Gratis verzending bij bestelling vanaf € 50,00

VEGAN MEDISCH SCHOONHEIDSSPECIALIST

Aurora Dionis is Vegan Medisch Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator. Zij volgt telkens de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van huidverzorging en medische behandelingen dan wel toepassingen. Die kennis zet zij om naar producten en behandelingen die volledig 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Deze zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie. Bij medische aandoeningen werkt Aurora Dionis samen met de specialist of dermatoloog. Stap voor stap lukt het de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven. 

Na jaren standaard huidproducten te hebben gebruikt kan een allergische reactie worden opgebouwd. Lees daar hier meer over. 

Het vraagt om tijd en om het inzetten van 100% pure en natuurlijke (allergeen vrije) producten. Noem het 'een periode van detoxen'.
Elke huid kan verbeteren!  

Vanzelfsprekend kunt u bij Aurora Dionis Skincare voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen terecht bijvoorbeeld voor huidverjonging of om de huid te verwennen.