Aurora Story

Aurora Story

Aurora Dionis is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar. Ze weet wat het is om een huid te hebben die niet prettig aanvoelt, ze had zelf jarenlang huidproblemen. Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en verfijnde haar technieken om die te kalmeren en weer in balans te brengen. Voor sommige huidproblemen heeft Aurora zelfs persoonlijk samengestelde producten en behandelingen ontwikkeld.

Ingrediënten

Ingrediënten

De ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn vers en van de beste kwaliteit. Om deze hoogwaardige standaard te waarborgen, is nauw contact met de producenten nodig. Plantaardige ingrediënten zijn anders dan ingrediënten op basis van aardolie, zoals die in de meeste conventionele cosmeticaproducten. Planten groeien elk jaar opnieuw, waarbij de (weer)omstandigheden altijd anders zijn. Die veranderende omstandigheden hebben een invloed op de samenstelling van uiteindelijke ingrediënt

Productieproces

Productieproces

De producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn handgemaakt en zo vers mogelijk. Aurora heeft haar eigen productieruimte waar ze klein oplages met de hand maakt. Ze werkt uitsluitend met professionele apparatuur, zoals sterilisatoren om de lucht steriel te maken, sterilisatoren om de apparatuur en flacons steriel te maken, mixers, vul machines, doppensluiter en beschikt van een special steriel en hygiënische ruimte. Hierdoor combineren haar producten het beste van twee werelden: de ambachtelijkheid van kleinschalige productie en de professionaliteit van een fabriek.