Leveren en retourneren

Leveren

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Wilt u meer weten? Stuur ons een berichtje via info@auroradionis.com.

Levering aan huis is binnen 2 tot 7 werkdagen en van maandag tot en met zaterdag. U ontvangt een track & trace code om het pakket en het tijdstip voor levering te kunnen volgen.

WAT IS DE LEVERINGSTERMIJN?
Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Wilt u meer weten? Stuur ons een berichtje info@auroradionis.com. Levering aan huis binnen 2 tot 7 werkdagen en is van maandag tot en met zaterdag. U ontvangt een track & trace code om het pakket en het tijdstip voor levering te kunnen volgen. 

LEVEREN IN NEDERLAND
Wij bezorgen in Nederland tegen een verzendvergoeding van €6,95 euro. Bij een bestelwaarde van €75 of hoger worden in Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. 

LEVEREN IN HET BUITENLAND
Er zijn geen verzendkosten voor je eerste bestelling vanuit andere landen dan Nederland. Gebruik hiervoor de kortingscode: WELCOMEOFFER . Voor je volgende bestelling boven €75 delen we de verzendkosten elk 50%.

De kosten zijn op basis van de PostNL tarieven.

Voor de meeste landen in Europa €13,-. Voor de UK, Zwitserland en groter Europa €18,50 euro en €29,30 voor alle overige werelddelen zoals USA, Zuid-Amerika, Australië etc.

Check de Post NL tarieven

 

Wanneer retourneren

In het geval van een fout van de inhoud van de bestelling, of indien u een beschadigd of gebrekkig product toegezonden heeft gekregen, dan hebben wij graag persoonlijk contact of stuur ons een email.

Veel aankopen via het internet hebben een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd begint te lopen op de dag nadat u het product hebt ontvangen. Er zijn de hiernavolgende uitzonderingen die van toepassing zijn op Aurora Dionis Dermacosmetics producten. 

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. Het recht op bedenktijd is verlopen wanneer de verzegeling is verbroken.

Stuur dit modelformulier mee bij retournering van de aankoop om gebruik te maken van het herroepingsrecht en volg de richtlijnen hieronder voor retourneren.

Hoe retourneren?

Wanneer u uw bestelling of een deel daarvan wilt retourneren geeft u dan z.s.m. aan ons door welke specifieke artikelen u wilt gaan terugsturen. Doet u dat onder vermelding van uw naam, postadres en bestelnummer (beginnend met #jaartal-xxxx), en wanneer mogelijk, uw telefoonnummer en emailadres. De producten moeten in ieder geval teruggezonden worden binnen de termijn van 14 dagen.

Verder gelden de volgende voorwaarden voor retournering:

  • Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen producten die gebruikt/geopend zijn niet teruggenomen worden.
  • Het product dient in een koele en donkere plaats bewaard te zijn geweest.

  • Het product is blootgesteld aan een maximum van 20 °C. 

Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald. De terugbetaling zal geschieden door bankoverschrijving welke is gebruikt voor betaling. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de producten.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.