Reviews

Vrouw 42, wijkverpleging, betere huidverzorging. Ik heb weinig tijd. Met slechts een paar minuten per dag verzorging krijg ik complimentjes over hoe goed verzorgd mijn huid er uit ziet. Dat voelt écht als win-win!


Lieve Aurora,
Dank je wel voor alle informatie die je gegeven hebt. Ik ben nog enthousiaster dan ik al was. De producten bevallen mij zeer goed en mijn huid is weer heel goed opgeknapt. Wat een fijn idee dat de producten die jij zelf produceert zulke 'eerlijke' producten zijn. Iedereen zou dit eens moeten proberen.
En je uitleg over de producten vind ik zeer waardevol. Succes met alle ontwikkelingen! Groet van een enthousiaste gebruikster, Ruth

Hallo Aurora,
Het gaat goed met Maurits z,n wondjes aan de stoma.bedankt voor de tip. De Aloë Vera werkt perfect is niet vet en stomazak blijft goed zitten.Kan ik volgende week even langskomen om Aloe Vera te kopen. Gaat nu hard met de inhoud nu we allebei gebruiken. Nogmaals bedankt
Gr Marijke

Hoi Aurora,
Ik ben heeeel blij met de producten, huid werd meteen rustiger alleen de olie is bijna op... !
Sarah

Lieve Aurora,
Ik ben zeer verbaasd dat de producten (reis setje gekocht op de beurs) al naar een paar dagen zeer heilzaam zijn voor mijn huid, echt nog nooit zoiets meegemaakt, de plekjes op mijn voorhoofd zijn al bijna geheel verdwenen.
Hoop snel van u te horen, met lieve groet
Inge

Hoi Aurora,
Mijn huid gaat heel goed! Dankzij jou spullen👍.
Fijn weekend!
X

Lieve Aurora,
Mijn huid ziet er super goed uit. Ik werd laatst benaderd door een schoonheidsspecialiste uit Almere voor een gratis behandeling. Ze werkt met het merk Esse maar dat zegt me niet zoveel. Dus ik doe het niet en laat mijn huid lekker met rust. Met jouw producten gaat het prima!
Liefs en fijn weekend!
Deborah

Lieve Aurora,
ik gebruik nu 1 dag jouw producten en heb nu al de indruk dat het beter gaat met mijn huid! Wat een heerlijke producten. Het zou me niet verbazen als die plek over een week al (bijna) weg is!
Maaike

Lieve Aurora!
Sorry dat ik stoor in je vakantie, maar ik moet even laten weten dat het zó goed gaat met mijn huid!!! Echt super blij!
Fijne vakantie verder en tot 6 september!
Groetjes!
Marieke

Aurora,
ik gebruik nu een paar weken jou producten en heb geen jeukende gezichtshuid meer. En ook zie ik een grote pigmentvlek steeds lichter worden! Hier ben ik heel blij mee. Dank je wel!
Liesbeth

Lieve Aurora,
Hartelijk bedankt voor jouw producten. Ik was een beetje in de war hoe ik de producten moest gebruiken en wat was wat in jouw gebruiksaanwijzing, maar nu heb ik het begrepen.
Voor mij is beter om alleen de olie te gebruiken en niet samen met de tonic. Ik heb ook met tonic geprobeerd. Mijn huid absorbeert heel soepel. Alles was even wennen, maar nu is het duidelijk en de flesjes zijn heel mooi en werkt heel goed. Nu ik het begrijp zie ik dat ik combinaties kan doen. Ongelofelijk dat alleen drie flessen kan alles doen. Ik kan de rest vergeten, en niet meer de cremes kopen. Voor de eerst in meer dan dertig jaar smeer ik geen cream, en mijn huid is super gevoed. Ik zou de olie voor normal en dry skin kopen om te proberen, in de zomer heb ik minder droog huid.
Ik ben er erg blij mee. De prijzen zijn ook heel goed, zag ik.
Cristiana uit Hilversum

Lieve Aurora,
Een paar keer per jaar, waarschijnlijk door een combinatie van de tijd van het jaar (vaak in de winter) en gebruik van de verkeerde producten (als beautyblogger blijf ik nieuwsgierig en probeer ik regematig nieuwe producten uit) speelt eczeem in mijn gezicht weer op. Ik neem dan altijd direct contact op met Aurora omdat zij de enige is die ik 100% vertrouw met mijn huid. En dat doe ik nu al ruim 7 jaar. Ik kwam destijd met Aurora in contact toen ik na diverse bezoeken aan de dermatoloog een beetje radeloos was omdat ik niet van de eczeem af kwam. Het was mijn allereerste huidprobleem en ik zat letterlijk met de handen in het haar. Met de juiste zorg en producten heeft Aurora toen mijn eerste echte huidprobleem opgelost.

Ik vind het dan ook geweldig dat Aurora inmiddels een eigen natuurlijke skincare lijn heeft ontwikkeld na jarenlang van onderzoek en hard werken. Laatst heb ik een ontspannende
behandeling mogen ervaren in Aurora's Salon waarbij ik voor het eerst kennismaakte met haar nieuwe productlijn. Na afloop voelde mijn huid gekalmeerd, enorm gevoed en ook heerlijk
zacht aan, en dat gevoel bleef heel lang.
Renate

Ik gebruik de producten van Aurora nu al enkele jaren. Wat een verademing! Eindelijk is mijn huid rustig en heb ik geen last van puistjes meer. Ik schrijf dit volledig toe aan het gebruik van de producten en de adviezen van Aurora over het gebruik hiervan. Naast dat ik het super vind dat de producten biologisch, non GMO, vers en puur zijn (als ik geen ongezonde voeding wil eten, waarom zou ik dan iets chemisch op mijn huid smeren!?), zijn ze ook enorm veelzijdig. Met 3 producten: de aloë vera, de olie en het masker, kan je werkelijk alle kanten op: reinigen, peeling, masker, verzorging en behandeling van kleine wondjes en/of andere huidirritaties. Ik gebruik de producten voor zowel mijn gezicht als mijn lichaam. Ik was vroeger zo veel meer geld kwijt aan allerlei smeersels en maskers van bekende merken. Kortom, Aurora’s producten zijn niet alleen van super kwaliteit & veelzijdig, ik geef ook nog eens minder uit aan huidverzorging dan vroeger. Ik wil absoluut niet anders meer!
De Aloë Vera is heerlijk fris en fantastisch om enkele product is en ik begrijp dan ook waarom mijn onrustige gezichtshuid hier zo goed op reageert. Daarnaast heb ik het ook voor eczeem gebruikt en gebruik ik het om maskers mee te maken (samen met de olie en klei). Ik probeerde in het begin ook Aloë producten van andere merken maar die hebben niet hetzelfde effect. De Aloë van Aurora is zeer geconcentreerd, vers en puur en dat verschil merk je!
malen per dag op de huid te gebruiken. Het is makkelijk in gebruik door het flesje met het pompje en het is enorm veelzijdig. Ik had een keer een enorme allergische reactie op een pleister, erg rood en zelfs blaasjes. Ik kwam op het idee om de Aloë hier eens op te smeren. Na 2 keer smeren was de felle roodheid verdwenen!!! Dat toonde voor mij aan hoe werkzaam dit is.
Dorine,


Ik vind de produkten van Aurora echt fantastisch en kan gewoon niet meer zonder haar jojobaolie en groene zeep!! Mijn huid ziet er een stuk frisser uit sinds ik deze produkten gebruik en ik heb veel minder last van onzuiverheden. Nooit meer een crème of serum van een of ander duur merk voor mij! Kortom, ik raad iedereen deze produkten maar vooral Aurora aan!!
Saskia


Na een aantal intensieve behandelingen en gebruik van jouw heerlijke producten en jouw vriendelijkheid, Aurora, heb ik voldoende aan jouw fijne producten. Elke keer weer een feestje om spulletjes bij je te halen.
Liefs, Wendy

Nooit meer een andere dagcreme!
Lieve Aurora, jij bent echt de beste op jouw vakgebied! Ik ben nog nooit zo’n professionele, persoonlijke en attente huidspecialiste tegengekomen zoals jij! Ik gebruik nu een paar maanden de jojoba olie in combinatie met een andere olie waarvan ik de naam telkens vergeet. Ik wil echt nooit meer een andere dagcreme of zoiets!!!! De olie wordt goed opgenomen door mijn huid en voelt gelukkig helemaal niet vettig aan. Het is echt een weldaad voor mijn huid die er trouwens ook een stuk beter uit is gaan zien. Ik wil je heel erg bedanken voor alle adviezen die je mij en mijn dochter tot nu toe hebt gegeven!! Ik vind jou echt heel bijzonder!
Saskia

Ik ben zo blij met je producten!
Elise

Beste Aurora,
Ik ben zo blij met je producten! Nog steeds merk ik wat je behandeling voor resultaat heeft. Echt geweldig.
Mijn huid heeft namelijk sinds tijden niet zo gestraald. Kreeg er echt opmerkingen over. En nog steeds merk ik elke dag de resultaten. Mijn huid is zachter, heeft een betere kleur en ik heb veel minder last van puistjes of plekjes. Ik ben je bijzonder dankbaar!
Mijn aloe Vera is alleen bijna op, kan ik dat bij jou bestellen?
Roos

De producten van Aurora zijn heerlijk
De producten van Aurora zijn heerlijk om te gebruiken, vooral de de oliën vermengd met welke crème dan ook maken het gebruik tot een feestje en de werking van de crème wordt duidelijk versterkt: de huid van mijn decolleté ziet er na een paar weken ‘s ochtends en ‘s avonds gebruik veel beter uit. Het verschil is echt enorm, daar ben ik super blij mee!
Aurora wil je echt graag helpen; ook bij tijdelijk ontsierende ongemakken als een koortslip, komt Aurora met ideeën om er zo snel mogelijk van af te komen ook al betekent dat niet dat ze je hiervoor iets van haar producten kan verkopen.
Ik ben erg blij dat ik Aurora heb gevonden en zal haar zonder aarzeling bij iedereen aanraden.
Annette

Aurora Skin Care heeft geen geheimzinnige formules en hocus pocus ingrediënten.
Aurora onderscheidt zich van andere schoonheidsspecialisten door haar inhoudelijkheid. Ze heeft veel kennis van alle soorten huiden, huidproblemen, behandelingen en haar producten. Ze gaat door tot ze een oplossing heeft, neemt de tijd en is niet bang om daarin gefundeerd te experimenteren, kijken wat werkt. Ze geeft vertrouwen, het gevoel dat het allemaal goed komt en dat je het ook zelf kunt. Dus niet afhankelijk maken van producten en behandelingen, maar advies, aandacht en kunde. Het gebruik van natuurlijke producten, maar niet als marketing, maar echt. Want geloof me, ik ben behoorlijk kritisch, koop niets met e-nummers of chemische ingrediënten, lees alle etiketten. Maar voor de cremes, cosmetica ed vertrouw ik 200% op Aurora want die heeft alle etiketten nog beter gelezen! Heel veel mensen roepen namelijk dat producten en voedingswaren natuurlijk zijn maar dat geldt dan maar voor een (klein) percentage van de ingrediënten. Dus groen: ja, maar niet De Tuinen groen, maar gewoon wetenschappelijk onderlegd groen. Ze is zich bewust van het belang van een gezonde levensstijl naast het gebruik van de juiste producten om je huid mooi te houden. Dus ook hierin geeft ze advies, ze kijkt dus naar het grotere geheel. Maar het allerbelangrijkste: ze is bereid al haar kennis te delen. Geen geheimzinnige formules en hocus pocus behandelingen die je iedere week moet ondergaan om het gewenste resultaat te behalen. Gewoon duidelijke uitleg en ook thuis aan de slag kunnen met zelf gemaakte maskers etc.
Florien uit Hilversum

Biologische, non GMO, Vers producten!
Naast dat ik het super vind dat de producten biologisch, non GMO, vers en puur zijn (als ik geen ongezonde voeding wil eten, waarom zou ik dan iets chemisch op mijn huid smeren!?), zijn ze ook enorm veelzijdig. Met 3 producten: de aloë vera, de olie en het masker, kan je werkelijk alle kanten op: reinigen, peeling, masker, verzorging en behandeling van kleine wondjes en/of andere huidirritaties. Ik gebruik de producten voor zowel mijn gezicht als mijn lichaam. Ik was vroeger zo veel meer geld kwijt aan allerlei smeersels en maskers van bekende merken. Kortom, Aurora’s producten zijn niet alleen van super kwaliteit & veelzijdig, ik geef ook nog eens minder uit aan huidverzorging dan vroeger. Ik wil absoluut niet anders meer!
Ik dacht vroeger altijd dat olie mijn huid vettig zou maken maar met de juiste, verse en pure olie is dat absoluut niet het geval
De verschillende oliën zijn heerlijk om te gebruiken. En, ze zijn veelzijdig! Ik gebruik de olie voor de reiniging (oil wash method), als ingrediënt voor een masker (dan wordt de klei minder snel hard) en natuurlijk als dagelijkse verzorging. Ik dacht vroeger altijd dat olie mijn huid vettig zou maken maar met de juiste, verse en pure olie is dat absoluut niet het geval. In tegendeel, mijn huid is er juist door gebalanceerd. Geen puistjes meer en geen droge plekken meer! Hoera! Ook bij olie heb je enorm verschil in kwaliteit en samenstelling als je het vergelijkt met andere merken (en dan heb ik gedaan). Je merkt echt een verschil: de olie van Aurora is vers (belangrijker dan ik dacht!), biologisch en puur. Door jarenlang gebruik en kijkend naar de effecten op mijn huid, ben ik overtuigd: ik gebruik niets anders meer!
Ik probeerde allerlei soorten dagcremes
Jij bent een heel deskundige en lieve huidspecialiste! Ik ben nu voor 2 behandelingen bij je geweest en erg tevreden.
Je weet hoe lang ik al loop te tobben met mijn huidproblemen. Langzaamaan gaat het steeds beter en voelt mijn huid ook een stuk aangenamer.
Ik ben blij met de producten en blij met jouw kennis!
Chantal uit Eemnes
De producten die ik heb gekregen van jou zijn overigens heerlijk! De olie blijft mijn favoriet, de laatste tijd heb ik geen last van onzuiverheden en krijg ik veel complimenten over mijn huid. Mijn huid is in balans en dat mede door de tonic en vooral de olie. De Aloe tonic vind ik ook heerlijk, maar de geur is in het begin wel wennen.
Lei Lei uit Hilversum

Ik geef je even door dat de nacontrole maandag 12 juni niet nodig is; mijn huid ziet er mooi rustig uit! Ik ben ook weer begonnen met reinigen met de gel en als ik mijn gezicht eerst goed nat maak, gaat het inderdaad heel goed. Dus dr Baumann reiniging staat weer in de kast…
Olga

Lieve Aurora,
Hier is het heerlijk zonnig weer, daar wordt je vrolijk van, maar ook van jouw producten.
Elke dag is huidverzorging een feest! Mijn huid is helemaal tot rust gekomen.
Ik wilde op je site schrijven, maar weet niet goed hoe dat moet, dus heb ik het op een kaartje geschreven en wil a.s. maandag graag met mijn dochter Nina naar jou toekomen (ze heeft een vrije dag) om wat producten te kopen. Ik neem het dan voor je mee.
Joan

Ik heb Nina gisteren een mini huidbehandeling gegeven met jouw producten: De therapeutische klei met spa blauw en aloe vera en rose hip daarna. Ze vond het geweldig!

Hoe heet jouw therapeutische klei precies? Ik wil voor alle zekerheid dokter Liem even vragen of het kwaad kan als ik mijn hele lichaam er steeds mee reinig ivm mijn nierproblemen.
In een van de supplementen van hem die ik inneem zit ook vulkanisch poeder maar dat ontlast de nieren juist, terwijl andere soorten weer belastend zijn voor je nieren.
Maria

Lieve Aurora,
ik vind de olie die mix met prim rose echt GEWELDIG!!!
Ik realiseer met dat mijn fles ook bijna leeg is, maar die olie… ik kan niet meer zonder en vind hem echt geweldig!!!
Doe voor mij toch nog maar een fles erbij!!
Veel liefs, Ruth

Lieve Aurora,
En… fijn die informatie over die Vit E…
kon niet wachten en heb gisteren al een beetje gebruikt onder mijn ogen..(goed aangevoeld).
WAT EEN HEERLIJKE OLIE!! Hier ben ik heel blij mee… ik deed het alleen
puur onder mijn ogen, maar goed te weten dat ik het na de mix moet doen.
Maar wat een kracht zit hierin! Echt heerlijk!
Sandra

Ik ga genieten van alle producten :)))
Rita uit Arnhem

Dag Aurora,
De producten zijn echt heel fijn. Afgelopen weekend samen met een vriendin het masker uitgeprobeerd. Heel lekker.
we hadden het misschien iets te lang op ons gezicht laten zitten, we hadden wat rode vlekken. Maar die trokken gelukkig vrij snel weer weg.
Ellis

Ik ben zo blij dat ik jou en je geweldige producten heb leren kennen.
Ik wens jullie een hele fijne vakantie samen toe en hoop je in het nieuwe jaar weer te zien.
Wilma

Lieve Aurora,
bedankt voor de tip (vitamine E) mijn huid ziet er veel beter uit, en voelt niet meer trekkerig.Kom snel weer langs.
Gr Marijke

Lieve Aurora,
Dank je wel!
Ik ben gek op de SAS, hij werkt heel verzachtend. Het liefst zou ik hem overal voor gebruiken, ook voor mijn lichaam maar dan gaat het supersnel op:(
Gisteren heb ik Rafael met de SAS en olie gemasseerd, zijn hele lichaam was uitgedroogd door het zwembad in Spanje. Hij vond het heerlijk en zijn huidje voelde daarna zijdezacht. Door de tonic absorbeert de olie inderdaad veel beter.
Patricia

Hallo Aurora,
Ik wilde eventjes laten weten dat ik dus wel tegen de Aloë Vera serum kan! Hij is erg fijn en neemt ook wat roodheid weg.. Ik zou er het liefste een bad in nemen
Elke

Hi lieve Aurora,
Ik wilde je even laten weten dat het heel goed gaat me de plekjes die jij behandeld hebt om mijn spinnaevi e couperose te verwijderen. Totaal geen korstjes en alleen nog hele lichte, bijna niet zichtbare, rode vlekjes.
Ik heb het gisteren nog een paar keer ingesmeerd met jouw producten. Toch fijn hoe goed dat werkt!
Veel liefs, Dorien

Heel veel dank voor jouw hartelijke ontvangst en jouw deskundig advies!
Heidi

Ik ben heel tevreden met de verzorgingsproducten en make up.
Bedankt!
Margriet

Lieve Aurora,
Het is al weer een tijdje geleden dat ik langs ben geweest! Dat komt omdat het ook erg goed gaat met mijn huid!!!
Liefs, Sarah

Lieve Aurora
het gaat al beter met de bultjes bij mijn dochter! De Aloe vera lijkt te helpen!
Liefs, Kim

Aurora is erg gemotiveerd om je van je huidklachten af te helpen. Ze helpt je niet snel maar neem de tijd om naar je persoonlijke klachten te kijken en om met je mee te denken. Je kunt merken dat ze zelf veel problemen heeft gehad met haar eigen huid en nu anderen wil helpen.
Iolanda

Vandaag weer een fijne behandeling gehad van Aurora. Altijd prettig en gespecialiseerd advies.
Ik voel en zie meteen verschil.
Ellis

Snel, terzake, kundig!
Maud

Superfijn voor mijn huid en heerlijk ontspannend!
Annette

Heerlijke behandeling gehad! Met een schoon, fris en verzorgd gevoel naar huis gegaan.
Marleen

Heb ervan genoten
Benieuwd hoe de producten gaan bevallen
Mooie fijne vrouw ben je. Dankje voor de gastvrijheid
Grote lieve groet
Brecht

Het was weer geweldig om bij Aurora een gezichtsbehandeling te mogen ervaren. Professioneel - goede producten en met hemelse handen. De behandeling was uitgevoerd door Jip - een uitstekende stage medewerkster - die naar mijn idee een goede toekomst tegemoet gaat. De gehanteerde producten van Aurora zijn van ongeëvenaarde kwaliteit - een kwaliteit die je elders niet veel zal vinden. Mijn evaluatie is dan ook een dikke 10 voor Aurora en haar schoonheidssalon.
Jan

Heerlijke gezichtsbehandeling met reiniging en massage gehad van Jip
Sophie

Ik heb genoten van de fijne behandeling en ben blij met het goede advies wat je mij gegeven hebt.
Inmiddels gestart met jouw fijne producten en merk al veel verbetering.
Dank je wel. Hartelijke groet José

Aurora werkt netjes, professioneel en heeft goed in de gaten wat nodig is voor mij! Haar producten zijn goed voor mijn huid, en geven eindelijk het goede resultaat! Voor gevoelige huid echt een aanrader!
Marije

Mijn huid was tot voor mijn eerste afspraak met Aurora erg onrustig met meerdere ontstekingen. Inmiddels drie behandelingen gehad en mijn huid is zo veranderd! Rustig en schoon. Aurora is zeer kundig, professioneel en ontzettend hartelijk. Ik gebruik ook de producten van Aurora en ik wil niet anders meer!
Marieke


Telefonisch al rustige uitleg en per mail toelichting op producten ontvangen.
Heb veel (producten) geprobeerd maar werken op eczeem huid niet altijd goed. Of na paar goede weken krijgt mn huid vaak weer een allergische reactie.
Over paar weken kan ik pas goede review geven op de producten van AuroraSkincare. Ben op basis van haar persoonlijke toelichting positief over ingredienten /bestanddelen v serum en olie en na een korte behandeling werd mn huid al iets rustiger.
Dank je Aurora :)
Aderieke

Vandaag werd ik zoals altijd door Aurora behandeld met kennis van zaken en wees ze mij op een paar plekjes op mijn huis die ik nader moet laten bekijken. Dank hiervoor!
Nicolette

Aurora is zeer professioneel en kundig. Daarnaast is ze erg zorgzaam en attent voor haar clienten.
Ariana

Het was weer heerlijk Aurora en je bent ontzettend kundig en een mooi, lief mens! Stralend liep ik weer de deur uit!
Mirjam

Na al kennis te hebben gemaakt met de Primrose soap, waar mijn gevoelige huid erg goed op reageert, wilde ik graag met Aurora en de rest van haar producten kennis maken. Na de eerste behandeling ziet mijn onrustige huid er al veel kalmer uit! Ik ga vol vertrouwen je produkten thuis gebruiken en daarmee mooie resultaten te krijgen. Bedankt voor een hele prettige ontvangst en alle tips voor mijn huid! Tot de volgende keer!
Karin Demeter Voeding & Welzijn

Altijd een geweldige ervaring!
Raffael

Het was geweldig. Mijn huid ziet er zo veel beter uit. Bedankt Aurora xxxxx
Elisabeth


Ik vind de produkten van Aurora echt fantastisch en kan gewoon niet meer zonder haar jojobaolie en groene zeep!! Mijn huid ziet er een stuk frisser uit sinds ik deze produkten gebruik en ik heb veel minder last van onzuiverheden. Nooit meer een crème of serum van een of ander duur merk voor mij! Kortom, ik raad iedereen deze produkten maar vooral Aurora aan!!
Saskia

Onlangs ben ik bij Aurora Skin Care geweest voor een gezichtsbehandeling. Ik werd heel hartelijk en enthousiast ontvangen. Aurora neemt de tijd om goed naar je huid te kijken en stemt de behandeling af op wat je nodig hebt. Ik heb een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling ondergaan en voelde mij daarna als herboren. Na de gezichtsbehandeling heeft Aurora een aantal dagen later een nieuwe afspraak ingepland, om te kijken hoe mijn huid reageert op de producten.
Ik ben zeer tevreden met een aantal gratis samples de deur uit gelopen en vind de producten erg fijn.
Hartelijk dank lieve Aurora voor je warme ontvangst, gastvrijheid en je professionele en pure blik op het weer verkrijgen van een stralende en gezonde huid!
Liefs, Ravaasna Alyan

Aurora is een lieve, vriendelijke en gastvrije dame. Ze laat je lekker op je gemak voelen. Na de behandeling was mijn huid een stuk rustiger en de dagen erna nog steeds. Nu is het een kwestie van zelf goed blijven verzorgen.
Rachanda

Na een aantal intensieve behandelingen en gebruik van jouw heerlijke producten en jouw vriendelijkheid, Aurora, heb ik voldoende aan jouw fijne producten. Elke keer weer een feestje om spulletjes bij je te halen.
Liefs, Wendy

Het was weer geweldig - wat een weldaad - wat deskundigheid op huidgebied. De producten die Aurora gebruikt,- zijn van hoge kwaliteit en zeer aanbevelingswaardig. De behandelingen die ik van Aurora en Marit mocht ontvangen,- worden door mij zeer gewaardeerd en ben hen daar zeer dankbaar voor. En daarnaast weer veel geleerd om van huidproblemen verlost en opgelost te krijgen. Met andere woorden niets dan lof voor Aurora en haar Skin Care Salon.
Jan

Zeer vriendelijk en prettig!
Jannie

Reageert heel snel op mail. Hele fijne producten, zonder overtollige ingrediënten.
Renate

Het was een super ontspannen behandeling. En mijn huid is ook mooi na de behandeling,
Dania

Altijd fijn, professioneel en efficiënt.
Anja

Heerlijk relaxend
Martha

Aurora is een fantastisch mens en schoonheidsspecialiste met pure passie voor haar vak. Niks is goed genoeg en ze ontwikkelt zich steeds verder, samen met haar producten. Al een paar jaar ben ik klant bij haar en zou haar aan iedereen aanraden!
Claudia

Dank je wel lieve Aurora voor weer zo'n heerlijke, ontspannende en verfrissende behandeling! Ook je producten zijn erg fijn en je weet altijd wat je smeert! Mooie, eerlijke producten. Tot de volgende keer, liefs Susan

Aurora is een professionele en kundige specialiste die daarnaast zeer betrokken is bij haar klanten!
Inge

Vandaag werd ik het eerste half uur behandeld door de assistente van Aurora ,Marit.
Zo leuk..aanwinst voor Aurora.
Daarna nam Aurora het over en begon met haar behandeling.
TOP.
Michelle

Vandaag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Aurora.
Zij besteed altijd extra aandacht aan de probleemzones.
De gel gecombineerd met Aloe Vera is een weldaad voor de huid.
Nicolette

Ik ervaar Aurora -altijd weer- als kundig, ervaren, betrokken, positief en realistisch. Dankjewel.
Pauline

Aurora zo erg bedankt!! Ik ben zo blij met mijn huid
Sophie

Heerlijk ontspannend en verzorgend, ik ben klaar voor mijn kleintje die anyday op komst is!!
Josien

Heel aardig, deskundig, je hebt erg je best gedaan voor mij!
Hilde

Door Aurora en Marit niet alleen een heerlijke behandeling gehad maar ook resultaat. Mijn huid voelt zachter en oogt frisser. Een heel andere manier van voeding aan de huid. Dank jullie wel!
Jeanette

Ik vond de behandeling fijn en ook erg leuk dat Aurora de tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben erg blij met mijn nieuwe producten die ik gekocht heb !
Dania

Goede uitleg van de mogelijkheden om eventueel pigmentvlekjes en rode adertjes op mijn gezicht te behandelen. Aurora is zeer vriendelijk. Ik kreeg ook een paar proefmonstertjes mee om uit te proberen.
Sylvia

Aurora is zo zorgzaam en vriendelijk! Ze is kundig, professioneel en heel inlevend!. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk bij Aurora terecht gekomen ben.
Ariane

Ik ben zeer tevreden over het verwijderen van mijn gerstekorrels. De zorg vond ik professioneel, adequaat en met persoonlijk advies. Ik ben vriendelijk behandeld zo ging ik met een goed gevoel weg, dankje wel! :)
Carl

De behandeling was erg fijn !🙂En mijn huid weer goed verzorgd . Bedankt
Dan

Ik ben heel blij met de professionaliteit van Aurora en hoe ze zorgt dat ik de juiste producten gebruik voor mijn huid. Een 10!!!
Nicole

Ik voel me altijd een ander mens na zo'n fijne gezichtsbehandeling, heerlijk!
Suzan

Beste Aurora,
Het eerste bezoek bij Aurora was voor het harsen van mijn benen. Toen we in gesprek wareen, vertelde ik Aurora dat ik acne op mijn rug had waar ik erg mee zat. Dat ik geen 1 schoonheidsspecialiste kon vinden die mijn rug wilde behandelen. Aurora wilde het graag doen!! Na de eerste behandeling en het juiste professionele advies, ziet mijn rug er nu top uit! Waar ik heel erg blij mee ben! Ook de producten zijn helemaal goed, voor ieder huidtype is er een passend product. Aurora is professioneel, vakbekwaam, geeft goed advies en heeft hart voor haar werk. Ik ben enorm tevreden als ik bij Aurora skin care ben geweest, Dankjewel Aurora!!
Chantal

Lieve Aurora,
Ik maakte een afspraak bij Aurora om de acne waar ik al jaren mee kamp aan te pakken. Onzuiverheden zijn vervelend, vooral op 24-jarige leeftijd zit ik niet meer op onderhuidse en oppervlakkige ontstekingen te wachten. Aurora begreep dit heel goed en onderzocht mijn huid met de grootst mogelijke aandacht. Dit gaf vanaf de eerste minuut veel vertrouwen. Ze ziet precies wat mijn huid wel en niet nodig heeft door haar grote inhoudelijke kennis. Daar past ze haar behandelingen op aan, waardoor je altijd een behandeling ‘op maat’ krijgt. Ze weet niet alleen veel van verschillende huidtypes en de bijkomende problemen, maar ook van de producten waarmee ze werkt. Geen chemische of agressieve ingrediënten, maar pure producten op een natuurlijke basis. Met proefsetjes en zelfgemaakte maskers kan ik thuis ondervinden waar mijn huid baat bij heeft. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen gehad en kan ik niet anders dan heel tevreden zijn. Ze gaat met veel zorg te werk, neemt de tijd en zoekt altijd naar een passende oplossing. Na iedere behandeling volgt een controle, zodat keer op keer het gewenste resultaat wordt nagestreefd: een mooie en zuivere huid! Niet alleen haar grote kennis over alles dat met huidproblemen te maken heeft onderscheidt Aurora van haar collega’s, ook haar passie en liefde voor het vak maken van haar een unieke specialist. Aurora weet precies wat een huid nodig heeft om hem weer te laten stralen!
Caroline v Z.

Omdat ik een gemengde huid heb, heb ik wel eens last van puistjes. Met de behandelingen van Aurora Skin Care reageert mijn huid goed. Ook haar producten, zijn zo goed, dat mijn huid meteen positief reageert. Ik vind het een zeer prettige rustgevende sfeer bij Aurora Skin Care. Keer op keer na een behandeling straalt mijn huid weer opnieuw. Het resultaat is verbluffend. Ik ga er altijd met veel plezier naar toe.
Rinah

Beste Aurora,
Ik ken Aurora Skin Care al 4 jaar. Vanaf de eerste keer kreeg ik een klik met Aurora. Ik heb een gevoelige en gemengde huid met puistjes. Een moeilijke huid dus om gezond te houden. Ik ben regelmatig naar verschillende schoonheid/huidspecialisten geweest, maar ik was helaas niet tevreden omdat het ging altijd iets mis. Bij Aurora heb ik de beste ervaringen mee gemaakt sinds de eerste afspraak. Eindelijk kreeg ik de persoonlijke aandacht en behandelingen met advies die ik nodig had. Aurora is gedreven en resultaat gericht en U wordt behandelt in een hele warme omgeving. Ik ben heel blij bij Aurora. De producten die ze gebruikt zijn ook goed en haar kennis over ingrediënten is Unique. Ze is echt een professional, die niet zoveel bestaan. Aurora kon evalueren de producten die ik gebruikte en kreeg ik advies naar de geschikte verzorging voor mijn huid. Vroeger heb ik met bijna alle merken geëxperimenteerd; i.e. Lancome, Sisley, Biotherm, Clinique, Dior, Estee Lauder, Shiseido een ook biologische merken, maar die niets voor mijn huid konden betekenen, tot dat Aurora mij de producten van Dr. Baumann heeft laten proberen . Ik vertrouw Aurora,en haar professionaliteit, haar zachte handen en warme haart. Ik zou iedereen adviseren om bij Aurora een keer een behandeling te ondergaan, U zult nooit weg willen gaan. Bedankt, lieve Aurora. Jij ben de beste.
Susanna

Goedemorgen Aurora,
Ik maakte een afspraak bij Aurora om de acne waar ik al jaren mee kamp aan te pakken. Onzuiverheden zijn vervelend, vooral op 24-jarige leeftijd zit ik niet meer op onderhuidse en oppervlakkige ontstekingen te wachten. Aurora begreep dit heel goed en onderzocht mijn huid met de grootst mogelijke aandacht. Dit gaf vanaf de eerste minuut veel vertrouwen. Ze ziet precies wat mijn huid wel en niet nodig heeft door haar grote inhoudelijke kennis. Daar past ze haar behandelingen op aan, waardoor je altijd een behandeling ‘op maat’ krijgt. Ze weet niet alleen veel van verschillende huidtypes en de bijkomende problemen, maar ook van de producten waarmee ze werkt. Geen chemische of agressieve ingrediënten, maar pure producten op een natuurlijke basis. Met proefsetjes en zelfgemaakte maskers kan ik thuis ondervinden waar mijn huid baat bij heeft. Inmiddels heb ik een aantal behandelingen gehad en kan ik niet anders dan heel tevreden zijn. Ze gaat met veel zorg te werk, neemt de tijd en zoekt altijd naar een passende oplossing. Na iedere behandeling volgt een controle, zodat keer op keer het gewenste resultaat wordt nagestreefd: een mooie en zuivere huid! Niet alleen haar grote kennis over alles dat met huidproblemen te maken heeft onderscheidt Aurora van haar collega’s, ook haar passie en liefde voor het vak maken van haar een unieke specialist. Aurora weet precies wat een huid nodig heeft om hem weer te laten stralen!
Caroline

Fris en glad!Aurora, mijn huid is heerlijk fris en glad na de behandeling! De aangetaste huid is licht en fris en de huid op de wangen is rustig. Het is een aangename verrassing als ik in spiegel kijk. Jouw behandeling maakt mijn huid fris en zacht en ze voelt sterker aan!
Gina

Ik ben 5 jaar geleden bij Auroraskincare gekomen met hevige rosacae in het gezicht. Crèmes van de dermatoloog hielpen niet. Nadat Aurora adviezen had gegeven over de reiniging van de huid en proefjes had meegeven werd mijn huid al snel rustiger en is de rosacae nagenoeg verdwenen. Vorig jaar kreeg ik last van huiduitslag rond de ogen en werd ik door de huisarts weer naar de dermatoloog verwezen. De crèmes gaven maar kort verbetering en opnieuw ben ik naar Aurora gegaan voor behandeling en advies en al snel was de uitslag verdwenen. Ik ben bijzonder tevreden over de vakkundige manier waarop Aurora te werk gaat en de behandelingen en producten die zij adviseert. Ik beveel haar van harte aan.
Nicolette Holzenbosch

Ik ben overal geweest: Dermatoloog, Huidtherapeut en diverse Schoonheidsspecialisten. Lieve Aurora, Ik had al jaren last van acne - rosacea en had bij feestjes of belangrijke werkbesprekingen wel wat tijd nodig om enkele voor mij storende plekken in mijn gezicht weg te werken. Deze onregelmatigheden maakten mij bovendien erg onzeker. Na afgelopen zomer een consult gebracht te hebben aan de dermatoloog werd ik naar huis gestuurd met een antibioticum kuur en een creme voor de ochtend en de avond. Helaas kreeg ik al snel nogal wat bijwerkingen en de crèmes bleken meer onderdrukkend te werken dan een langdurig effect te hebben. De jaren daarvoor was ik al bij een huidtherapeut en diverse schoonheidsspecialisten geweest die allemaal hun best hebben gedaan om me verder te helpen. Via een vriendin viel de naam Aurora, ik dacht toen "ja, ja, weer een" en ik ging eerlijk gezegd met wat twijfel naar Aurora, net na twee maanden heel consequent crèmes gesmeerd te hebben op advies van de dermatoloog. Vanaf het moment van ontvangst bij Aurora was er direct een klik en Aurora straalt zeer veel passie uit voor haar vak. Daarnaast vielen mij haar kennis en kunde direct op en haar positieve en bemoedigende aanpak. Al direct had ik baat bij haar behandeling met enkel natuurlijke producten, maar was ik wel nog wat sceptisch over de duurzaamheid over de weken heen. Veel mensen in mijn omgeving merkten op (zelfs weken na de behandeling) dat mijn huid er een stuk rustiger uitzag en daar ben ik erg blij en tevreden mee. Ik hoef bovendien geen oneffenheden meer weg te werken en mijn onzekerheid is verdwenen. Dus lieve Aurora, dank voor al je adviezen en eerlijke producten en ik verheug me al op mijn volgende bezoek bij jou.
Lotte

Een echte cadeautje aan jezelf! Een bezoek aan Aurora's Skin Care salon is een echt cadeautje aan jezelf. Aurora is zeer professioneel en neemt de tijd voor je. Je huid wordt vakkundig behandeld en knapt zienderogen op! Er wordt alleen gebruik gemaakt van producten zonder gevaarlijke chemische toevoegingen. Een echte ontdekking!
Esther

Aurora staat altijd klaar met verzorgende aandacht. Aurora is de redder van mijn huid. Ze staat altijd klaar met verzorgende aandacht en de beste producten en adviezen.
Soo

In februari 2014 was ik bijna begonnen aan een antibioticakuur om ontstekingen in mijn gezicht weg te krijgen. Gelukkig kwam ik via Google op de website van Aurora waar ik goede ervaringen las met betrekking tot de behandeling van probleemhuiden (rosacea, acne). Ik besloot om nog 1 keer te proberen om zonder antibiotica van mijn ontstekingen af te komen. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik een klik met Aurora. Haar deskundigheid gecombineerd met een heleboel lievigheid en passie voor het vak maken van elke behandeling een feestje. Aurora heeft een professionele plan van aanpak: foto's maken van de huid, behandelingen met haar producten, voedingssupplementen en ook geeft ze veel tips om thuis op een goede manier de behandeling voort te zetten. Niet met dure producten, maar ook met goedkope natuurlijke ingrediënten zoals zuiveringszout. Soms zonk de moed ons allebei in de schoenen als er weer een nieuwe ontsteking opdook, en regelmatig hebben we overwogen om me door te verwijzen naar de dermatoloog; maar we bleven volhouden. De intensieve kuur, waarbij ik 5 dagen achter elkaar een korte behandeling kreeg heeft een zeer goed effect gehad. Ik heb echt het idee dat we SAMEN mijn huid hebben aangepakt en dat geeft een heel goed gevoel. We zijn nu 3 maanden verder en mijn huid is behoorlijk verbeterd. Met mijn huid gaat het zeker goed komen en ik ben heel erg blij dat ik een antibioticakuur heb kunnen voorkomen.
Marie Louise

Ik ben zeer tevreden met elke behandeling die ik bij jou gedaan heb. Na een lange tijd zoeken heb ik eindelijk de beste schoonheidsspecialiste gevonden. Bedankt Aurora!
Lelav

Een paar weken geleden heb ik de eerste behandeling bij Aurora Dionis gehad. Wat een verademing. Jarenlang heb ik problemen met eczeem en dit wordt alleen maar erger. Van de dermatoloog krijg ik steeds krachtigere zalven die een periode werken en vervolgens weer geen effect of een erger effect hebben. In het therapeutische circuit heb ik ook veel (héél veel) gedaan maar niks kon mijn eczeem laten verdwijnen. Logisch achteraf want ik heb een allergie voor parfumstoffen en conserveringsmiddelen in make-up. Bij alle schoonheidssalons die ik de afgelopen decennia heb bezocht, kreeg ik in de eerste 10 minuten al overal jeuk en uitslag. Bij Aurora helemaal niet. Dagelijks zie ik mijn huid beter en gezonder worden. Aanvullend op haar vakkennis en ruime ervaring is Aurora ook zeer service gericht en persoonlijk. Na de behandeling blijven er controle momenten of behandeling en producten het gewenste effect hebben. Nog even en ik heb mijn gezonde huid weer terug. Thanx Aurora sluit helemaal aan op de huidige tijd. Geen gerommel met parafine, genetisch gemanipuleerde stoffen of toch een licht parfumpje. Gewoon puur, terug naar de oorsprong en de kracht van de natuur inzetten.

Wilma

I advice everybody with skin problems to contact Aurora Skin Care Hilversum, because the products she use are of high quality. Your skin will reap the benefits! I can say this because I have experienced it on the skin of my baby suffering from atopic dermatitis for which it seemed there was no solution, but with a natural moisturizer from Aurora Skin Care I solved the problem without having to use any cortisone! My husband also suffered of seborrheic dermatitis, and also solved his problem!
Agostina

Al twee jaar kom ik elke drie maanden bij Aurora en dat is niet zomaar. Het is een moment om naar uit te kijken. Bij Aurora is je huid in professionele liefdevolle en aandachtige handen. De producten die je gebruikt en aanbeveelt zijn puur, zonder toevoegingen en perfect aangepast aan mijn wensen of huidproblemen. Maar Aurora’s aandacht gaat nog een stap verder. Mijn kinderen zijn beiden met neurodermitis geboren en hebben veel last van allergien. Het uitzoeken van de oorzaken en juiste behandelingen heeft mij heel wat tijd en moeite gekost en zou lang niet zo succesvol zijn geweest als Aurora zich er niet mee had bemoeid. Varierend van advies over huidverzorging, voeding, supplementen, behandeling, baden en cremen. Het is een integrale- (brede) kijk op de huid die jou onderscheid van andere schoonheidspecialisten/dermatologen. Ook al weet je precies waar je grenzen liggen en verwijs je ook door naar de dermatoloog: jouw ervaring op het gebied van huidverzorging is heel professioneel en van onschatbare waarde! Lieve Aurora, ik ben je heel erg dankbaar voor jouw meedenken en liefdevolle behandelingen. Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen!
SIllya

Ik ben een klant die niet snel tevreden is en in Amsterdam, waar ik woon heb ik bij veel schoonheidssalons div. behandelingen ondergaan. Telkens ging ik weer met een onvoldaan gevoel naar huis. De ene keer zat mijn mascara nog op mijn wangen, de andere keer was mijn huid niet schoon, er werd naar mijn idee te kort gemasseerd, kortom, veel geld uitgegeven en niet gekregen wat ik had verwacht. Van mijn dochter in Hilversum kreeg ik de tip om dan toch nog een keer haar schoonheidsspecialiste te proberen, zij was erg enthousiast over de prettige behandeling. Dus 2 jaar geleden de eerste afspraak met Aurora gemaakt en meteen had ik het gevoel; dit is het, zo hoort een behandeling te zijn. Na een huid-analyse , een zeer grondige reiniging, waar elke oneffenheid werd verwijderd, ook gerstekorrels ( met zachte hand), volgde masker na masker en serum na serum en een heerlijke massage. Tot mijn verbazing zag mijn huid er na de behandeling heel goed uit, geen rode plekjes, wondjes van het uitdrukken , gewoon stralend en fris. Ook de produkten van Aurora zijn heel goed. In het verleden had ik erg vaak last van rode, jeukende ogen, ( Eczeem). Ik gebruikte div. speciale produkten die de apotheek verkocht , speciaal voor "gevoelige "ogen, maar zonder resultaat. Nu gebruik ik de reiniger, oogcreme en de oogschaduw van dr. Baumann en heb er geen last meer van. Kortom , ik ben blij en heel tevreden met Aurora.!
Christine

Al jaren ben ik vaste klant bij Aurora Skin Care. Ik heb vele allergieen, o.a. voor parfum, conserveermiddelen en kleurstoffen. Hierdoor kan ik geen gangbare make up en huidproducten verdragen. Ik heb vele producten uitgeprobeerd maar kreeg overal oogklachten van. Een jaar lang heb ik zonder make up door het leven moeten gaan en ik voelde me daar niet fijn bij. Tot ik in contact kwam met Aurora Skin Care, die me haar producten aanraadde. Deze producten bleek ik gelukkig zonder problemen te verdragen. Ik kan mijn huid dus weer verzorgen en me weer opmaken!! Het is erg prettig zaken doen met Aurora. Ze is altijd bereid proefjes mee te geven waardoor je nieuwe producten of kleurtjes kunt uitproberen. Ook kan je per email bestellen en kan er altijd op korte termijn een moment gevonden worden waarop je langs kunt komen om de producten op te halen. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant van Aurora!
Nicole

Goedemorgen Aurora,
Lieve Aurora!! Ik heb echt genoten van de behandeling, Dank je wel! Mijn huid is weer glad en schitterend. Ik ben nog onder de indruk dat jij blijft professioneel groeien. Niemand is zo gepassioneerd en professioneel met zijn werk zoals jou! Echt fantastisch!! Liefs,
Susanna

Ik wilde je al de hele tijd mailen over mijn eczeem rond mijn ogen. Ik ben trouw doorgegaan met aloe vera smeren en de rose hip olie (heel fijne olie!) waardoor de huid wel zacht is gebleven. Echter, ik heb nu pas het idee dat het werkelijk bijna weg is (alleen nog wat vage restanten op kin en rond linkeroog). Maar, 'de sleutel' was mijn shampoo. Het viel me namelijk op dat het iedere keer erger (en jeukeriger) werd nadat ik mijn haar had gewassen. Ik heb dus wat andere shampoos geprobeerd en heb er nu 1 die dit effect niet geeft. Ik heb toen eens de ingredienten vergeleken (zowel oude als nieuwe shampoo is biologisch). Het grootste verschil, en ik weet dat deze stof idd contact-eczeem kan veroorzaken, is dat in mijn oude shampoo 'limonene' zit en in de nieuwe niet. Toch apart hoe zich dit ontwikkeld want ik heb in mijn leven nauwelijks last gehad van eczeem. Zal zich wel opbouwen dan!
Dorine

Sinds 2010 had ik plotseling last van Eczeem rondom mijn ogen. Via de dermatoloog kreeg ik allerlei crèmes, maar deze hielpen niet echt. Sinds ik via een collega werd getipt om eens naar Aurora Skin Care te gaan in Hilversum gaat het stukken beter met mijn huid. Haar producten zijn dusdanig dat geen enkele stof wordt gebruikt die maar enigszins allergieën kunnen veroorzaken. De Eczeem rondom mijn ogen is verdwenen en ik gebruik nu enkel haar producten. De producten hebben er toe bijgedragen dat de huid van mijn gezicht enorm is verbeterd is!”
Elise

Lieve Aurora,
Zoals je gezien hebt – zijn bij mij 2 kwaadaardige kanker huid tumoren verwijderd –één op mijn achterhoofd en één op mijn rechter scheenbeen.
En als je eenmaal “kanker” hebt – op welke wijze dan ook – je komt er niet van af.
Zo ook verscheen er een “klein opkomend” kanker gezwelletje tussen mijn “manlijke borsten” op mijn borstbeen.
En natuurlijk dacht aan jouw “oliën” met name de “ Nourishing Oil Serum” – die ik gelijk 3 maal daags daarmee “doordrenkt” hebt ………. en lieve Aurora … het kanker gezwelletje is iedere dag aan het “krimpen” – en verdwijnt naar ik hoop.
Dit ook heb toegepast op een klein gezwelletje op mijn linker “boven hand” – die geheel verdwenen is ………. met andere woorden ….. jouw “Nourishing Oil Serum” doet huid kanker gezwelletjes op de “juiste manier” verdwijnen.
Is dit niet “opmerkelijk” ?
Jan 

Aurora, het is echt een WONDER hoe jij een huid kan laten stralen! Serieus, zelfs m'n door chemo-pillen ernstig uitgedroogde en ontstoken gezichtshuid ziet er weer helemaal gezond uit! Dankzij jouw werkelijk onovertroffen kennis van het vak! En de absoluut geweldige producten waarmee je werkt. Voordat ik jou ontdekte, had ik al van alles geprobeerd. Eerst bij de apotheek... kreeg er proefjes van hun zogenaamd verantwoorde merken, maar die verbeterden helemaal niets. Daarna naar de parfumerie gegaan... werd er vriendelijk geholpen en kocht er één van de meest luxe crèmes. Die was heel duur, maar hielp totaal niet. En ondertussen zag mijn huid er steeds enger uit.
Totdat ik bij jou terecht kwam, je mijn huid eerst grondig bestudeerde en me de gratis proefjes meegaf. Binnen een week werden de verbeteringen al zichtbaar! Ik hoef nooit meer die rommel van de apotheek of de parfumerie en nooit meer een andere schoonheidsspecialiste! En ik ben niet de enige die jou aan iedereen aanbeveelt! Was laatst op een feestje, sprak met een kennis over gezondheid en huidproblemen, en ze zegt: "Ik heb echt een hele goeie schoonheidsspecialiste." Ik had net jou ontdekt en was dus eigenlijk niet geïnteresseerd, maar vroeg voor de beleefdheid over wie ze het dan had... zei ze: "Aurora"!!!
Sophie

She adviced me to go ta a dermatologistAurora is the best she takes an interest in Your Skin in a real And caring way. Recently she advised me to go to a dermatologist because she was worried about my skin And yes pre cancerous lesions on my nose. My mother never had the good Fortune of meeting Aurora And now has large scars where cancer had to be removed I was helped in time And the lesions have cleaned up beautifully. Thank you Aurora for Your excellent treatments And Your professional approach.
Susanne

De Aloe Vera tonic en de Jojoba olie werken prima! Op een beschadigde huid zorgen ze voor verlichting en verbazend snel herstel. Je moet het eigenlijk proberen om het te geloven, werkelijk top!
Ronald

Goedemorgen Aurora,
Enkele jaren geleden begon ik veel last te krijgen van huidproblemen. Dit had te maken met zware chemotherapie, waardoor mijn huid dun en heel gevoelig was geworden. Ik probeerde allerlei verschillende dagcrèmes van bekende merken, maar de problemen werden alleen maar erger. Via familieleden kwam ik terecht bij Aurora. Zij herkende mijn huidprobleem en wist er met de juiste gezichtsbehandelingen en crèmes voor te zorgen dat de problemen snel minder ernstig werden. Na een tijdje werd mijn huid weer gaaf en beter gevoed. Nog steeds moet ik oppassen dat mijn huid niet uitdroogt, maar dankzij deze producten kan ik haar heel goed verzorgen. Ik ben erg blij met de kwaliteit van de producten die Aurora verkoopt, maar ook met haar fantastische service: zij is altijd vriendelijk, lief en behulpzaam en ze heeft veel verstand van zaken. Juist ook over huidproblemen (bijvoorbeeld veroorzaakt door ziektes) weet ze heel veel. Ze volgt allerlei cursussen waardoor haar kennis steeds up to date blijft en dat is te merken. Haar hulp heeft mij meer gebracht dan de expertise van enkele dermatologen! Tegenwoordig koop ik al mijn huidverzorgingsproducten en make-up bij Aurora en dat kan ik iedereen aanbevelen!
Mieke

Lieve Aurora,
Afgezien van het feit dat een behandeling in jouw stoel een waanzinnig lekkere treatment is, ben ik ook erg blij dat je een zonnebeschadiging op mijn wang ontdekt hebt! Ik, die meestal onder de parasol de schaduw opzoekt, kan dus blijkbaar ook een gevaarlijk huidplekje ontwikkelen... Txs Aurora voor je oplettendheid Liefs !
Suzanne

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.