Reviews oncologie

Lieve Aurora,
Zoals je gezien hebt – zijn bij mij 2 kwaadaardige kanker huid tumoren verwijderd –één op mijn achterhoofd en één op mijn rechter scheenbeen.
En als je eenmaal “kanker” hebt – op welke wijze dan ook – je komt er niet van af.
Zo ook verscheen er een “klein opkomend” kanker gezwelletje tussen mijn “manlijke borsten” op mijn borstbeen.
En natuurlijk dacht aan jouw “oliën” met name de “ Nourishing Oil Serum” – die ik gelijk 3 maal daags daarmee “doordrenkt” hebt ………. en lieve Aurora … het kanker gezwelletje is iedere dag aan het “krimpen” – en verdwijnt naar ik hoop.
Dit ook heb toegepast op een klein gezwelletje op mijn linker “boven hand” – die geheel verdwenen is ………. met andere woorden ….. jouw “Nourishing Oil Serum” doet huid kanker gezwelletjes op de “juiste manier” verdwijnen.
Is dit niet “opmerkelijk” ?
Jan uit Amersfoort


Aurora, het is echt een WONDER hoe jij een huid kan laten stralen! Serieus, zelfs m'n door chemo-pillen ernstig uitgedroogde en ontstoken gezichtshuid ziet er weer helemaal gezond uit! Dankzij jouw werkelijk onovertroffen kennis van het vak! En de absoluut geweldige producten waarmee je werkt. Voordat ik jou ontdekte, had ik al van alles geprobeerd. Eerst bij de apotheek... kreeg er proefjes van hun zogenaamd verantwoorde merken, maar die verbeterden helemaal niets. Daarna naar de parfumerie gegaan... werd er vriendelijk geholpen en kocht er één van de meest luxe crèmes. Die was heel duur, maar hielp totaal niet. En ondertussen zag mijn huid er steeds enger uit.
Totdat ik bij jou terecht kwam, je mijn huid eerst grondig bestudeerde en me de gratis proefjes meegaf. Binnen een week werden de verbeteringen al zichtbaar! Ik hoef nooit meer die rommel van de apotheek of de parfumerie en nooit meer een andere schoonheidsspecialiste! En ik ben niet de enige die jou aan iedereen aanbeveelt! Was laatst op een feestje, sprak met een kennis over gezondheid en huidproblemen, en ze zegt: "Ik heb echt een hele goeie schoonheidsspecialiste." Ik had net jou ontdekt en was dus eigenlijk niet geïnteresseerd, maar vroeg voor de beleefdheid over wie ze het dan had... zei ze: "Aurora"!!!
Sophie uit Hilversum


She adviced me to go ta a dermatologistAurora is the best she takes an interest in Your Skin in a real And caring way. Recently she advised me to go to a dermatologist because she was worried about my skin And yes pre cancerous lesions on my nose. My mother never had the good Fortune of meeting Aurora And now has large scars where cancer had to be removed I was helped in time And the lesions have cleaned up beautifully. Thank you Aurora for Your excellent treatments And Your professional approach.
Susanne uit Loenen

De Aloe Vera tonic en de Jojoba olie werken prima! Op een beschadigde huid zorgen ze voor verlichting en verbazend snel herstel. Je moet het eigenlijk proberen om het te geloven, werkelijk top!
Ronald uit Loosdrecht


Goedemorgen Aurora,
Enkele jaren geleden begon ik veel last te krijgen van huidproblemen. Dit had te maken met zware chemotherapie, waardoor mijn huid dun en heel gevoelig was geworden. Ik probeerde allerlei verschillende dagcrèmes van bekende merken, maar de problemen werden alleen maar erger. Via familieleden kwam ik terecht bij Aurora. Zij herkende mijn huidprobleem en wist er met de juiste gezichtsbehandelingen en crèmes voor te zorgen dat de problemen snel minder ernstig werden. Na een tijdje werd mijn huid weer gaaf en beter gevoed. Nog steeds moet ik oppassen dat mijn huid niet uitdroogt, maar dankzij deze producten kan ik haar heel goed verzorgen. Ik ben erg blij met de kwaliteit van de producten die Aurora verkoopt, maar ook met haar fantastische service: zij is altijd vriendelijk, lief en behulpzaam en ze heeft veel verstand van zaken. Juist ook over huidproblemen (bijvoorbeeld veroorzaakt door ziektes) weet ze heel veel. Ze volgt allerlei cursussen waardoor haar kennis steeds up to date blijft en dat is te merken. Haar hulp heeft mij meer gebracht dan de expertise van enkele dermatologen! Tegenwoordig koop ik al mijn huidverzorgingsproducten en make-up bij Aurora en dat kan ik iedereen aanbevelen!
Mieke uit Hilversum


Lieve Aurora,
Afgezien van het feit dat een behandeling in jouw stoel een waanzinnig lekkere treatment is, ben ik ook erg blij dat je een zonnebeschadiging op mijn wang ontdekt hebt! Ik, die meestal onder de parasol de schaduw opzoekt, kan dus blijkbaar ook een gevaarlijk huidplekje ontwikkelen... Txs Aurora voor je oplettendheid Liefs !
Suzanne uit Hilversum

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.