Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

Vegan Medisch SchoonheidsspecialistAurora Dionis SkinCare, Vegan Medisch Schoonheidsspecialist voor specialistische gezichtsbehandeling

Aurora Dionis van Aurora Dionis SkinCare, is Vegan Medisch Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator. Zij volgt de laatste ontwikkelingen in het snijvlak van huidverzorging (dermaskincare) en medische behandelingen dan wel toepassingen. Zij weet die kennis om te zetten naar producten en behandelingen die volledig 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Daarnaast zijn ze toepasbaar voor zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie.
Overigens kan bij medische aandoeningen worden samengewerkt met de specialist, dermatoloog om zo gezamenlijk stap voor stap de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven. 

Mensen met een (chronische) huidprobleem of met een beschadigde huid door medicatie kunnen langzaam maar zeker de huid weer gezond maken. Het wergt tijd dit, het gaat niet altijd in een keer.

Als Medisch Schoonheidsspecialist heeft Aurora Dionis jarenlange expertise en  dermatologische kennis waarmee zij huidproblemen kan analyseren, herkennen en behandelen. Mensen met een (chronische) huidaandoening of met beschadigde huid zijn bij Aurora Dionis Skincare in vakkundige handen. Aurora Dionis SkinCare gebruikt alleen 100% natuurlijke hoog-geconcentreerde vegan producten uit haar eigen productlijn.

Vanzelfsprekend kunt u bij Aurora Dionis Skincare ook terecht voor de meest uiteenlopende VEGAN behandelingen en huidverjonging om de conditie van de (gezicht)huid te verbeteren.

Welke gezichtsbehandeling wilt u ondergaan?

De altijd ontspannend schoonheidsbehandelingen van Aurora Dionis Skincare zijn geschikt voor alle huidtypen; droge / zeer droge huid, gemengde / vette huid, gevoelige / allergische huid, maar ook met speciale zorg en aandacht voor de rijpere huid en huidaandoeningen als eczeem (ook voor kinderen!), psoriasis, rosacea, allergische/gevoelige huid en acne weet Aurora Dionis Skincare u te helpen!

Of wilt u uw huidoneffenheden als couperose, pigmentvlekken, milia (steelwratjes), cherry angioma (bloedblaren), Spinnaevi (spinnetje) of milia (gerstkorrels) laten verwijderen?

Voor iedere wens heeft Aurora Skin Care een gezichtsbehandeling en dus de oplossing

De staat van uw huid zal zichtbaar verbeteren.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse bij Aurora en laat u overtuigen van de kracht van de juiste kennis, de juiste producten en jarenlange ervaring.

Volledig biologische vegan skincare 

De producten en behandelingen zijn 100% puur, biologisch en bieden een natuurlijke veelzijdige huidverzorging zonder chemische toevoegingen. De combinatie van kwalitatieve hoogwaardige ingrediënten samen met een doelgerichte aanpak op langdurige resultaten maken de producten en behandelingen geschikt voor een ieder die écht geholpen wil worden op een duurzame wijze.

 

SPECIALISATIES GEZICHTSBEHANDELINGEN AURORA DIONIS

 • 2020 Specialisatie Huidverzorging en massage bij oncologische cliënten
 • 2015 Diploma Huidverbeteringsmassage (Bindweefsel en Pincement massage)
 • 2014 Specialisatie Signalering en preventie huidkanker
 • 2014 Specialisatie Littekensbehandeling
 • 2014 Diploma Laser IPL
 • 2014 Specialisatie Teledermatologie
 • 2014 Specialisatie Medische communicatie en dossiervorming
 • 2014 Specialisatie Signalering en preventie huidkanker
 • 2014 Diploma Medische Schoonheidsspecialiste Dermatologie
 • 2013 Specialisatie Cosmeceuticals
 • 2013 Diploma Medische huidcamouflage. Op medische indicatie vergoed door de verzekering. Dit betreft o.a. camoufleren van: melasma, pityriasis, vitiligo, littekens, spataderen, tatoeages, naevus flammeus, infraorbitale donkere cirkels
 • 2012 - 2013 Specialisatie Medisch huidoneffenheden verwijderen: fibromen, steelwratjes, milia, pigmentvlekken, couperose, spinneavus, bloedblaren.
 • 2011 Specialisatie Shiatsu cosmetiek facelift massage
 • 2011 Diploma Permanent ontharen (elektrisch)
 • 2011 - 2012 Diploma ACNE
 • 2009 - 2010 Specialisatie Dermatologie (huidziektes, dematologische preparaten, cosmetische ingrepen en apparatuur).
 • 2007 - 2008 Diploma Huidspecialist/ Schoonheidsverzorging (gelaat en lichaam)
 • 2007 Specialisatie cosmetische ingrediënten kennis
 • 2007 Diploma Professionele Visagie (A,B,C)

HUIDANALYSE VOOR EEN JUISTE GEZICHTSBEHANDELING

De start voor een eerste behandeling is een professionele huidanaylse. Op basis daarvan wordt de beste oplossing wordt gezocht de huid te behandelen en te verzorgen. Waar er sprake is van huidafwijkingen of eventuele 'verdachte plekken’ wordt doorverwezen naar uw huisarts of de dermatoloog.


We analyseren de huid (wanneer nuttig ook de hoofdhuid en het haar) met de meest geavanceerde apparatuur die tot wel 200x vergroot. Het verzamelen van gegevens die niet zichtbaar zijn voor het blote oog zijn significant voor een professionele huidanalyse. Binnen een minuut zijn de fysiologische eigenschappen van de huid zichtbaar zoals: hydratatie, talg, elasticiteit,'diepte' van rimpels, fitzpatrick phototype, poriën, acne, couperose, rosacea, melasma, photoaging, hyper of hypo-pigmentatie, sommige mycosis, dichtheid van het haar, kaliber van het haar.

Na het bepalen van de huidconditie beoordelen we welke gezichtsbehandeling én huidverzorging effectief is voor uw huid. Na deze eerste gezichtsbehandeling krijgt u gratis:

 • na één week een nacontrole
 • voor (minstens) één week testproducten uit de Aurora Dionis Skincare mee naar huis om de huid te verzorgen. Op die manier ondersteunt u de behandeling en kunt u de zachte én doeltreffende verzorging ervaren. 

Aurora Dionis SkinCare Vegan Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator is een erkend praktijkopleider in Hilversum en werkt samen SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).
Wij begeleiden laatste jaar schoonheidsspecialisten niveau-4 met de eigentijdse  praktijkopleiding van uitstekende kwaliteit.

Een aantal van onze specialistische behandelingen:

Acne gezichtsbehandeling

Eczeem gezichtsbehandeling

Rosacea gezichtsbehandeling

Huid bij kanker gezichtsbehandeling  

Gevoelige / Allergische huid

Een afspraak maken.