Natuurlijke huidverzorging

De beste vorm van huidverzorging zijn natuurlijke producten. Deze bevatten geen synthetische stoffen die onuitspreekbaar zijn. Natuurlijke huidverzorgingsproducten worden de laatste jaren steeds populairder. Meer en meer mensen merken dat hun huid geïrriteerd raakt door het gebruik van de bekende merken. Bij Aurora Dionis gebruiken wij al jaren enkel de beste natuurlijke ingrediënten in onze huidverzorgingsproducten. Benieuwd naar onze producten? Bekijk onze webshop!

Wat is natuurlijke huidverzorging?

De meeste fabrikanten claimen dat hun producten ‘natuurlijke’ ingrediënten bevatten. Helaas is dit niet het geval. Vaak zijn het in synthetische grondstoffen waar een klein beetje natuurlijke ingrediënten aan zijn toegevoegd. Bij het kopen van dit soort producten zal er vaak na langere tijd irritatie op de huid kunnen ontstaan.

Natuurlijke huidverzorging zijn enkel producten waarbij geen synthetische producten zijn toegevoegd. Alle ingrediënten komen uit de natuur, zijn biologisch gecertificeerd en komen niet van genetisch gemodificeerde bronnen. Wij hebben respect voor de natuur en werken met leveranciers samen die bewust met de natuur omgaan. Een voorbeeld van natuurlijke ingrediënten zijn: Rosa Moschata Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aqua, Aloe Barbadensis en Leaf Juice Powder.

Huidverzorging op maat

In onze kliniek in Hilversum produceren wij onze eigen natuurlijke huidverzorging. De producten in de webshop worden in kleine batches gemaakt, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze cliënten komen uit heel Nederland, vaak omdat ze alles hebben geprobeerd tegen hun geïrriteerde huid, maar niets werkt. Wij maken een uitgebreide analyse van de huid en gaan vervolgens een product op maat samenstellen. Hierbij gebruiken we natuurlijke ingrediënten, omdat de huid hier altijd goed mee kan omgaan. Onze producten bieden verlichting en al binnen enkele weken is er resultaat te zien.

Voordelen van natuurlijke huidverzorging

Als u kiest voor natuurlijke huidverzorging, dan maakt u een bewuste keuze voor uzelf en voor het milieu. Er zitten veel voordelen aan natuurlijke huidverzorging. Zo gebruikt u geen parabenen meer. Deze zitten verwerkt in traditionele producten om de houdbaarheid te verlengen, maar kunnen een negatief effect hebben op uw hormonen. In onze natuurlijke producten worden geen conserveermiddelen gebruikt. In alle Aloë Vera producten wordt een natuurlijke probioticum (wortel extract) voor de huid gebruikt. Die zorgt ervoor dat het product lang houdbaar blijft. Daarnaast zorgt het ervoor dat ‘slechte’ bacteriën, schimmels en virussen gedood worden. Ook het milieu profiteert van uw keuze voor natuurlijke producten, want er komen geen schadelijke stoffen in de aarde.

Aurora Dionis is 100% natuurlijk

Als u op zoek bent naar 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in (medische) dermatologie en cosmetologie. Onze aanpak is gebaseerd op veel wetenschappelijke onderzoeken. Lees de reviews van onze honderden tevreden klanten. Kies Aurora Dionis voor natuurlijke huidverzorging!

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.