Vegan huidverzorging

Vegan huidverzorging is natuurlijke huidverzorging. Steeds meer mensen maken bewustere keuzes in het dagelijks leven, zeker ook wanneer het gaat om de verzorgingsproducten die worden gebruikt. Bij Aurora Dionis uit Hilversum focussen wij al jarenlang op vegan huidverzorging. Wij bieden u natuurlijke, dierproefvrije huidverzorgingsproducten die door ons zelf zijn geproduceerd en getest, met ingrediënten van biologische oorsprong. Zo kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Wij kunnen de beste vegan huidverzorging samenstellen door alle grondstoffen zelf in te kopen. Check ons online assortiment en bestel!

Wat is vegan precies?

Vegan is afgeleid van veganisme. Mensen die een veganistische levenswijze volgen streven ernaar om het gebruik van dierlijke producten te vermijden. Dit betekent dat zij producten vermijden die mede dierlijke ingrediënten bevatten. Daarnaast betekent het ook dat zij geen gebruik maken van producten die door dieren zijn voortgebracht. Hierbij valt te denken aan honing en bijvoorbeeld zuivel. Vegan huidverzorging is daarmee huidverzorging met producten die geen dierlijke eigenschappen bevatten.

4 Voordelen van vegan

Producten voor vegan huidverzorging bieden diverse voordelen. Er zijn namelijk aardig wat pluspunten van vegan te noemen. Op de eerste plaats zijn de producten natuurlijk volledig dierproefvrij, wat bijdraagt aan een bewuste keuze voor een beter (dieren)leven. Daarnaast is het ook een betere keuze voor het milieu. Zo is de ecologische footprint van een dier groter dan van plantaardige alternatieven. Uiteraard is het ook belangrijk dat de vegan huidverzorgingsproducten optimaal goed doen voor de huid. Hier kun je zeker van zijn. Vegan producten van Aurora Dionis zijn krachtig en goed voor elke huid en zijn rijk aan vitaminen. We zetten de 4 belangrijkste voordelen nog even voor je op een rijtje:

  • Dierproefvrij
  • Milieubewust
  • Geschikt voor elke huid
  • Rijk aan vitaminen

Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging is altijd een betere keuze dan de huidverzorgingsproducten waaraan dierlijke en/of synthetische ingrediënten aan toe zijn gevoegd. Het is namelijk zo dat deze producten de huid na een langere gebruiksperiode gevoeliger kunnen maken, waardoor u diverse klachten kunt gaan ervaren. Om uw huid optimaal te verzorgen is het aan te raden om te kiezen voor natuurlijke huidverzorging, ofwel vegan huidverzorging. Hiervoor bent u bij Aurora Dionis aan het juiste adres. Wij zetten de natuur centraal bij het maken van onze producten en gaan hier met groot respect mee om. Doordat wij in kleine oplagen produceren kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit van de werkzame stoffen garanderen, waardoor u profiteert van het maximale effect.

Beste vegan huidverzorging

Bent u op zoek naar vegan huidverzorgingsproducten die aansluiten bij uw type huid? Maak dan kennis met Aurora Dionis. Alle producten in onze webshop zijn 100% vegan. Bestel een product en ervaar wat het met u doet!

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.