Gratis verzending bij bestelling vanaf € 50,00

Leveren en retourneren

Leveren

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Wilt u meer weten? Stuur ons een berichtje via info@auroradionis.com.

Levering aan huis is binnen 2 tot 7 werkdagen en van maandag tot en met zaterdag. U ontvangt een track & trace code om het pakket en het tijdstip voor levering te kunnen volgen.

Wij bezorgen in Nederland en brengen standaard verzendkosten van € 6,95 euro in rekening.

 

Wanneer retourneren

In het geval van een fout van de inhoud van de bestelling, of indien u een beschadigd of gebrekkig product toegezonden heeft gekregen, dan hebben wij graag persoonlijk contact of stuur ons een email.

Veel aankopen via het internet hebben een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd begint te lopen op de dag nadat u het product hebt ontvangen. Er zijn de hiernavolgende uitzonderingen die van toepassing zijn op Aurora Dionis Dermacosmetics producten. 

  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd om gezondheidsredenen of hygiëne. Het recht op bedenktijd is verlopen wanneer de verzegeling is verbroken.

Stuur dit modelformulier mee bij retournering van de aankoop om gebruik te maken van het herroepingsrecht en volg de richtlijnen hieronder voor retourneren.

Hoe retourneren?

Wanneer u uw bestelling of een deel daarvan wilt retourneren geeft u dan z.s.m. aan ons door welke specifieke artikelen u wilt gaan terugsturen. Doet u dat onder vermelding van uw naam, postadres en bestelnummer (beginnend met #jaartal-xxxx), en wanneer mogelijk, uw telefoonnummer en emailadres. De producten moeten in ieder geval teruggezonden worden binnen de termijn van 14 dagen.

Verder gelden de volgende voorwaarden voor retournering:

  • Vanwege hygiëne- en veiligheidsvoorschriften kunnen producten die gebruikt/geopend zijn niet teruggenomen worden.

Als de bovengenoemde condities nageleefd zijn, worden de door u geretourneerde producten terugbetaald. De terugbetaling zal geschieden door bankoverschrijving welke is gebruikt voor betaling. Dit gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van de producten.

Wij zijn graag in contact!