We are a Family Business Fully Established in Hilversum, Netherlands for about 13 years. Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to english speakers. Do Not Hesitate to Contact Us for Questions on International Shipping.

  • Contact
  • T. +31 (0) 6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

Spaar punten in onze webshop voor extra kortingen!

Spaar punten in onze webshop voor extra kortingen!

Spaar punten in onze webshop voor extra kortingen!

Registreer jezelf en begin met sparen voor kortingen over onze producten!

HOE KAN IK MEEDOEN?
Meedoen is gemakkelijk. Klik op creëer account en start vandaag nog. Zodra je geregistreerd bent kun je direct meedoen aan alle opties die we hebben klaarstaan om punten te sparen.

HOE KRIJG IK SPAARPUNTEN?
Je spaart punten door mee te doen met de opties om punten te sparen. Klik op 'INWISSELEN' om de huidige acties te zien. Check regelmatig onze nieuwe acties om punten te sparen.

WAARVOOR KAN IK MIJN PUNTEN INWISSELEN?
Goed dat je het vraagt! We willen dat je de spaarpunten makkelijk en nuttig kunt inwisselen. Bezoek de 'INWISSELEN' tab om te zien welke opties we nu voor je hebben.

HOE WISSEL IK MIJN SPAARPUNTEN IN?
Het inwisselen van jouw Spaarpunten is gemakkelijk. Bezoek de 'INWISSELEN' tab om te zien welke opties we voor je hebben.

HOE CHECK IK HET SALDO MET SPAARPUNTEN?
Jouw bijgewerkte puntensaldo staat altijd bovenaan weergegeven op deze popup.

KOST HET IETS OM TE STARTEN MET PUNTEN TE SPAREN?
Nee, helemaal niets! Meedoen is 100% gratis, en het kost niets om punten te sparen. ga naar 'Spaar punten' om te starten.

MOET IK ME VOOR INDIVIDUELE ACTIES INSCHRIJVEN?
Zodra je geregistreerd bent met een account, ben je geheel klaar. We vragen geen andere registraties voor als je wil meedoen met promoties. Voldoe gewoon aan de vereisten een van de opties en we zullen de punten onmiddellijk op het account bijschrijven!

HOE LANG DUURT HET VOORDAT PUNTEN OP MIJN ACCOUNT WORDEN BIJGESCHREVEN?
Je zou direct punten in het account moeten ontvangen zodra een promotie is voltooid!

VERVALLEN MIJN SPAARPUNTEN?
Nope! De Spaarpunten blijven áltijd geldig.

WAT GEBEURT ER MET MIJN PUNTEN ALS IK EEN RETOURZENDING DOE?
Wanneer je een artikel retourneert, verlies je het bijbehorende tegoed dat je oorspronkelijk hebt verdiend door het artikel te kopen.
Klinkt dit een beetje verwarrend? Laten we een voorbeeld nemen: laten we zeggen dat je eerder € 50 hebt uitgegeven aan een "geef € 100 uit, verdien 500 punten"-actie, en je besluit een artikel van € 20 te kopen, wat neerkomt op € 70. Als je besluit dat artikel terug te sturen, daalt je voortgang ook naar € 50 - het is alsof je het artikel helemaal niet hebt gekocht.

HOE NEEM IK CONTACT OP MET DE ONDERSTEUNING ALS IK VRAGEN HEB OVER MIJN PUNTEN?

Ons team staat klaar om uw vragen over ons beloningsprogramma te beantwoorden! Stuur ons een e-mail en we nemen contact met u op.

IK VERDIEN BIJNA EEN BELONING. KAN IK EXTRA PUNTEN KOPEN OM DAAR TE KOMEN?

We vereisen momenteel dat u voldoende punten heeft om een van de beloningen in te wisselen die u op het tabblad 'Beloningen' ziet.

Meld jij hier aan voor extra kortingen!