Reinigen en Hydrateren

Reiniging is dé basis voor een gezonde huidbalans. Opgestapeld vuil en talg kunnen poriën verstoppen die problemen kunnen veroorzaken zoals puistjes. Daarnaast kan na reinigen andere verzorging beter worden opgenomen en zal de huid frisser ogen. Veel producten drogen echter de huid uit of tasten de natuurlijke zuurmantel aan. 

De cleansing producten van Aurora Dionis zijn gebaseerd op puur natuurlijke zachte créme of zeep op basis van evening primrose olie of niacinamide en bieden een effectieve reiniging geschikt voor de meest gevoelige huid. De verzeping is gemaakt op basis van de 'koude methode' waardoor geen extra glycerine of andere onnodige ingrediënten zijn toegevoegd. De Multipurpose Clay is op basis van aloë vera en zeldzame geventileerde groene en grijze klei, waardoor het geschikt is voor álle huidtypen. De combinatie van Fuller’s earth en geconcentreerd aloë vera poeder biedt diverse toepassingsmogelijkheden zoals wassen, scrubben en voor een masker. 

De cleansing producten van Aurora Dionis zorgen voor een zachte en doeltreffende reiniging van alle huidtypen, inclusief de gevoelige of droge huid.