Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

Zoeken wij jou? Huidtherapeut 16-24u

Zoeken wij jou? Huidtherapeut 16-24u

Ben jij als huidtherapeut op zoek naar meer afwisseling en diversiteit in je werk? Wil je jezelf inhoudelijk als behandelaar, commercieel en op trainingsvlak verder ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Aurora Dionis Dermacosmetics in het kort

Aurora Dionis is sinds 2008 actief als vegan medisch schoonheidsspecialiste. Ze ontwikkelde specialistische behandelingen én een productlijn op basis van een 100% natuurlijke en vegan methode. Welke ook door andere huidprofessionals wordt ingezet.
Door haar complementaire aanpak in de praktijk, ziet ze significante huidverbetering bij problemen zoals: de allergische huid, eczeem, acne, rosacea, pigmentatie, droge en rijpere huidcondities en de huid die beïnvloed is door langdurig medicatiegebruik (chemokuur en/of bestraling).

Aurora Dionis Dermacosmetics biedt

Een afwisselende functie waar je nauw samenwerkt met Aurora en waar jij jouw ambities kwijt kunt als behandelaar, accountmanager én trainer! Aurora biedt jou een interessant opleidingstraject met vakkennis op het gebied van natuurlijke, hoog geconcentreerde pure en vegan skincare. Bovendien krijg je de methode en werking van Aurora Dionis Dermacosmetics aangeleerd. Vervolgens ga je zelfstandig als behandelaar aan de slag, begeleid je bestaande depositaris, benader je actief de markt om groei te realiseren en train je collega’s in het gebruik van skincare.

Uren: 16-24 uur
Overeenkomst: in loondienst of als zzp’er.

Aurora Dionis Dermacosmetics zoekt

Een enthousiaste, empathische, servicegerichte huidtherapeut met achtergrond in schoonheidsverzorging. Je hebt affiniteit met vegan skincare, sales en het geven van trainingen. Je hebt passie voor huidproblemen en je gelooft in een integrale aanpak. Je ziet kansen, bent ondernemend, doortastend, resultaatgericht in de praktijk en in je rol als accountmanager. De werkplek is in Hilversum, op onze nieuw te openen locatie. Voor de effectieve vegan, 100% natuurlijke high-end gezichtsbehandelingen is er nu een bijzondere actie!

 

Solliciteren?

Wij zien je sollicitatie (motivatie & cv) met belangstelling tegemoet! 
Schrijf je reactie aan info@auroradionis.com

Past het beschreven profiel net niet bij jou? Deel deze beschrijving in je netwerk. Mocht jouw connectie bij ons aan de slag gaan, dan krijg jij een gratis behandeling in onze schoonheidssalon!