Reviews Eczeem

Een paar weken geleden heb ik de eerste behandeling bij Aurora Dionis gehad. Wat een verademing. Jarenlang heb ik problemen met eczeem en dit wordt alleen maar erger. Van de dermatoloog krijg ik steeds krachtigere zalven die een periode werken en vervolgens weer geen effect of een erger effect hebben. In het therapeutische circuit heb ik ook veel (héél veel) gedaan maar niks kon mijn eczeem laten verdwijnen. Logisch achteraf want ik heb een allergie voor parfumstoffen en conserveringsmiddelen in make-up. Bij alle schoonheidssalons die ik de afgelopen decennia heb bezocht, kreeg ik in de eerste 10 minuten al overal jeuk en uitslag. Bij Aurora helemaal niet. Dagelijks zie ik mijn huid beter en gezonder worden. Aanvullend op haar vakkennis en ruime ervaring is Aurora ook zeer service gericht en persoonlijk. Na de behandeling blijven er controle momenten of behandeling en producten het gewenste effect hebben. Nog even en ik heb mijn gezonde huid weer terug. Thanx Aurora sluit helemaal aan op de huidige tijd. Geen gerommel met parafine, genetisch gemanipuleerde stoffen of toch een licht parfumpje. Gewoon puur, terug naar de oorsprong en de kracht van de natuur inzetten.
Wilma uit Hilversum


I advice everybody with skin problems to contact Aurora Skin Care Hilversum, because the products she use are of high quality. Your skin will reap the benefits! I can say this because I have experienced it on the skin of my baby suffering from atopic dermatitis for which it seemed there was no solution, but with a natural moisturizer from Aurora Skin Care I solved the problem without having to use any cortisone! My husband also suffered of seborrheic dermatitis, and also solved his problem!
Agostina uit Den Helder


Al twee jaar kom ik elke drie maanden bij Aurora en dat is niet zomaar. Het is een moment om naar uit te kijken. Bij Aurora is je huid in professionele liefdevolle en aandachtige handen. De producten die je gebruikt en aanbeveelt zijn puur, zonder toevoegingen en perfect aangepast aan mijn wensen of huidproblemen. Maar Aurora’s aandacht gaat nog een stap verder. Mijn kinderen zijn beiden met neurodermitis geboren en hebben veel last van allergien. Het uitzoeken van de oorzaken en juiste behandelingen heeft mij heel wat tijd en moeite gekost en zou lang niet zo succesvol zijn geweest als Aurora zich er niet mee had bemoeid. Varierend van advies over huidverzorging, voeding, supplementen, behandeling, baden en cremen. Het is een integrale- (brede) kijk op de huid die jou onderscheid van andere schoonheidspecialisten/dermatologen. Ook al weet je precies waar je grenzen liggen en verwijs je ook door naar de dermatoloog: jouw ervaring op het gebied van huidverzorging is heel professioneel en van onschatbare waarde! Lieve Aurora, ik ben je heel erg dankbaar voor jouw meedenken en liefdevolle behandelingen. Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen!
SIllya uit Zurich


Ik ben een klant die niet snel tevreden is en in Amsterdam, waar ik woon heb ik bij veel schoonheidssalons div. behandelingen ondergaan. Telkens ging ik weer met een onvoldaan gevoel naar huis. De ene keer zat mijn mascara nog op mijn wangen, de andere keer was mijn huid niet schoon, er werd naar mijn idee te kort gemasseerd, kortom, veel geld uitgegeven en niet gekregen wat ik had verwacht. Van mijn dochter in Hilversum kreeg ik de tip om dan toch nog een keer haar schoonheidsspecialiste te proberen, zij was erg enthousiast over de prettige behandeling. Dus 2 jaar geleden de eerste afspraak met Aurora gemaakt en meteen had ik het gevoel; dit is het, zo hoort een behandeling te zijn. Na een huid-analyse , een zeer grondige reiniging, waar elke oneffenheid werd verwijderd, ook gerstekorrels ( met zachte hand), volgde masker na masker en serum na serum en een heerlijke massage. Tot mijn verbazing zag mijn huid er na de behandeling heel goed uit, geen rode plekjes, wondjes van het uitdrukken , gewoon stralend en fris. Ook de produkten van Aurora zijn heel goed. In het verleden had ik erg vaak last van rode, jeukende ogen, ( Eczeem). Ik gebruikte div. speciale produkten die de apotheek verkocht , speciaal voor "gevoelige "ogen, maar zonder resultaat. Nu gebruik ik de reiniger, oogcreme en de oogschaduw van dr. Baumann en heb er geen last meer van. Kortom , ik ben blij en heel tevreden met Aurora.!
Christine uit Amsterdam

Al jaren ben ik vaste klant bij Aurora Skin Care. Ik heb vele allergieen, o.a. voor parfum, conserveermiddelen en kleurstoffen. Hierdoor kan ik geen gangbare make up en huidproducten verdragen. Ik heb vele producten uitgeprobeerd maar kreeg overal oogklachten van. Een jaar lang heb ik zonder make up door het leven moeten gaan en ik voelde me daar niet fijn bij. Tot ik in contact kwam met Aurora Skin Care, die me haar producten aanraadde. Deze producten bleek ik gelukkig zonder problemen te verdragen. Ik kan mijn huid dus weer verzorgen en me weer opmaken!! Het is erg prettig zaken doen met Aurora. Ze is altijd bereid proefjes mee te geven waardoor je nieuwe producten of kleurtjes kunt uitproberen. Ook kan je per email bestellen en kan er altijd op korte termijn een moment gevonden worden waarop je langs kunt komen om de producten op te halen. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant van Aurora!
Nicole uit Hilversum


Goedemorgen Aurora,
Lieve Aurora!! Ik heb echt genoten van de behandeling, Dank je wel! Mijn huid is weer glad en schitterend. Ik ben nog onder de indruk dat jij blijft professioneel groeien. Niemand is zo gepassioneerd en professioneel met zijn werk zoals jou! Echt fantastisch!! Liefs,
Susanna uit Hilversum


Ik wilde je al de hele tijd mailen over mijn eczeem rond mijn ogen. Ik ben trouw doorgegaan met aloe vera smeren en de rose hip olie (heel fijne olie!) waardoor de huid wel zacht is gebleven. Echter, ik heb nu pas het idee dat het werkelijk bijna weg is (alleen nog wat vage restanten op kin en rond linkeroog). Maar, 'de sleutel' was mijn shampoo. Het viel me namelijk op dat het iedere keer erger (en jeukeriger) werd nadat ik mijn haar had gewassen. Ik heb dus wat andere shampoos geprobeerd en heb er nu 1 die dit effect niet geeft. Ik heb toen eens de ingredienten vergeleken (zowel oude als nieuwe shampoo is biologisch). Het grootste verschil, en ik weet dat deze stof idd contact-eczeem kan veroorzaken, is dat in mijn oude shampoo 'limonene' zit en in de nieuwe niet. Toch apart hoe zich dit ontwikkeld want ik heb in mijn leven nauwelijks last gehad van eczeem. Zal zich wel opbouwen dan!
Dorine uit Amsterdam


Sinds 2010 had ik plotseling last van Eczeem rondom mijn ogen. Via de dermatoloog kreeg ik allerlei crèmes, maar deze hielpen niet echt. Sinds ik via een collega werd getipt om eens naar Aurora Skin Care te gaan in Hilversum gaat het stukken beter met mijn huid. Haar producten zijn dusdanig dat geen enkele stof wordt gebruikt die maar enigszins allergieën kunnen veroorzaken. De Eczeem rondom mijn ogen is verdwenen en ik gebruik nu enkel haar producten. De producten hebben er toe bijgedragen dat de huid van mijn gezicht enorm is verbeterd is!”
Elise uit Utrecht

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.