Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00


Cosmetica onderzoek de Monitor met Aurora Dionis Dermacosmetics

HUIDPROBLEMEN

Huidproblemen kunnen bij elk huidtype ontstaan als gevolg van hormonale schommelingen, agressieve reinigings- en verzorgingsproducten, medicijngebruik, ongezonde voeding en weersinvloeden. Deze factoren kunnen bestaande huidproblemen eveneens verergeren.

Huidproblemen kunnen ook van binnenuit komen, zoals bijvoorbeeld het geval bij allergie. Deze zijn vaak langdurig en kunnen vervelende neveneffecten met zich meebrengen. Een jeukende, pijnlijke, trekkerige of schilferige huid is erg vervelend en kan emotionele gevolgen hebben. Denk hierbij aan stress, onzekerheden en soms zelfs isolement.

Helaas moeten mensen met een moeilijke huid vaak hard hun best doen om hun huid in goede conditie te krijgen en houden. Dagelijks reinigen en verzorgen zijn daarom des te belangrijker. Aurora Dionis Dermacosmetics is zeer geschikt voor mensen met een probleemhuid, omdat de producten zijn ontwikkeld op basis van Aurora’s jarenlange succesvolle ervaring met de behandeling van huidproblemen.

Op vele huidproblemen zoals rosacea, contact of atopische dermatitis en acne komt een disbalans van de microbiële huidflora.

Het wordt steeds meer bekend gemaakt dat een verzameling van micro-organismen een rol zouden kunnen spelen bij deze huidproblemen. Bij acne komt propionibacterium acnes voor. Dit is een veel voorkomende bacterie op de huid. Je kunt ze vinden in de haarzakjes en huidporiën. Deze bacteriën spelen een belangrijke rol bij acne. Propionibacterium

Bij eczeem, impetigo (krentebaard), abcessen (steenpuisten), etc. komt Staphylococcus aureus (S. aureus) voor. Deze bacterie wordt al lang erkend als een van de belangrijkste bacteriën die bij de mens ziekten veroorzaken. Het is de belangrijkste oorzaak van infecties van de huid en weke delen. Staphylococcus aureus

Bij een rode, verdikte en jeukende uitslag kan de oorzaak Candida albicans zijn. Wanneer een overgroei van Candida zich op de huid ontwikkelt, kan een infectie optreden. Deze aandoening staat bekend als candidiasis van de huid of cutane candidiasis. Deze uitslag kan zich ook naar andere delen van het lichaam verspreiden. Candida albicans

Bij een droge en jeukende hoofdhuid kan vaak een vochtuitslag ontstaan. Malassezia spp. is een schimmel die hierin kan voorkomen. Malassezia spp.

Bij rosacea Demodex-mijten die zich bevinden in de haarzakjes en huidporiën is er vaak sprake van jeuk, ontstekingen, branderig gevoel en pijn aan het gezicht. Rosacea Demodex-mijten

vragen?

voor alle uw vragen

Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze veelzijdig natuurlijke huidproducten geschikt voor uw specifieke huidtype of huidprobleem. U kunt hier ook contact opnemen voor vragen over onze gezichtsbehandelingen.