We are a family business fully established in Hilversum, Netherlands for over 13 years . Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to English speakers. Do not hesitate to contact us for questions on international shipping.

  • contact
  • T. +31 (0)6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

Geef ons jouw review

Geef ons jouw review

Ons klantenbestand groeit. En toch weten we niet altijd wat jou precies aanspreekt in ons product of dienst. Dat maakt dat we vragen om een eerlijke review. Daarmee kunnen wij onze producten en diensten verbeteren én meer mensen helpen een gezonde huidbalans te krijgen! 

Geef jouw feedback en wordt jij VIP?

We starten in januari met een VIP programma. We gaan jouw bezoek aan de salon en/of de webshop extra waarderen!  In januari 2022 gaan we spaarpunten introduceren in de webshop en de spaarpunten herzien die in de salon gespaard kunnen worden.

Maak kans op een verrassings-product of als je trouwe klant bent een gratis gezichtsbehandeling in de salon of krijg een upgrade binnen het VIP programma dat we starten per januari 2022.

Wat moet je doen?
Beantwoord de zes vragen én laat een Google Review. Kortom, pak jouw kans en doe mee!  

review Aurora Dionis Dermacosmetics

 

We weten dat onze klanten trouwe supporters zijn, maar misschien heb je geen zin in het beantwoorden van vragen. Geen nood: laat dan via  deze link jouw Google Review achter.
Een andere snelle methode om een GoogleReview te geven op je mobiel is:
Ga naar GoogleMaps en type 'Aurora Dionis Skincare' als bestemming in. Tik ons aan en scrol helemaal naar beneden totdat je de het kopje ziet: 'Beoordelen en reviewen'. 

We zijn jou er zeer erkentelijk en je zorgt dat meer mensen ons makkelijker kunnen vinden in hun zoektocht naar een gezonde huidbalans! 

Meer weten over wat commercie doet met dermacosmetica?

Huidproblemen nemen toe. Ongeveer de helft  van de mensen heeft in meer of minder mate last van een gevoelige huid. Terwijl zo'n 27% van de volwassenen in Europa een huidallergie heeft ontwikkeld en dat aantal neemt toe. Een belangrijke oorzaak ligt bij de onnodige toevoegingen in reguliere, en gerenommeerde, dermacosmetische producten. 
 

Thomas Rustemeyer, hoogleraar dermatologie Amsterdam UMC, geeft in een uitzending aan dat onnodige toevoegingen een significante rol spelen bij allergische reacties van de huid. Klik hier voor de volledige aflevering van De Monitor- Cosmetische producten: Wat zit er in? En is dat wel gezond? 

Laat ons gerust weten wat jij herkent uit dit programma van De Monitor met Teun van de Keuken en Aurora Dionis zelf. 

Wat smeer jij op je huid

Wil jij veilige huidverzorging?

Onze verzorgingsproducten zijn 100% puur, natuurlijk en op basis van AllergyCertified ingrediënten. Zij kalmeren de huid waarna deze kan herstellen en verbeteren. 

naar webshop Aurora Dionis Dermacosmetics