We are a family business fully established in Hilversum, Netherlands for over 13 years . Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to English speakers. Do not hesitate to contact us for questions on international shipping.

  • contact
  • T. +31 (0)6 44720906
  • Log in
  • Cart (0)
  • Nederlands NL English EN

NATUURLIJKE VERSUS SYNTHETISCHE CONSERVERINGSMIDDELEN

NATUURLIJKE VERSUS SYNTHETISCHE CONSERVERINGSMIDDELEN


CONSERVEERMIDDELEN.  Een must in elk product voor persoonlijke verzorging om de consument veilig te houden. Maar hoe beïnvloeden ze de microbiota? Onderzoek heeft uitgewezen dat alledaagse cosmetica en veelgebruikte conserveermiddelen in producten voor persoonlijke verzorging de microbiota van de huid verstoren. Dit betekent niet dat conserveermiddelen niet mogen worden gebruikt, aangezien ze essentieel zijn voor de veiligheid van producten en consumenten. Er is een prebioticum dat de microbiota kan ondersteunen tegen de verstoring die de huid overkomt wanneer deze wordt blootgesteld aan ‘normale’ conserveermiddelen.

Aurora Dionis skincare maakt gebruik van 'slimme' natuurlijke ingrediënten als conserveringsmiddelen. Zeker wanneer je een gevoelige huid hebt of een allergie is het logisch een product te kiezen dat vrij is van deze synthetische conserveringsmiddelen..

Meer over ‘slimme' natuurlijke ingrediënten’? link