• T. +31 (0) 6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Aurora Dionis - Medisch Schoonheidsspecialist

Aurora Dionis is Vegan Medisch Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator. Zij volgt telkens de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van huidverzorging en medische behandelingen dan wel toepassingen. Die kennis zet zij om naar producten en behandelingen die volledig 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Deze zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie.
Bij medische aandoeningen werkt Aurora Dionis samen met de specialist of dermatoloog. Stap voor stap lukt het de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven.

Xandra Wisselink - Medisch Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Xandra Wisselink ik werk 25 jaar als huidspecialist iy branche. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van huidverbetering bij verschillende klinieken. Ik heb mij o.a. gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen waaronder bindweefselmassage, verschillende peelings, acne, medische microneedling, elektrisch ontharen, laser, medische camouflage, permanent make-up.
Eveneens heb ik met verschillende huidverbeterende merken gewerkt, waaronder Hannah, Obagi ZO Skinhealth en OBAGI Medical.
Inmiddels heb ik mijn HBO studie Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie bijna afgerond om zo nog beter de huid te kunnen beoordelen en te kunnen verbeteren.
Door te werken met de pure en huidverbeterende producten en behandelingen wordt een huid gezonder, stralender en komt mooi in balans.

Emina Elatovic - Allround Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Emina Elatovic. Ik werk bij Aurora sinds 2020 in de salon met veel plezier.
Ik ben 22 jaar en ik heb in 2020 de opleiding Allround schoonheidsspecialist succesvol afgerond. Ik wil nog meer weten over hoe je de huid kan verbeteren. Dat maakt dat ik in 2021 de opleiding Huidtherapie ben begonnen aan de Haagse Hogeschool en ik Aurora in de salon ondersteun op de zaterdagen. Wellicht ken je mij al ☺

Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op onze mooi locatie in Hilversum. Tot snel!
Liefs,

Fleur Jansen - Allround Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Fleur Jansen,

Ik ben 18 jaar oud en ik ben in 2022 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Ik liep 2 jaar stage bij Aurora Dionis en ik heb ontzettend veel geleerd. Ik zit hier helemaal op mijn plek. 

Ik ben een zeer leergierig en gedreven persoon. Ik ben gedisciplineerd, gestructureerd en gemotiveerd in mijn werk. Ik vind het ontzettend leuk om klanten met een fijn gevoel te verwelkomen en weer de deur uit te laten gaan. 

Ik kan niet wachten u te ontvangen in onze stoel en samen tot een mooi resultaat te werken!

Hopelijk tot snel! 

Heel veel liefs, 

Eindejaars Stagiairs - Schoonheidsspecialist

Aurora Dionis Skincare is erkend als SBB ((Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)  leerbedrijf. We begeleiden al meer dan 15 jaar enthousiaste en competente stagiairs om gecertificeerd hun studie af te ronden volgens de geldende kwalificaties van de ANBOS. ANBOS is dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Het SBB accrediteert bedrijven die voldoen aan de voorwaarden om studenten te begeleiden in de praktijk om zo hun eindcertificaat te behalen. 

BIJ HET ONLINE INBOEKEN VAN DE AFSPRAAK ZIJN DE AFSPRAAK EN DE BETALING IN ÉÉN KEER GEREGELD.