Reviews Rosacea

Fris en glad!Aurora, mijn huid is heerlijk fris en glad na de behandeling! De aangetaste huid is licht en fris en de huid op de wangen is rustig. Het is een aangename verrassing als ik in spiegel kijk. Jouw behandeling maakt mijn huid fris en zacht en ze voelt sterker aan!
Gina uit Hilversum


Ik ben 5 jaar geleden bij Auroraskincare gekomen met hevige rosacae in het gezicht. Crèmes van de dermatoloog hielpen niet. Nadat Aurora adviezen had gegeven over de reiniging van de huid en proefjes had meegeven werd mijn huid al snel rustiger en is de rosacae nagenoeg verdwenen. Vorig jaar kreeg ik last van huiduitslag rond de ogen en werd ik door de huisarts weer naar de dermatoloog verwezen. De crèmes gaven maar kort verbetering en opnieuw ben ik naar Aurora gegaan voor behandeling en advies en al snel was de uitslag verdwenen. Ik ben bijzonder tevreden over de vakkundige manier waarop Aurora te werk gaat en de behandelingen en producten die zij adviseert. Ik beveel haar van harte aan.
Nicolette Holzenbosch uit Hilversum


Ik ben overal geweest: Dermatoloog, Huidtherapeut en diverse Schoonheidsspecialisten. Lieve Aurora, Ik had al jaren last van acne - rosacea en had bij feestjes of belangrijke werkbesprekingen wel wat tijd nodig om enkele voor mij storende plekken in mijn gezicht weg te werken. Deze onregelmatigheden maakten mij bovendien erg onzeker. Na afgelopen zomer een consult gebracht te hebben aan de dermatoloog werd ik naar huis gestuurd met een antibioticum kuur en een creme voor de ochtend en de avond. Helaas kreeg ik al snel nogal wat bijwerkingen en de crèmes bleken meer onderdrukkend te werken dan een langdurig effect te hebben. De jaren daarvoor was ik al bij een huidtherapeut en diverse schoonheidsspecialisten geweest die allemaal hun best hebben gedaan om me verder te helpen. Via een vriendin viel de naam Aurora, ik dacht toen "ja, ja, weer een" en ik ging eerlijk gezegd met wat twijfel naar Aurora, net na twee maanden heel consequent crèmes gesmeerd te hebben op advies van de dermatoloog. Vanaf het moment van ontvangst bij Aurora was er direct een klik en Aurora straalt zeer veel passie uit voor haar vak. Daarnaast vielen mij haar kennis en kunde direct op en haar positieve en bemoedigende aanpak. Al direct had ik baat bij haar behandeling met enkel natuurlijke producten, maar was ik wel nog wat sceptisch over de duurzaamheid over de weken heen. Veel mensen in mijn omgeving merkten op (zelfs weken na de behandeling) dat mijn huid er een stuk rustiger uitzag en daar ben ik erg blij en tevreden mee. Ik hoef bovendien geen oneffenheden meer weg te werken en mijn onzekerheid is verdwenen. Dus lieve Aurora, dank voor al je adviezen en eerlijke producten en ik verheug me al op mijn volgende bezoek bij jou.
Lotte uit Hilversum

Een echte cadeautje aan jezelf! Een bezoek aan Aurora's Skin Care salon is een echt cadeautje aan jezelf. Aurora is zeer professioneel en neemt de tijd voor je. Je huid wordt vakkundig behandeld en knapt zienderogen op! Er wordt alleen gebruik gemaakt van producten zonder gevaarlijke chemische toevoegingen. Een echte ontdekking!
Esther uit Hilversum


Aurora staat altijd klaar met verzorgende aandacht. Aurora is de redder van mijn huid. Ze staat altijd klaar met verzorgende aandacht en de beste producten en adviezen.
Soo uit Hilversum


In februari 2014 was ik bijna begonnen aan een antibioticakuur om ontstekingen in mijn gezicht weg te krijgen. Gelukkig kwam ik via Google op de website van Aurora waar ik goede ervaringen las met betrekking tot de behandeling van probleemhuiden (rosacea, acne). Ik besloot om nog 1 keer te proberen om zonder antibiotica van mijn ontstekingen af te komen. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik een klik met Aurora. Haar deskundigheid gecombineerd met een heleboel lievigheid en passie voor het vak maken van elke behandeling een feestje. Aurora heeft een professionele plan van aanpak: foto's maken van de huid, behandelingen met haar producten, voedingssupplementen en ook geeft ze veel tips om thuis op een goede manier de behandeling voort te zetten. Niet met dure producten, maar ook met goedkope natuurlijke ingrediënten zoals zuiveringszout. Soms zonk de moed ons allebei in de schoenen als er weer een nieuwe ontsteking opdook, en regelmatig hebben we overwogen om me door te verwijzen naar de dermatoloog; maar we bleven volhouden. De intensieve kuur, waarbij ik 5 dagen achter elkaar een korte behandeling kreeg heeft een zeer goed effect gehad. Ik heb echt het idee dat we SAMEN mijn huid hebben aangepakt en dat geeft een heel goed gevoel. We zijn nu 3 maanden verder en mijn huid is behoorlijk verbeterd. Met mijn huid gaat het zeker goed komen en ik ben heel erg blij dat ik een antibioticakuur heb kunnen voorkomen.
Marie Louise uit Kortenhoef


Ik ben zeer tevreden met elke behandeling die ik bij jou gedaan heb. Na een lange tijd zoeken heb ik eindelijk de beste schoonheidsspecialiste gevonden. Bedankt Aurora!
Lelav uit Hilversum

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.