Duurzaamheid in Actie 🌱✨

Duurzaamheid in Actie 🌱✨

Beste Lezer,

Wij willen graag duidelijkheid scheppen over ons gebruik van gerecycled plastic in onze verzorgingsproducten en benadrukken dat we ons inzetten voor duurzaamheid en consumentenveiligheid.

Onlangs heeft de Environment Council tijdens de herziening van de Packaging and Packaging Waste Regulation (PPWR) een algemeen standpunt aangenomen, waarbij de focus ligt op het streven naar meer duurzame verpakkingen. Bij Aurora Dionis Dermacosmetics ondersteunen we deze doelstellingen volledig en nemen we concrete stappen om onze milieu-impact te verminderen.

We maken gebruik van gerecycled plastic in onze verpakkingen (de huls en dop) als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid. Echter, het is van cruciaal belang om te benadrukken dat dit gerecyclede plastic geen direct contact heeft met de inhoud van onze producten. Wij begrijpen de zorgen met betrekking tot consumentenveiligheid, vooral bij producten waarbij het gerecyclede plastic in direct contact komt met de inhoud.

Het is juist dat gerecycled plastic geschikt kan zijn voor producten waar geen direct contact is met de inhoud. Deze keuze stelt ons in staat om hoogwaardig virgin plastic te gebruiken voor de verpakking van producten waarbij consumentenveiligheid prioriteit heeft.

Met deze communicatie willen we transparant zijn over ons gebruik van gerecycled plastic en duidelijk maken dat we consumenten bewust maken van de juiste toepassing ervan in onze producten. Ons doel is om zowel duurzaamheid als consumentenveiligheid te waarborgen.

We blijven nauw samenwerken met beleidsmakers en belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de herziening van de PPWR rekening houdt met de specifieke behoeften van de cosmetica-industrie. Bij Aurora Dionis Dermacosmetics blijven we ons inzetten voor een verantwoord en duurzaam gebruik van plastic in onze producten.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via onze contact formuleer.

Met vriendelijke groet,

Aurora Dionis Product Formulator en Medisch schoonheidsspecialist bij Aurora Dionis Skincare
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.