We are a family business fully established in Hilversum, Netherlands for over 13 years . Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to English speakers. Do not hesitate to contact us for questions on international shipping.

  • contact
  • T. +31 (0)6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

HUID VERZORGEN

Reinigen voor alle huidtypen

STAP 1
 001 Nourishing Cleanser - ALL SKIN TYPES ¦ Reiniging Verhelderend Voedend.
Maak het gezicht nat met lauwwarm water.
Neem twee pompjes 001 NOURISHING CLEANSER in de handen en masseer met roterende bewegingen over het gezicht tot het vuil en/of make-up loskomt. Verwijder het product met een natte washand en/of sponsje. Herhaal het schoonmaken alsnog niet al het vuil weg is.

STAP 2 (de eerste dagen 1x dag, daarna 2 x week)
Multipurpose Clay  - ALL SKIN TYPES ¦ Reiniging Herstellend Verhelderend
SCRUB
Maak het gezicht nat met lauwwarm water. Meng 1 deel klei met 2 delen water tot een pasta. Breng de klei gelijkmatig aan op het gezicht en masseer met roterende bewegingen tot het vuil en make up loskomt. Spoel het gezicht goed af met lauwwarm water en verwijder klei resten met een natte washand.

stap 3

008 Hyaluronic Water - ALL SKIN TYPES ¦ Revitaliserend Verhelderend
's Ochtends en/of 's avonds na de reinigingsritueel: breng één of twee pompjes REFRESHING HYALURONIC WATER aan op een dunne watje. Strijk hiermee langs de huid om deze te reinigen, te verfrissen.

Verzorg de huid hierna met de  SAS Soothing Aloë Serum, of  RAS Refreshing Aloë Serum, of SAG Aloë Vera Ge EN 002, of  004, of 005.

Neem één of twee pompjes ALOE SERUM of GEL samen met één of twee pompjes 002, of 004, of 005 NOURISHING OIL SERUM in het kommetje van een hand. Meng ze in beide handen en masseer ze in op het gezicht en decolleté tot ze door de huid zijn opgenomen. 's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op de schone, droge huid.

Ook is mogelijk om de 001 te mengen samen een olie melange en Aloe product samen.
De 001 is niet alleen een reiniging, maar kan ook gebruikt worden als extra verzorging op een schone huid. De 001 Niacinamide die goed werkt tegen craquelé, gevoelig, schilferend en eczema huid.

Reinigen met de PRIMROSE SOAP - ALL SKIN TYPES ¦ REINIGING VERHELDEREND

Maak het gezicht nat met lauwwarm water. Wrijf de zeep in natte handen tot een zacht schuim ontstaat. Masseer de zeep met draaiende bewegingen op het gezicht tot het vuil en eventuele make up loskomt. Vermijd het ooggebied. Verwijder het zeepschuim met een natte washand. Spoel daarna goed af met lauwwarm water. Herhaal het reinigingsritueel indien nodig. Mocht er zeep in de ogen komen spoel deze dan weg met voldoende water.   De PRIMROSE SOAP is geschikt voor alle huidtypen en bevat geconcentreerd  eveningprimrose olie, aloë vera en Fuller’s earth (klei). De reiniging is toe te passen voor gezicht, lichaam, haar en handen en het scheren van de baard. De verzeping is gemaakt op basis van de 'koude methode' waardoor geen extra glycerine of andere onnodige ingrediënten zijn toegevoegd. 

Geschikt voor alle huidtypen. Gebruik bij:
• alle huidtypen
• wat vale en/of dikkere huid
• puistjes
• fijne lijntjes
• oppervlakkige huidverkleuring (bijv. acné)
• oppervlakkige pigmentvlekken

Lees meer verzorging mogelijkheden hier.

vragen?

VOOR ALLE UW VRAGEN

Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze veelzijdig natuurlijke huidproducten geschikt voor uw specifieke huidtype of huidprobleem. U kunt hier ook contact opnemen voor vragen over onze gezichtsbehandelingen.