100% natuurlijk en vegan, 100% biologisch en allergenen vrij

Als medisch schoonheidsspecialist heb ik me gespecialiseerd in het verzorgen van de huid met 100% natuurlijke, veganistische en biologische producten die ook nog eens vrij zijn van allergenen. Ik ben er trots op dat ik mijn eigen verzorgingsproducten kan maken die zacht zijn voor de huid en tegelijkertijd effectief zijn in het verbeteren van de gezondheid en uitstraling van je huid.

Mijn filosofie is dat onze huid ons grootste orgaan is en dat we het moeten behandelen met dezelfde zorg als onze interne organen. Helaas bevatten veel commerciële producten chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor onze huid en ons lichaam als geheel. Daarom heb ik me gespecialiseerd in het maken van 100% natuurlijke en biologische producten die vrij zijn van allergenen en veganistisch zijn.

Ik gebruik alleen de beste en meest effectieve natuurlijke en zachte ingrediënten zoals aloë vera (vrij van anthraquinone), lactobacillus ferment (probioticum), biologisch en koud geperst avena sativa olie, eveningprimorose, rose hip, jojoba, shea boter etc. Deze ingrediënten zijn niet alleen zacht voor de huid, maar hebben ook bewezen voordelen, zoals het hydrateren en herstellen van de huidbarriere, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de elasticiteit van de huid.

Natuurlijke en vegan producten zijn ook beter voor het milieu, omdat ze geen schadelijke stoffen bevatten die in het water of de bodem terecht kunnen komen.

 

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.