Aloë Vera gel en serum Aurora Dionis: De Wetenschap achter Aloë Vera

Aurora Dionis vegan aloe vera

Superfood - Supertreat vegan high-end Aloë Vera voor de huid

De Voordelen van Aloë Vera en de Producten van Aurora Dionis SkinCare: Een Diepgaande Analyse

Aloë Vera, ook wel bekend als Aloe Barbadensis Miller, is een veelgeprezen succulente plant met een lange geschiedenis van gebruik in huidverzorging vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Deze plant staat bekend om zijn vermogen om water op te slaan in zijn bladeren, wat resulteert in een gelachtige substantie boordevol voedingsstoffen die de huid ten goede komen. In dit artikel zullen we de wetenschappelijke basis verkennen van aloë vera's effectiviteit voor de huid en hoe de producten van Aurora Dionis SkinCare deze voordelen maximaliseren.

De Wetenschap achter Aloë Vera:

Deze studie onderzocht het effect van Aloe vera op het voorkomen en genezen van huidwonden door systematisch klinische onderzoeken te bekijken. In totaal werden 23 studies geanalyseerd, waaruit bleek dat Aloe vera effectief is bij het voorkomen van huidzweren en het behandelen van een breed scala aan aandoeningen, waaronder brandwonden, postoperatieve wonden, gesprongen tepels, genitale herpes, psoriasis en chronische wonden zoals doorligwonden. De resultaten suggereren dat het gebruik van Aloe vera kan helpen bij het behouden van huidvochtigheid en -integriteit, en het voorkomen van zweren. Bovendien kan Aloe vera als aanvullende behandeling de wondgenezing verbeteren en de algehele gezondheid bevorderen.

Door de eigenschappen van Aloe vera en zijn verbindingen kan het worden gebruikt om de vochtbalans en integriteit van de huid te behouden. Aloe vera bevat mucopolysacchariden, aminozuren, zink en water, wat helpt bij het voorkomen van huidzweren. In termen van kwaliteit en snelheid van wondgenezing is Aloe vera veel effectiever en kostenefficiënter dan veel alternatieve behandelingen die momenteel beschikbaar zijn. Gezien de groeiende interesse in traditionele geneeskunde en de zeldzame bijwerkingen van Aloe vera, wordt het gebruik van deze geneeskrachtige plant aanbevolen als aanvullende behandeling naast andere methoden voor het bevorderen van wondgenezing en het behoud van een gezonde huid.

Andere recente studies hebben ook interessante nieuwe toepassingen ontdekt, waaronder potentiële voordelen bij de bescherming van de huid en spijsvertering, evenals mogelijke anti-kankeractiviteit. Deze bevindingen benadrukken de veelzijdigheid van aloë vera in de moderne geneeskunde en cosmetica.

Deze wetenschappelijke doorbraken onderstrepen ook de waarde van de aloë vera-producten van Aurora Dionis SkinCare, die gebruik maken van hoogwaardige aloë vera en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor effectieve huidverzorging en herstel.

LET OP REGULIERE 100% ALOË VERA KAN DE HUID IRRITEREN

Let op: 100% reguliere Aloë Vera kan de huid irriteren. Gebruik alleen Aloë Vera van zeer goede kwaliteit waarin geen sporen van anthraceenverbindingen, zoals aloïne en barbaloïne, aanwezig zijn, aangezien deze stoffen geur- en kleurstoffen bevatten en mogelijk meer irritatie veroorzaken. Onderzoek heeft aangetoond dat topisch gebruik van Aloë Vera, vooral bij gevoelige individuen, roodheid, een branderig gevoel, prikkelingen en zelden gegeneraliseerde dermatitis kan veroorzaken. Daarom is het verstandig om het eerst op een klein gebied aan te brengen om mogelijke allergische reacties te testen. Zie study (Side effects).

Dit laatste stukje wetenschappelijk onderzoek biedt boeiende inzichten in de kracht van aloë vera en zijn toepassing in de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics, wat zeker de moeite waard is om te ontdekken.Waarom Aurora Dionis Dermacosmetics? 

De producten van Aurora Dionis Dermacosmetics bieden hoogwaardige natuurlijke en vegan huidverzorging met Aloë Vera. Onze producten bevatten geconcentreerde Aloë Vera waaruit anthraceenverbindingen, zoals aloïne en barbaloïne, zijn verwijderd. Hierdoor vermijden we potentiële huidirritatie en bieden we een veilige en effectieve behandeling voor de huid.

Conclusie producten Aurora Dionis Dermacosmetics:

De producten van Aurora Dionis SkinCare bieden een unieke combinatie van hoogwaardige aloë vera en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die samenwerken om de huid te hydrateren, te kalmeren, te herstellen en te beschermen. Met wetenschappelijk bewezen voordelen voor de huid, kunnen deze producten helpen bij het bevorderen van een gezonde, stralende huid en het verminderen van verschillende huidproblemen. Als u op zoek bent naar effectieve en natuurlijke huidverzorgingsproducten die gebruik maken van de kracht van aloë vera, zijn de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics een uitstekende keuze.

Aloë Vera samenstelling:

 • Vitamine A, C en E (antioxidanten)
 • B-vitamines in de aloë vera gel: foliumzuur, choline en vitamine B12.
 • Enzymen: fosfatase, alliinase, alkalische amylase, bradykinase (ACE), carboxypeptidase, katalase, cellulase, peroxidase en lipase.
 • Mineralen: chroom, calcium, koper, magnesium, selenium, mangaan, kalium, natrium en zink.
 • Suikers: monosacchariden (glucose en fructose) en polysacchariden (glucomannanen en polymannose)
 • Plantenhormonen*: auxines en gibberellinen.
 • Vetzuren*: cholesterol, campesterol, β-sisosterol en lupeol.
 • De plantenhormonen en vetzuren hebben een ontstekingsremmende werking en versnellen de wondgenezing.

Naast dorstlessende drankjes worden dermacosmetische producten vervaardigd die ons grootste orgaan bereiken: de huid. En dat is niet voor niets.
De plantenhormonen dragen significant bij aan de huidcel-ontwikkeling die vervolgens de aanmaak van collageen stimuleert. Dit herstelt weefsel en maakt het ook elastisch. De collageenvezels zorgen er onder andere voor dat randen van een wondje beter naar elkaar toe groeien (wondcontractie door fibroblasten).

Wondgenezing (van aangedane huid) kent een aantal fasen: 
1. Reactiefase waarin een bloedingsfase en/of ontstekingsfase
2. Regeneratiefase (= proliferatiefase of fibroblastenfase)
3. Rijpingsfase (= maturatiefase of remodelleringsfase)

Aloe ondersteunt de huid in alle drie de fasen, van reinigen en ontsmetten tot regenereren en kalmeren, en uiteindelijk tot volledig herstel. Daarnaast brengt de hydraterende en verzachtende werking de huid in een gezonde balans. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen en kan de huid de schadelijke invloeden beter afweren.


Aurora Dionis Dermacosmetics High End Aloë Vera Skincare

De aloë vera gel  en/of serum van Aurora Dionis Dermacosmetics werkt effectiever dan een 100% puur aloé vera sap of regulier product. Dat komt door de concentratie van de aloë. 

Aurora Dionis, Master in Cosmetic Sciences (in opleiding), Skincare Formulator, en Vegan Medisch Huidspecialist kiest de beste kwaliteit ingrediënten en heeft de aloë hoog geconcentreerd in haar producten opgenomen. Door dit te doen ontstaat er direct een voorsprong op alle andere aloë producten en dat zie en voel je terug als het gaat om verbetering van de huid.

De aloë vera serums en gel van Aurora Dionis bevatten geen sporen van het mogelijk irriterende anthraquinone (anthraceenverbindingen) en zijn bij uitstek geschikt voor de behandeling van de aangedane huid. Daarbij bevatten deze producten een hoog geconcentreerd puur vegan hyaluronzuur dat is gewonnen vanuit vegan polysachariden.

100% Puur natuurlijke vegan Aloë Vera Gel of Serum

 1. Hoog geconcentreerd; de aloe vera.
 2. Hoge kwaliteit; beste verkrijgbare oogst en eerste ruwe verwerking.
 3. Natuurlijke conservering en versterkende peptiden; wortelextract met uiterst werkzame peptiden in plaats van chemische conserveringsmiddelen
 • De hoge concentratie maakt dat de werkzame ingrediënten van Aloe Vera nog sterker naar voren komen. Dat zijn: het reinigen, ontsmetten, hydrateren, verzachten én herstellen van aangedane, beschadigde en ontstoken huid.

 • De kwaliteit van de oogst en de eerste verwerking zijn essentieel voor de kwaliteit op het eindresultaat. Met andere woorden. De ene aloë vera is de andere niet. 

 • Het staat ferment van wortelextract van Lactobacillus Ferment en Cocos Nucifera extract bevat onder andere antimicrobiele peptiden. Ze werken als een natuurlijk conserveermiddel en geven geen allergische reacties en daarnaast versterken ze de genezende werking van Aloe op huidaandoeningen.

 

Aurora Dionis:

"Ik heb zelf nauw contact met de producenten en leveranciers van de basis ingrediënten. Daarmee heeft Aurora Dionis beslist meer grip op de kwaliteit van al haar eindproducten."

"Het is niet eenvoudig om op 100% puur natuurlijke vegan wijze hoge kwaliteit én houdbaarheid te realiseren. De test-laboratoria die de producten test voordat ze de markt op mogen geloofden ook eerst niet dat het mogelijk was. Maar hun eigen test resultaten bewezen de werking! Ik ben heel blij dat ik mensen op een veilige vegan wijze kan helpen, ook mensen met een huid die is aangedaan door medische ingrepen of door zware (chemo-)medicatie."

De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en wijze van samenstellen is uniek en hebben hun plek verworven binnen de high-end dermacosmetica

Meer lezen over hoe het natuurlijk conserveermiddel werkt en laboratorium tests heeft doorstaan? Klik hier 
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.