Maak een afspraak met een van onze specialisten

Aurora Dionis - Medisch Schoonheidsspecialist

Aurora Dionis is Vegan Medisch Schoonheidsspecialist en DermaCosmetics Formulator. Zij volgt telkens de laatste ontwikkelingen op het snijvlak van huidverzorging en medische behandelingen dan wel toepassingen. Die kennis zet zij om naar producten en behandelingen die volledig 100% puur natuurlijk én vegan zijn. Deze zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige (allergische) huid of een huid die wordt blootgesteld aan medicatie of chemotherapie.
Bij medische aandoeningen werkt Aurora Dionis samen met de specialist of dermatoloog. Stap voor stap lukt het de aangedane huid een gezonde balans (terug) te geven.

Fleur Jansen - Allround Schoonheidsspecialist

Mijn naam is Fleur Jansen,

Ik ben 19 jaar oud en ik ben afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste met als specialisaties: acne, bindweefselmassage en ontspanningsmassages. 

Ik heb 2 jaar stage bij Aurora Dionis gelopen en ik heb ontzettend veel geleerd iedere dag in deze 2 jaar! Ik zit hier helemaal op mijn plek.

Ik werk nu één jaar met veel plezier in de salon van Aurora Dionis.

Ik ben een zeer leergierig en gedreven persoon. Ik ben gedisciplineerd, gestructureerd en gemotiveerd in mijn werk. Ik vind het ontzettend leuk om cliënten met een fijn gevoel te verwelkomen en na de behandeling weer de deur uit te laten gaan.

Ik kan niet wachten u te ontvangen in onze stoel om samen naar een mooi resultaat toe te werken.

Hopelijk tot snel! 

Heel veel liefs, Fleur

Eindejaars Allround Schoonheidsspecialist Luce Wesdijk

Mijn naam is Luce Wesdijk, ik ben 18 jaar oud en ik ben een schoonheidsspecialiste in opleiding. Ik ben sinds november 2021 stagiaire bij Aurora en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Aurora leid ons professioneel op en ik leer erg veel van haar. Ik ben klantvriendelijk, gepassioneerd en ik werk doelgericht. Ik kan niet wachten om klanten met een goed gevoel de deur uit te laten gaan en hen te verwennen tijdens de behandelingen. Ik ben maandag en vrijdag aanwezig dus verwacht ik u snel te ontmoeten, ik heb er zin in!

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in onze mooie salon, tot dan!

Liefs, Luce

Stagiairs - Schoonheidsspecialist

Aurora Dionis Skincare is erkend als SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)  leerbedrijf. We begeleiden al meer dan 15 jaar enthousiaste en competente stagiairs om gecertificeerd hun studie af te ronden volgens de geldende kwalificaties van de ANBOS. ANBOS is dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Het SBB accrediteert bedrijven die voldoen aan de voorwaarden om studenten te begeleiden in de praktijk om zo hun eindcertificaat te behalen. 

BIJ HET ONLINE INBOEKEN VAN DE AFSPRAAK ZIJN DE AFSPRAAK EN DE BETALING IN ÉÉN KEER GEREGELD.


Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.