• Log in
 • Winkelwagen (0)
 • Nederlands NL English EN

Aloë Vera gel serum: superfood voor de huid

Aurora Dionis vegan aloe vera

Superfood - Supertreat vegan high-end Aloë Vera voor de huid

De botanische naam is Aloe barbadensis miller en de plant is een succulent oftewel een vetplant. De Aloë plant slaat water op in zijn blad en water is een absolute supertreat voor de huid. Al vanuit de oudheid staat Aloe Vera bekend om zijn geneeskrachtige werking. De Egyptenaren noemden Aloë 'de plant van onsterfelijkheid'. Ons lijf wordt gesterkt door Superfood terwijl Aloe Vera dé Supertreat is voor onze huid. De werkzame kracht is dus al eeuwenoud maar wat doet Aloë nu echt en wat maakt de puur natuurlijke high-end vegan Aloë Vera gel of serum van Aurora Dionis SkinCare bijzonder? 

Het sap van de Aloë is eerder een soort gelei en smaakt bitter-zoet en wordt ook verwerkt in Aloë drink. Daarnaast kent het veel toepassingen binnen cosmetica-producten. De pondus Hydrogenium of te wel de pH waarde van Aloe is vergelijkbaar met die van de huid en ligt tussen de  5 en 5,5 pH en daarmee heel geschikt voor huidverzorgingsproducten. 

Let op reguliere 100% Aloë Vera kan de huid irriteren

Gebruik alleen Aloë Vera van zeer goede kwaliteit waarin geen sporen zitten van anthraquinone. Dit kan méér irritatie geven. De producten van Aurora Dionis zijn een high-end natuurlijke en vegan huidverzorging. De Aloë Vera serum en gel zijn bij uitstek geschikt voor de behandeling van aangedane huid.

Ruim 99% van de plant bestaat uit water en is daarmee een supertreat op zichzelf. Terwijl het ‘geheim’ in de overige 1% zit. Een weldaad voor de huid die meer dan 200 verschillende stofjes bevat zoals: diverse vitamines, mineralen, suiker, enzymen en planthormonen. Hieronder een opsomming:

 • Vitamine A, C en E (antioxidanten)
 • B-vitamines in de Aloë vera gel; foliumzuur, choline en vitamine B12.
 • Enzymen; fosfatase, alliinase, alkalische amylase, bradykinase (ACE), carboxypeptidase, katalase, cellulase, peroxidase en lipase.
 • Mineralen; chroom, calcium, koper, magnesium, selenium, mangaan, kalium, natrium en zink.
 • Suikers; monosacchariden (glucose en fructose) en polysacchariden (glucomannanen en polymannose)
 • Plantenhormonen*; auxines en gibberellinen.
 • Vetzuren*; cholesterol, campesterol, β-sisosterol en lupeol.
 • De Plantenhormonen en vetzuren hebben een ontstekingsremmende werking en versnellen de wondgenezing.

Naast dorstlessende drankjes worden dermacosmetische producten vervaardigd die ons grootste orgaan bereiken: de huid. En dat is niet voor niets.
De planthormonen dragen significant bij aan de huidcel-ontwikkeling die vervolgens de aanmaak van collageen stimuleert. Dit herstelt weefsel en maakt deze ook elastisch. De callageenvezels zorgen o.a. dat randen van een wondje beter naar elkaar toe bewegen (wondcontractie door fibroblasten).

Wondgenezing (van aangedane huid) kent een aantal fasen: 
1. Reactiefase waarin een bloedingsfase en/of ontstekingsfase
2. Regeneratiefase (= proliferatiefase of fibroblastenfase)
3. Rijpingsfase (= maturatiefase of remodelleringsfase)

Aloe ondersteunt de huid in alle drie de fasen, van reinigen en ontsmetten tot regenereren en kalmeren, en uiteindelijk volledig herstel. Daarnaast brengt de hydraterende en verzachtende werking in een gezonde balans. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen en kan het schadelijke invloeden beter afweren.

Voor onderzoeksinformatie: klik hier.


Aurora Dionis Dermacosmetics High End Aloë Vera Skincare

De Aloë Vera Gel  en/of Serum van Aurora Dionis Dermacosmetics werkt effectiever dan een 100% puur aloé vera sap of regulier product. Dat zit in de concentratie van de aloë. Als je iets doet, doe het dan goed!

Aurora Dionis vegan medisch huidspecialist kiest de beste kwaliteit ingrediënten en heeft de Aloë hoog geconcentreerd in haar producten opgenomen. Door dit te doen ontstaat er direct een voorsprong op alle andere Aloë producten en dat zie en voel je terug als het gaat om verbetering van de huid.

De Aloë Vera serum en gel van Aurora Dionis bevatten geen sporen an het mogelijk irriterende anthraquinone en zijn bij uitstek geschikt voor de behandeling van aangedane huid ]. Daarbij bevatten zij een hoog geconcentreerd puur vegan hyaluronzuur dat is gewonnen vanuit vegan polisaccariden.

100% Puur natuurlijke vegan Aloë Vera Gel of Serum

 1. Hoog geconcentreerd; de Aloe Vera is 25x zo geconcentreerd als de plant zelf.
 2. Hoge kwaliteit; beste verkrijgbare oogst en eerste ruwe verwerking
 3. Natuurlijke conservering en versterkende peptiden; wortelextract met uiterst werkzame peptiden in plaats van chemische conserveringsmiddelen
 • De hoge concentratie maakt dat de werkzame ingrediënten van Aloe Vera nog sterker naar voren komen. Dat zijn: het reinigen, ontsmetten, hydrateren, verzachten én herstellen van aangedane, beschadigde tot en met ontstoken huid.

 • De kwaliteit van de oogst en de eerste verwerking zijn essentieel op het eindresultaat. Met andere woorden. De ene Aloë Vera is de andere niet. 

 • De wortelextract van Lactobacillus Ferment en Cocos Nucifera fruit zijn antimicrobiele peptiden. Ze werken als een natuurlijk conserveermiddel en geven geen allergische reacties en daarnaast versterken ze de genezende werking van Aloe op huidaandoeningen.

 

Aurora Dionis:

"Ik heb zelf nauw contact met de producenten en leveranciers van de ruwe ingrediënten. Daarmee heeft Aurora Dionis SkinCare beslist meer grip op de kwaliteit op al onze  eindproducten."

"Het is niet eenvoudig om op 100% puur natuurlijke vegan wijze hoge kwaliteit én houdbaarheid te realiseren. De test-laboratoria die de producten testen voordat ze de markt op mogen geloofden ook eerst niet dat het kon. Maar hun eigen test resultaten bewezen de werking! Ik ben heel blij dat ik mensen op een veilige vegan wijze kan helpen, ook mensen met een huid die is aangedaan door medische ingrepen of door zware (chemo-)medicatie."

De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en wijze van samenstellen is uniek en hebben hun plek verworven binnen de high-end dermacosmetica

Meer lezen over hoe het natuurlijk conserveermiddel werkt en laboratorium tests heeft doorstaan? Klik hier