VEGAN MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST - kliniek voor huidverbetering

Aurora Dionis is Vegan Medisch Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator. Zij volgt telkens de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van huidverzorging en medische behandelingen. Die kennis zet zij om naar producten en behandelingen die 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Deze zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie.

Bij medische aandoeningen werkt Aurora Dionis samen met een specialist of dermatoloog. Stap voor stap lukt het om de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven. Dit vraagt tijd en gebruik van pure en natuurlijke (allergeen-vrije) producten. Noem het 'een periode van detoxen'. Elke huid kan verbeteren!  

Vanzelfsprekend kunt u bij Aurora Dionis Skincare voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen terecht bijvoorbeeld voor huidverjonging of om de huid te verwennen.

Maak een afspraak

Huidproblemen

Huidproblemen kunnen bij elk huidtype ontstaan als gevolg van hormonale schommelingen, agressieve reinigings- en verzorgingsproducten, medicijngebruik, ongezonde voeding en weersinvloeden. Deze factoren kunnen bestaande huidproblemen eveneens verergeren.

Helaas moeten mensen met een moeilijke huid vaak hard hun best doen om hun huid in goede conditie te krijgen en te houden. De producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn zeer geschikt voor de dagelijkse verzorging van de probleemhuid.

De samenstelling van reiniging en verzorging op basis van Aurora's jarenlange succesvolle ervaring op het gebied van huidproblemen.

Bij vele huidproblemen zoals rosacea, contact- of atopische dermatitis en acne komt een disbalans van de microbiële huidflora voor. Steeds vaker komt uit onderzoek naar voren dat een verzameling van micro-organismen een rol zou spelen bij deze huidproblemen. 

Huidproblemen nemen toe

Ongeveer de helft  van de mensen heeft in meer of mindere mate last van een gevoelige huid. Zo'n 27% van de volwassenen in Europa heeft een huidallergie ontwikkeld en dat aantal neemt toe. Een belangrijke oorzaak ligt bij de onnodige toevoegingen in reguliere, en gerenommeerde,  dermacosmetische producten. Door jarenlang deze toevoegingen te gebruiken worden ongemerkt  triggers opgebouwd die vroeg of laat huidproblemen kunnen geven. Onze producten kalmeren de huid waarna deze kan herstellen en verbeteren. De visie van Aurora Dionis zie je in de video onder aan de pagina.

Thomas Rustemeyer, hoogleraar dermatologie Amsterdam UMC, geeft in een uitzending aan dat onnodige toevoegingen een significante rol spelen bij allergische reacties van de huid. Klik hier voor de volledige aflevering Cosmetische producten: Wat zit er in? En is dat wel gezond? 


Zichtbaar effect met Pure & Vegan skincare

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.