Gezonde huid(verzorging) met PURE & VEGAN ingrediënten

Skin problems and pure vegan  treatment Aurora Dionis Drmacosmetics

HUIDPROBLEMEN NEMEN TOE

Ongeveer de helft van de mensen heeft in meer of mindere mate last van een gevoelige huid. In Europa heeft ongeveer 27% van de volwassenen een huidallergie ontwikkeld en dit aantal neemt toe. Een belangrijke oorzaak zijn de onnodige toevoegingen in reguliere en gerenommeerde huidverzorgingsproducten. Door jarenlang deze toevoegingen te gebruiken, worden triggers opgebouwd die vroeg of laat voor huidproblemen kunnen zorgen. Dat kunnen onder andere acne, rosacea of rode vlekjes zijn door eczeem. Onze producten kalmeren de huid waarna deze kan herstellen en verbeteren. Helaas moeten mensen met een moeilijke huid vaak hard werken om hun huid in goede conditie te krijgen en te houden. De producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn zeer geschikt voor de dagelijkse verzorging van een probleemhuid. De samenstelling van de huidverzorging is gebaseerd op Aurora's jarenlange succesvolle ervaring op het gebied van huidproblemen.

GEZONDE HUID(VERZORGING)

Veel huidproblemen zoals rosacea, contact- of atopische dermatitis en acne vertonen een disbalans van de microbiële huidflora. Gezonde veilige huidverzorging helpt! Steeds meer onderzoek toont aan dat een verzameling micro-organismen een rol kan spelen bij deze huidproblemen. Gezonde huidverzorging zonder toevoegingen en VEGAN is bijna nergens verkrijgbaar. Aurora Dionis produceert al meer dan 15 jaar haar eigen productlijn. En dat merk je. Aurora Dionis Dermacosmetics werkt alleen met effectieve 100% natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Zelfs de meest gevoelige, aangetaste huid kan Aurora Dionis-producten verdragen. Aurora Dionis, VEGAN medisch schoonheidsspecialiste heeft het in praktijk gebracht: 'Elke huidbalans kan verbeteren!'

natural ingredients Aurora Dionis Dermacosmetics

LIJST VAN ALLE INGREDIENTEN

Bezoek de lijst met alle ingrediënten die worden gebruikt in de huidverzorging van Aurora Dionis Dermacosmetics. Ze zijn allen 100% natuurlijk en VEGAN.

alle ingredienten

CONTACT

Laat een bericht achter

Neem gerust contact met ons op voor vragen over de huid, huidproblemen, onze aanpak, gezichtsbehandelingen of producten.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.