakken je zuiveringszout kunt gebruiken. Lees eerst hier alles over zuiveringszout.
Soms schrijf ik er mijn eigen ervaringen bij ook in combinatie met onze SAS Soothing Aloe Serum en soms ook een olie. 

Lees meer