We are a family business fully established in Hilversum, Netherlands for over 13 years . Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to English speakers. Do not hesitate to contact us for questions on international shipping.

  • contact
  • T. +31 (0)6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

Huid bij medicatie


In de periode van bestraling of chemotherapie krijgen veel mensen een drogere en gevoeligere huid, vaak ook huidproblemen zoals puistjes, schilfers en verschillende ontstekingen. Zij worden bleker, grauwer en er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Haren vallen uit, soms ook de wimpers en wenkbrauwen, waardoor mensen er echt ziek uit kunnen zien. Aurora Dionis Dermacosmetics kan bijdragen aan de verzorging van deze zeer gevoelige huid. Met de versterkende en verzorgende huidproducten, en zo nodig huidbehandelingen wordt de huid weer sterker, egaler en zachter. Met een passende make-up kunnen patiënten er ondanks de chemotherapie toch goed uitzien.

Behandeling voor de gevoelige huid tijdens de bestraling of chemotherapie.

Er zijn verschillende behandelingen voor de gevoelige huid die goede resultaten kunnen geven. Allereerst wordt er een uitgebreid huidanalyse gemaakt en een behandelplan opgesteld met de verschillende mogelijkheden.

De keuze kan vallen op:
Verweken en reinigen van de huid met zeer milde ingrediënten, zachte peeling of een combinatie van de boven genoemde opties.

Afvoerend massage, masker, dag verzorging en advies voor thuis.

Een afspraak maken