Vooraankondiging: nieuwe locatie.

Vooraankondiging: nieuwe locatie.

Eind van het jaar, begin van 2021 zullen we ook te vinden zijn op een nieuwe locatie.

Aurora Dionis Demacosmetics groeit

Met een vacature  én een nieuwe (extra) locatie op komst geven we invulling aan de groeiende vraag naar effectieve vegan, pure en 100% natuurlijke gezichtsbehandelingen. Op dit moment wordt de nieuwe locatie gereed gemaakt om deskundig onze effectieve gezichtsbehandelingen te kunnen geven. De ruimte krijgt een bijzondere en persoonlijke stijl. Net zoals op onze bestaande locatie.

De high-end producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zullen (ook) op het vertrouwde adres (bij ons aan huis) een pick-up mogelijkheid hebben.  

Actie gezichtbehandelingen

Om laagdrempelig kennis te maken met de nieuwe locatie hebben we een leuke actie. Elke gezichtsbehandeling geboekt in november of december om uit te voeren in januari of februari geeft een korting van 10%. Doe dit onder vermelding van: nieuwe locatie.  
Vanzelfsprekend wordt door ons het COVID-19 Hygiëneprotocol in acht genomen.

 

Meer weten over de locatie?

De locatie is gevestigd in het centrum aan de Koninginneweg 6a in Hilversum. Onze ruimte is op de begane grond van het kantoorverzamelgebouw.

De bereikbaarheid is goed zoals op loopafstand van het dorpscentrum en het NS Station Hilversum en met parkeergelegenheid op het zijgelegen terrein (links en rechts) zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Maak gerust meer mensen attent op onze nieuwe locatie en de actie. Eenvoudig door het bericht online te delen.
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.