5% korting op uw allereerste bestelling! gebruik code YFNH1DZ7Q39Z

Retourneren

De bedenktijd en belangrijkste kenmerken van het product

Bij het kopen van vele producten via het internet heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd begint te lopen op de dag nadat u het product hebt ontvangen.

U dient wel rekening te houden met de uitzonderingen op de bedenktijd van 14 dagen. Wij hebben de volgende twee uitzondering hieronder geformuleerd, die van toepassing zijn op Aurora Dionis Dermacosmetics producten.

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. De verzegeling mag na de levering niet verbreken anders is er geen recht op bedenktijd meer.


Aurora Dionis Dermacosmetics producten kunnen onder bepaalde omstandigheden hun werking verliezen. De klant dient rekening te houden met de volgende voorwaarden:

  • Het product dient in een koele en donkere plaats bewaard te worden. Felle zon of te lang aan daglicht blootstellen kan er toe leiden dat de ingrediënten zullen oxideren. Het product heeft een maximumtemperatuur van 20 °C.
  • Het product dient staand (verticaal) bewaard te worden. Door het product verticaal neer te leggen, kan de inhoud niet via het pompje lekken. Dit gebeurt alleen als het product voor een lange tijd horizontaal wordt bewaard.   
Als de bovenstaande punten niet worden nageleefd, kunnen de ingrediënten van Aurora Dionis Dermaciosmetics producten oxideren. Op deze wijze verliest het product zijn eigenschappen (effectieve werking en versheid). Dit kan averechts resultaat veroorzaken. Door de bovenstaande omstandigheden kan het product vóór de uiterste houdbaarheidsdatum al bederven. Tevens vervalt de wettelijke bedenktijd, omdat Aurora Dionis Dermacosmetics niet kan vaststellen onder welke omstandigheden de koper het product heeft bewaard.


Aurora Dionis Dermacosmetics retourneert wegens hygiëne en/of gezondheidsredenen (als de verzegeling verbroken is) producten niet.  

Als Aurora Dionis Dermacosmetics producten worden geopend (bijvoorbeeld vanaf de refill) kan fijnstof in het product belanden of de koper kan het product met haar of zijn vingers en/of andere lichaamsdelen hebben aangeraakt. Aurora Dionis Dermacosmetics producten zijn onder steriele omstandigheden geproduceerd. Door de wijze waarop de producten zijn geproduceerd, kan Aurora Dionis de versgarantie, kwaliteitgarantie en houdbaarheidsgarantie geven.
Als een ondeugdelijk (bijvoorbeeld niet compleet, beschadigd of kapot) product is geleverd, neem dan eerst contact op met Aurora Dionis Dermacosmetics. In dit geval zullen wij het product gratis repareren of ontvangt u een nieuw product.

Indien het ontvangen product ondeugdelijk is, vragen wij u om de volgende stappen te doorlopen:

  • Neem contact op met Aurora Dionis Dermacosmetics. Wij zouden graag eerst met u in gesprek willen. Dit kan telefonisch of via e-mail. Als wij u vragen om uw bestelling te retouneren, dan kunt u naar punt 2.
  • Aurora Dionis Dermacosmetics Retourformulier invullen. Dit hoeft u niet te doen als wij dit telefonisch besproken hebben. Dit formulier dient samen met de artikelen in de doos gelegd te worden.
  • Geef je retourzending af bij een PostNL punt. Let op: bij een ondeugdelijk product betaalt Aurora Dionis Dermacosmetics de verzendkosten!


Levertijd

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Dit kan circa 2 tot 7 werkdagen duren. Ook rond de feestdagen doen wij er alles aan om jouw bestelling op tijd te bezorgen.


Bezorgkosten

Wij bezorgen in heel Nederland. Aurora Dionis brengt de verzendkosten in rekening bij de koper. €6,95 euro (standaard verzendkosten).

 

Klachten


Heeft u een klacht en/of opmerking? Neem dan contact op met Aurora Dionis Dermacosmetics.

Aantekeningen

  • Je te informeren over de bedenktijd.
  • Te vermelden op welke manier, binnen welke termijn en onder welke voorwaarden je van de koop af kunt zien.
  • Een modelformulier herroeping op de website te plaatsen, dat je kunt gebruiken als je van de koop af wilt binnen de bedenktijd.


Voorwaarden/Informeren

•    het bestelproces;
•    de belangrijkste kenmerken van het product of de dienst;
•    de levertijd;
•    de prijs;
•    de bedenktijd;
•    garantie;
•    klachtenregeling en gegevens van het bedrijf (klantenservice, postadres en bezoekadres).
•    De verkoper mag de kosten van retourzending in rekening brengen. Hij moet je daarover wel vooraf informeren, anders hoef je deze kosten niet te betalen.


modelformulier