5% korting op uw allereerste bestelling! gebruik code YFNH1DZ7Q39Z

HUID VERZORGEN

Reinigen voor de normale tot gevoelige en/of droge huid

1. Maak het gezicht nat met lauwwarm water.

2. Neem twee pompjes olie of aloë vera gel of meng ze door elkaar voor betere reiniging als u (veel) make-up draagt. Masseer met roterende bewegingen over het gezicht tot het vuil en/of make-up loskomt.

3. Verwijder de olie of gel met een natte washand of een nat wattenschijfje. Herhaal het schoonmaken alsnog niet al het vuil weg is. Make-up resten laten zich goed verwijderen met een druppeltje olie en een nat wattenschijfje, of natte washand.

4. Spoel het gezicht af met water en dep het droog met een schone witte handdoek. (Het is niet de bedoeling dat de ‘vuile’ olie of gel op de huid blijft zitten.)

Reinigen voor een normale tot vette huid of een huid met acne

1. Maak het gezicht nat met lauwwarm water.

2. Neem een deel klei en twee delen water en meng dit in de hand of een kommetje of wrijf een beetje zeep in de handen tot een zacht schuim.

3. Masseer de klei of de zeep met roterende bewegingen over het gezicht tot het vuil en/of de make-up loskomt.

4. Verwijder de klei of de zeep met een natte washand of sponsje en spoel het gezicht daarna goed af met lauwwarm water. Pas vooral bij de zeep op voor de ogen.

5. Verwijder de laatste kleiresten of zeepresten met een natte washand. Herhaal het schoonmaken alsnog niet al het vuil weg is. Make-up resten laten zich goed verwijderen met een druppeltje olie en een nat wattenschijfje.

6. Spoel het gezicht af met water en dep het droog met een schone witte handdoek.

Een normale tot vette huid kan overigens ook goed worden gereinigd door de SAG te mengen met een beetje oliemelange naar keuze.

Verzorgen voor alle huidtypen

Neem één of twee pompjes Aloë Vera Serum of Gel en één of twee pompjes Nourishing Oil in de handen. (De gel is aan te raden voor gebruik overdag, omdat hij sneller door de huid wordt opgenomen en een licht matterend effect heeft. Het Aloe serum is aan te raden voor gebruik in de avond, omdat er dan meer vocht in de huid blijft.) Meng de gel en/of het serum met de Nourishing Oil en masseer ze in op het gezicht en decolleté tot ze door de huid zijn opgenomen. Mensen met een extra droge huid of hyperpigmentatie kunnen een extra druppeltje vitamine E toevoegen aan het Nourishing Oil-serummengsel.

Aurora Dionis Dermacosmetics verkoopt ook pure vitamine E in ampullen van 10 milliliter.

Lees meer verzorging mogelijkheden hier.

vragen?

VOOR ALLE UW VRAGEN

Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze veelzijdig natuurlijke huidproducten geschikt voor uw specifieke huidtype of huidprobleem. U kunt hier ook contact opnemen voor vragen over onze gezichtsbehandelingen.