MEDISCHE MICRONEEDLING SKINPEN BIJ AURORA DIONIS SKINCARE

MEDISCHE MICRONEEDLING SKINPEN BIJ AURORA DIONIS SKINCARE

Hoe werkt nu eigenlijk Medische Microneedling SkinPen en is het iets voor mij?

De Medische microneedling SkinPen behandeling wordt ingezet bij huidverbetering voor een strakkere huid, fijne lijntjes, vale/doffe huid, grove poriën, (passieve) acne en acne littekens, zon-beschadigde huid, oppervlakkig pigmentvlekken en ook voor striae minder zichtbaar te maken.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij de eerste afspraak voor de medische microneedling SkinPen wordt een huidanalyse en anamnese uitgevoerd. Wij bekijken je huid goed onder de loupelamp. We nemen foto’s voor en na de behandeling en je mag het toestemmingsformulier bij ons tekenen. De behandeling wordt aan je goed  uitgelegd en wat voor resultaat je kunt verwachten.
Je huid wordt eerst goed gereinigd met de heerlijk zachte Vegan verzorgingsproducten van Aurora Dionis Dermacosmetics, dan starten wij met de medische microneedling SkinPen behandeling.

Altijd weer spannend de medische microneedling SkinPen behandeling. Hoe zal het aanvoelen?

Maak je geen zorgen we gaan altijd behoedzaam te werk. De eerste behandeling kan altijd iets gevoeliger zijn. Toch, we horen vaak terug van onze cliënten dat het best mee viel. De behandeling aanvoelt als een licht schuurpapiertje en wordt warm. Na de behandeling kan je huid een beetje net zoals zonverbrand aanvoelen. Jouw huid  wordt weer gekalmeerd met de Vegan en zachte producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zodat je huid sneller kan herstellen. Jij gaat met een frisse glow weer de deur uit. Na een paar dagen tot een week neemt een nacontrole plaats (deze is inclusief in de kosten van de behandeling) om te kijken of jij tevreden bent en of de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn werk doen. De nacontrole wordt meteen na de behandeling gepland.

Wat doet de Medische Microneedling voor je huid? 

We werken met de medische microneedling SkinPen. De SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces/ wondgenezingsproces diep in de huid geactiveerd en hiermee worden de keratinocyten en fibroblasten aangezet in de huid tot huidverbetering/verjonging waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Dit is een proces in de huid dat wel 3 maanden na de laatste behandeling kan duren. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

Advies voor een mooie huid na de behandeling

Direct na de behandeling voelt de huid warm aan en is goed doorbloed. De huid gaat nu van binnenuit flink aan de slag om de huidgenezing te bevorderen en collageen en elastine aan te maken. Het advies van ons is om een paar weken het behandelde gebied  niet in de zon bloot te stellen en deze goed te beschermen tegen de zon om pigmentvlekken te voorkomen.    

Een Medische microneedling behandeling is intensief voor de huid, wij werken daarom uitsluitend met alleen de Vegan verzorgingsproducten van Aurora Dionis Dermacosmetics die de huid kalmeren en sneller helpen herstellen.

Voor thuis is het van belang dat er volgens ons advies gebruik wordt gemaakt van de Vegan verzorgingsproducten van Aurora Dionis DermaCosmetics wat er voor zorgt dat de huid zich goed kan herstellen en voor een optimale huidverbetering en huidconditie zorgt.

Hoe vaak kun je een medisch microneedling SkinPen behaandeling laten uitvoeren?

Ons advies voor een optimale huidverbetering en huidverjonging met de medische microneedling SkinPen behandeling is eens per 3 tot 6 weken te herhalen in een kuur van 3 tot 6 behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Het resultaat met de medische microneedling SkinPen:

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen
 • Nieuw collageen wordt aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
 • Vermindering van rimpels
 • Poriën worden minder zichtbaar
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Vermindering diffuse roodheid
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Verdunnen van de hoornlaag
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler
 •  Striea worden minder zichtbaar

Een kijkje achter de schermen met de medische microneedling SkinPen bij Aurora Dionis

Video volgt! 
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.