Maak een afspraak met een van onze specialisten

Lees hieronder de specialiteiten van onze medewerkers en maak onderaan direct een afspraak op de datum en tijd dat het u uitkomt.

Aurora Dionis - Medisch Schoonheidsspecialist

Aurora Dionis, Postgraduate Student in Cosmetic Sciences, Skincare Formulator, en Vegan Medisch Huidspecialist. Zij volgt telkens de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van huidverzorging en medische behandelingen dan wel toepassingen. Die kennis zet zij om naar producten en behandelingen die volledig 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Deze zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie.
Bij medische aandoeningen werkt Aurora Dionis samen met de specialist of dermatoloog. Stap voor stap lukt het de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven.

Patricia de Troije

Mijn naam is Patricia de Troije.
Ik ben 35 jaar en Allround- schoonheidsspecialiste.

Sinds 2011 (ruim 13 jaar) ben ik werkzaam in de Beauty Branche en sindsdien ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest (waaronder mijn eigen schoonheidssalon).
Ik heb sinds kleins af aan affiniteit gehad met schoonheid en skincare en het is daarom ook mijn allergrootste passie.

Met veel enthousiasme en expertise ga ik deze uitdaging aan: de wereld laten zien hoe je de huid kunt verbeteren, laten stralen en kunt verwennen met de producten van Aurora Dionis (die ook nog eens duurzaam en 100% vegan zijn!)

Ik help u graag!

Liefs Patricia

Fleur Jansen - Allround Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Fleur Jansen, ik ben 20 jaar en afgestudeerd als Allround-schoonheidsspecialiste.
Specialisaties:
- Acne, Rosacea, Eczeem gevoelige huid, Microdermabrasie, Bindweefsel massages en Ontspanningsmassages.
In 2019 ben ik begonnen als stagair bij Aurora Dionis. Ondertussen alweer twee jaar ervaring als freelancer in deze prachtige salon. Ik houd ervan om cliënten te kunnen helpen en mijn steentje bij te dragen waar nodig is.
Ik ben een zeer leergierig en gedreven persoon. Ik ben gedisciplineerd, gestructureerd en gemotiveerd in mijn werk. ik zal mijn cliënten altijd op hen gemak stellen en het gevoel geven dat ze bij mij zichzelf kunnen zijn.
Ik hoop u snel te mogen ontvangen in onze salon en samen naar een mooi doel te streven.
Veel liefs,
Fleur

Luce Wesdijk - Allround Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Luce Wesdijk, ik ben 19 jaar oud en ik ben een gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste. Sinds november 2021 werk ik bij Aurora en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Aurora coacht ons professioneel en ik leer ontzettend veel van haar. Mijn specialisaties zijn acnebehandelingen, bindweefselmassages en ontspanningsmassages. Ik ben klantvriendelijk, gepassioneerd en ik werk doelgericht. Ik kijk er enorm naar uit om jou ook te mogen behandelen en ervoor te zorgen dat je met een goed gevoel de deur uitgaat. Je kunt me op maandag, donderdag en zaterdag vinden, dus ik hoop je snel te ontmoeten. Ik heb er zin in!

Liefs, Luce

Stagiairs - Schoonheidsspecialist

Aurora Dionis Skincare is erkend als SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)  leerbedrijf. We begeleiden al meer dan 15 jaar enthousiaste en competente stagiairs om gecertificeerd hun studie af te ronden volgens de geldende kwalificaties van de ANBOS. ANBOS is dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Het SBB accrediteert bedrijven die voldoen aan de voorwaarden om studenten te begeleiden in de praktijk om zo hun eindcertificaat te behalen. 

BIJ HET ONLINE INBOEKEN VAN DE AFSPRAAK ZIJN DE AFSPRAAK EN DE BETALING IN ÉÉN KEER GEREGELD.

Neem telefonisch contact op (06 44720906) wanneer onduidelijk is welke behandeling passend is. De boeking en betaling kunnen in de salon worden afgewikkeld.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.