Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

Vegan Medisch Schoonheidsspecialist

 

link naar schoonheidssalon en vegan medisch schoonheidsspecialist Aurora Dionis

Aurora Dionis, Vegan Medisch Schoonheidsspecialist voor specialistische gezichtsbehandelingen in de salon
en allergeen vrije producten voor thuis

Aurora Dionis van Aurora Dionis SkinCare, is Vegan Medisch Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator. Zij volgt telkens de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van huidverzorging en medische behandelingen dan wel toepassingen. Die kennis zet zij om naar producten en behandelingen die volledig 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Deze zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie.
Bij medische aandoeningen werkt Aurora Dionis samen met de specialist, dermatoloog om zo stap voor stap de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven. 

Na jaren standaard huidproducten te hebben gebruikt kan een allergische reactie worden opgebouwd. Mensen met een (chronisch) huidprobleem of met een beschadigde huid door medicatie kunnen ook een gezonde huid balans krijgen. Het vraagt om tijd en inzetten van 100% pure en natuurlijke (allergeen vrije) producten. Noem het 'een periode van detoxen'.
Hoe dan ook resultaat is er. Dat is soms direct en soms na enige tijd. Dát is wat Aurora Dionis nastreeft: Elke huid kan verbeteren!  

Als Medisch Schoonheidsspecialist heeft Aurora Dionis jarenlange expertise en  dermatologische kennis waarmee zij huidproblemen kan analyseren, herkennen en behandelen. Met welk huidprobleem dan ook ben je in de salon bij Aurora Dionis Skincare in vakkundige handen. We werken met VEGAN en Allergy Certified ingrediënten in hoog-geconcentreerde combinaties.

Vanzelfsprekend kunt u bij Aurora Dionis Skincare voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen terecht bijvoorbeeld voor huidverjonging of om de huid te verwennen. Hoe dan ook zullen deze de conditie van de huid verbeteren.

Welke gezichtsbehandeling?

De altijd ontspannend schoonheidsbehandelingen van Aurora Dionis Skincare zijn geschikt voor alle huidtypen; droge / zeer droge huid, gemengde / vette huid, gevoelige / allergische huid, maar ook met speciale zorg en aandacht voor de rijpere huid en huidaandoeningen als eczeem (ook voor kinderen!), psoriasis, rosacea, allergische/gevoelige huid en acne weet Aurora Dionis Skincare u te helpen!

In de salon kunt u ook terecht voor het laten verwijderen van huidoneffenheden als couperose, pigmentvlekken, milia (steelwratjes), cherry angioma (bloedblaren), Spinnaevi (spinnetje) of milia (gerstkorrels).

Volledig biologische vegan skincare 

De producten en behandelingen zijn 100% puur, biologisch en bieden een natuurlijke veelzijdige huidverzorging zonder chemische toevoegingen. De combinatie van kwalitatieve hoogwaardige ingrediënten samen met een doelgerichte aanpak op langdurige resultaten maken de producten en behandelingen geschikt voor een ieder die écht geholpen wil worden op een duurzame wijze.

 

CV MET SPECIALISATIES AURORA DIONIS

 • 2020 Specialisatie Huidverzorging en massage bij oncologische cliënten
 • 2015 Diploma Huidverbeteringsmassage (Bindweefsel en Pincement massage)
 • 2014 Specialisatie Signalering en preventie huidkanker
 • 2014 Specialisatie Littekensbehandeling
 • 2014 Diploma Laser IPL
 • 2014 Specialisatie Teledermatologie
 • 2014 Specialisatie Medische communicatie en dossiervorming
 • 2014 Specialisatie Signalering en preventie huidkanker
 • 2014 Diploma Medische Schoonheidsspecialiste Dermatologie
 • 2013 Specialisatie Cosmeceuticals
 • 2013 Diploma Medische huidcamouflage. Op medische indicatie vergoed door de verzekering. Dit betreft o.a. camoufleren van: melasma, pityriasis, vitiligo, littekens, spataderen, tatoeages, naevus flammeus, infraorbitale donkere cirkels
 • 2012 - 2013 Specialisatie Medisch huidoneffenheden verwijderen: fibromen, steelwratjes, milia, pigmentvlekken, couperose, spinneavus, bloedblaren.
 • 2011 Specialisatie Shiatsu cosmetiek facelift massage
 • 2011 Diploma Permanent ontharen (elektrisch)
 • 2011 - 2012 Diploma ACNE
 • 2009 - 2010 Specialisatie Dermatologie (huidziektes, dematologische preparaten, cosmetische ingrepen en apparatuur).
 • 2007 - 2008 Diploma Huidspecialist/ Schoonheidsverzorging (gelaat en lichaam)
 • 2007 Specialisatie cosmetische ingrediënten kennis
 • 2007 Diploma Professionele Visagie (A,B,C)

HUIDANALYSE VOOR EEN JUISTE GEZICHTSBEHANDELING

Maak een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse bij Aurora en laat u overtuigen van de kracht van de juiste kennis, de juiste producten en jarenlange ervaring. Op basis daarvan kan de beste oplossing worden gezocht om de huid te behandelen en te verzorgen. Waar er sprake is van huidafwijkingen of eventuele 'verdachte plekken’ wordt doorverwezen naar uw huisarts of de dermatoloog.

We analyseren de huid (wanneer nuttig ook de hoofdhuid en het haar) met de meest geavanceerde apparatuur die tot wel 200x vergroot. Het verzamelen van gegevens die niet zichtbaar zijn voor het blote oog zijn significant voor een professionele huidanalyse. Binnen een minuut zijn de fysiologische eigenschappen van de huid zichtbaar zoals: hydratatie, talg, elasticiteit,'diepte' van rimpels, fitzpatrick phototype, poriën, acne, couperose, rosacea, melasma, photoaging, hyper of hypo-pigmentatie, sommige mycosis, dichtheid van het haar, kaliber van het haar.

Na het bepalen van de huidconditie beoordelen we welke gezichtsbehandeling én huidverzorging effectief is voor uw huid. Na deze eerste gezichtsbehandeling krijgt u gratis:

 • na één week een nacontrole
 • voor (minstens) één week testproducten uit de Aurora Dionis Skincare mee naar huis om de huid te verzorgen. Op die manier ondersteunt u de behandeling en kunt u de zachte én doeltreffende verzorging ervaren. 

Aurora Dionis SkinCare Vegan Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator is een erkend praktijkopleider in Hilversum en werkt samen SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).
Wij begeleiden laatste jaar schoonheidsspecialisten niveau-4 met de eigentijdse  praktijkopleiding van uitstekende kwaliteit.

Een aantal van onze specialistische behandelingen:

Acne gezichtsbehandeling

Eczeem gezichtsbehandeling

Rosacea gezichtsbehandeling

Huid bij kanker gezichtsbehandeling  

Gevoelige / Allergische huid

Een afspraak maken.