100% natuurlijk en vegan, 100% biologisch en allergenen vrij

Als Master in Cosmetic Sciences (in opleiding), Skincare Formulator en Vegan Medisch Huidspecialist, heb ik me volledig toegewijd aan het verzorgen van de huid met hoogwaardige en ethisch verantwoorde producten. Mijn passie voor schoonheid en welzijn heeft geleid tot de oprichting van Aurora Dionis Dermacosmetics, waar ik een unieke benadering hanteer die de gezondheid en vitaliteit van de huid bevordert.

Als medisch schoonheidsspecialist heb ik me gespecialiseerd in het verzorgen van de huid met 100% natuurlijke, veganistische en biologische producten die ook nog eens vrij zijn van allergenen. Dit betekent dat mijn producten niet alleen mild zijn voor de huid, maar ook ethisch verantwoord en vriendelijk voor het milieu.

Mijn filosofie is gebaseerd op de overtuiging dat onze huid ons grootste orgaan is en dat we het moeten koesteren met dezelfde zorg als onze interne organen. Daarom heb ik me toegelegd op het creëren van producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en die de natuurlijke balans van de huid respecteren.

In mijn formules maak ik uitsluitend gebruik van de beste en meest effectieve natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan aloë vera (vrij van anthraquinone), lactobacillus ferment (probioticum), biologische en koud geperste avena sativa olie, evening primrose, rose hip, jojoba, shea boter, en nog veel meer. Deze ingrediënten zijn niet alleen mild en verzorgend, maar hebben ook bewezen voordelen voor de huid, zoals het hydrateren, kalmeren en herstellen van de huidbarrière.

Door te kiezen voor natuurlijke en vegan producten draag je niet alleen bij aan je eigen welzijn, maar ook aan dat van de planeet. Ik geloof dat een gezonde en stralende huid hand in hand gaat met duurzaamheid en respect voor de natuur. Daarom staat bij Aurora Dionis Dermacosmetics het welzijn van mens én milieu altijd voorop.

 

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.