We are a family business fully established in Hilversum, Netherlands for over 13 years . Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to English speakers. Do not hesitate to contact us for questions on international shipping.

  • contact
  • T. +31 (0)6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

Schoonheidssalon

Salon Aurora Dionis met Teun van de Keuken NPO1

Welkom in de Schoonheidssalon van Aurora Dionis, Vegan Medisch Schoonheidsspecialist 

Een behandeling in de schoonheidssalon van Aurora Dionis Skincare is voor veel mensen de start van verbeterde huidbalans. We maken gebruik van de laatste ontwikkelingen en de jarenlange kennis en ervaring over hoe, de aangedane, huid kan reageren op behandeling en verzorgingsproducten.

 

Laat ook jouw huidbalans verbeteren!

Aurora Dionis zelf had in haar jonge jaren last van meerdere huidproblemen. Na jaren allerhande producten en dermatologen te hebben bezocht besloot ze het roer om te gooien. Dát was de start om alleen nog actieve Allergy Certified ingrediënten te gebruiken: 100% pure natuurlijke producten die ook VEGAN zijn. 

Het is de jarenlange expertise, de combinatie van pure actieve ingrediënten én onze passie voor de huid die maken dat elke behandeling een bevestiging zijn dat u aan het juiste adres bent! Aurora merkt dagelijks: élke huid kan verbeteren!

 

Salon-locatie: Hilversum Centrum

Onze locatie in het centrum van Hilversum is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en ook per auto. We beschikken over parkeergelegenheid op het terrein.

Klik hier voor de routebeschrijving.