Onze stagiairs hebben een streepje vóór

Stagiairs die bij ons hun praktijk ervaring uitbouwen maken geen doorsnee keuze. Ze hebben de lef om in hun laatste studiejaar te kiezen voor een salon met een eigentijdse, eigenzinnige insteek. Huidproblemen aanpakken en effectief oplossen op volledig natuurlijke wijze is niet iets waar de gemiddelde consument naar zoekt. In elk geval niet als zij de marketingboodschappen van de grote merken volgen. Dus waarom zou je dit als schoonheidsspecialiste doen? Vraag het onze eindejaars-stagiairs! 

Stagiairs Aurora Dionis

Van links naar rechts: Natasja, Linde, Dilara, Fleur.

ANBOS kwalificatie en Erkend SBB Leerbedrijf

Aurora Dionis Skincare is erkend als SBB leerbedrijf. We begeleiden al meer dan 15 jaar enthousiaste en competente stagiairs om gecertificeerd hun studie af te ronden volgens de geldende kwalificaties van de ANBOS. ANBOS is dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) accrediteert bedrijven die voldoen aan de voorwaarden om studenten te begeleiden in de praktijk om zo hun eindcertificaat te behalen. 

Gegarandeerd in goede handen

Binnen de praktijkgerichte opleiding is veel aandacht voor klantcontact en de  daadwerkelijke uitvoering van het vak. Hun opleiding kan zijn:

  • Branchediploma Schoonheidsspecialist
  • Branchediploma Allround Schoonheidsspecialist

Zij worden o.a. opgeleid om een verzorgende, ontspannen, cosmetische gezichtsbehandeling te geven. De eindejaars-stage bij Aurora Dionis Skincare maakt dat de beroepsbeoefenaar vanuit vaste procedures en behandelmethodes meer ervaren wordt. Een Allround Schoonheidsspecialist is bekwaam om later een eigen schoonheidssalon te runnen. Daarna worden vaak aanvullende gespecialiseerde opleidingen gevolgd zoals micro needling of laser ontharing.

Aurora Dionis traint zelf haar stagiairs. Ze leren een afgestemde behandeling te geven op basis van hoog geconcentreerde puur natuurlijke,VEGAN ingrediënten. Ook als de huid is aangedaan of zeer gevoelig is. Uiteraard staat de behandeling onder supervisie van Aurora Dionis. Alleen eindejaars-stagiairs waar de passie voor het vak, leergierigheid en kundigheid aanwezig zijn doorlopen hun eindejaarsstage bij Aurora Dionis Dermacosmetics. Kortom: onze klanten zijn gegarandeerd in goede handen bij onze stagiairs.

Profiteer van deskundigheid én korting*

Onze stagiairs geven persoonlijke en deskundige aandacht én deze kennismaking wil Aurora Dionis waarderen. Tot aan de zomer van 2022 loopt de volgende actie:

Bij het maken van de afspraak is de optie te kiezen voor een stagiair. Die keuze kan telefonisch of via het online afspraak maken worden aangegeven. De stagiaires zijn alleen beschikbaar voor de behandelingen waarin zij bekwaam zijn. 

Natuurlijk wordt dezelfde kwaliteit verkregen en ziet Aurora persoonlijk toe op het eindresultaat! 

Gebruikte ingredienten tijdens de schoonheidsbehandeling

Alle producten die worden gebruikt bevatten hoogwaardige ingrediënten die  Allergy-Certified zijn. Alle ingredienten worden vanuit expertise en met grote zorg gekozen en afgestemd op de betreffende huid. Soms wordt deze zelfs op maat voor cliënten samengesteld.

Een combinatie hoogwaardige, zachte én actieve ingrediënten die 100% natuurlijk zijn én in hoge concentraties worden verwerkt is uniek in Nederland.

Zelfs de meest gevoelige, aangedane huid kan producten van Aurora Dionis verdragen. Na jarenlang zelf huidproblemen te hebben gehad heeft Aurora Dionis, medisch schoonheidsspecialist, zelf de daad bij het woord gevoegd: 'Elke huidbalans kan verbeteren!'

De gebruikte ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn VEGAN en hebben certificeringen zoals: AllergyCertified, Ecocert, SKAL Bio Controle, Demeter, BDIH, ICEA eco-bio, Ecocontrol.  Zie alle ingredienten hier

Stage lopen bij Aurora Dionis Dermacosmetics?

Volg jij de opleiding Schoonheidsspecialist niveau 3 of Allround Schoonheidsspecialist niveau 4 en heb je interesse in gezichtsbehandelingen met langetermijn resultaten? Neem gerust contact op. 

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.