Skin problems and pure vegan  treatment Aurora Dionis Drmacosmetics

HUIDPROBLEMEN

Huidproblemen kunnen bij elk huidtype ontstaan als gevolg van hormonale schommelingen, agressieve reinigings- en verzorgingsproducten, medicijngebruik, ongezonde voeding en weersinvloeden. Deze factoren kunnen bestaande huidproblemen eveneens verergeren.

Helaas moeten mensen met een moeilijke huid vaak hard hun best doen om hun huid in goede conditie te krijgen en houden. De producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn zeer geschikt voor de dagelijkse verzorging van de probleemhuid. De samenstelling van reiniging 'en verzorging is op basis van Aurora's jarenlange succesvolle ervaring op gebied van huidproblemen.

Op vele huidproblemen zoals rosacea, contact of atopische dermatitis en acne komt een disbalans van de microbiële huidflora voor. Steeds vaker komt uit onderzoek naar voren dat een verzameling van micro-organismen een rol zouden spelen bij deze huidproblemen. 

Huidproblemen nemen toe

Ongeveer de helft  van de mensen heeft in meer of minder mate last van een gevoelige huid. Terwijl zo'n 27% van de volwassenen in Europa een huidallergie heeft ontwikkeld en dat aantal neemt toe. Een belangrijke oorzaak ligt bij de onnodige toevoegingen in reguliere, en gerenommeerde,  dermacosmetische producten. Door jarenlang deze toevoegingen te gebruiken worden ongemerkt  triggers opgebouwd die vroeg of laat huidproblemen kunnen geven. Onze producten kalmeren de huid waarna deze kan herstellen en verbeteren. De visie van Aurora Dionis zie je in de video onder aan de pagina.

Thomas Rustemeyer, hoogleraar dermatologie Amsterdam UMC, geeft in een uitzending aan dat onnodige toevoegingen een significante rol spelen bij allergische reacties van de huid. Klik hier voor de volledige aflevering Cosmetische producten: Wat zit er in? En is dat wel gezond? 

Zichtbaar effect met PURE & VEGAN skincare


specifieke huidproblemen

Bekijk de video met Aurora's visie op dermacosmetica

Contact

voor alle vragen

Neem gerust contact met ons op voor vragen over de huid, huidproblemen, onze aanpak, gezichtsbehandelingen of producten.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.