Stap 3. VERZORGINGSRITUEEL VOEDEN

Een droge huid is uiteraard ‘vochtarm’. Terwijl ook een vette huid vochtarm kan zijn. Een vette én toch vochtarme huid kan voor komen wanneer de barrière functie de huidbalans verstoord heeft.  Dat kan komen door teveel reinigen, reinigen met agressieve niet natuurlijke ingrediënten, veel douchen of heet baden maar ook het gebruiken van irriterende cosmetica.

Zorg altijd dat je de huid voedt wanneer deze voldoende gehydrateerd is. Een vochtarme huid kan voeding om allerlei redenen niet opnemen. Zo is de molecuulgrote van olie groter dan vocht inbrengende serums of lotions. Kies het liefst voor natuurlijke hydraterende ingrediënten die de huid ondersteunen in het vasthouden van vocht.

Aurora Dionis Dermacosmetics adviseert actieve hydratatie in combinatie met de voeding aan te brengen.

HYDRATEREN EN VOEDEN NORMALE, GEMENGDE TOT VETTE HUID, ACNE

Neem één of twee pompjes: N°6 RAS ALOE SERUM en één of twee pompjes N°2 NOURISHING OIL SERUM in de handen. Meng ze in de handen en masseer ze in op het gezicht en decolleté tot ze door de huid zijn opgenomen.

HYDRATEREN EN VOEDEN GEVOELIGE, ZEER GEVOELIGE HUID, ROSACE, ECZEEM

Neem één of twee pompjes: N°3 SAS ALOE SERUM en één of twee pompjes N°5 NOURISHING OIL SERUM in de handen. Meng ze in de handen en masseer ze in op het gezicht en decolleté tot ze door de huid zijn opgenomen.

HYDRATEREN EN VOEDEN DROGE, ZEER DROGE HUID

Neem één of twee pompjes: N°3 SAS ALOE SERUM en één of twee pompjes N°4 NOURISHING OIL SERUM in de handen. Meng ze in de handen en masseer ze in op het gezicht en decolleté tot ze door de huid zijn opgenomen.
Advies:  zeker bij een (zeer) droge huid is het verstandig hydraterende ingrediënten tegelijk met de voedende ingrediënten aan te brengen op de huid.

EXTRA TIPS

Er zijn verschillende mogelijkheden om het gezicht dieper te reinigen of verder te verzorgen. Deze worden verder toegelicht op de pagina met tips! 

VRAGEN OVER HET GEBRUIK?

Bij vragen over welk product het beste past bij welk huidtype kan de aankoophulp gebruikt worden. Twijfel? Laat gerust een bericht achter!

WIL JIJ EEN AFSPRAAK OF HEB JIJ VRAGEN OVER 100% PURE VEGAN PRODUCTEN OF BEHANDELING, MAAK DAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN HUIDANALYSE.

SALON & PRODUCT VERKOOP 
Hilversum Centrum

Koninginneweg 6a
1217 KX  Hilversum

Route: routebeschrijving naar salon en winkel Koninginneweg 6a 
Kaart:

 

PICK-UP LOCATIE

Hoge Naarderweg 231
1217 DG  Hilversum
Route: routebeschrijving naar pick-up locatie Hoge Naarderweg 231  

 

 

 

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.