Kip of ei?

zoek het gouden ei op website Aurora Dionis Dermacosmetics

Bij een kip-ei situatie is het onduidelijk welke uit de twee mogelijkheden oorzaak is of gevolg. Dit probleem speelt ook bij huidklachten.

Is de huid nu van zichzelf gevoelig of is het gevoelig of is deze geworden door interne en/of externe factoren?
Het is en blijft moeilijk om de oorzaak te achterhalen van huidproblemen.

Steeds meer huidprofessionals en specialisten, zoals Thomas Rustemeyer hoogleraar dermatologie te Amsterdam UMC, geven aan dat onnodige toevoegingen een significante rol spelen bij allergische reacties van de huid. Je leest er hier meer over.

Actie: Zoek het gouden ei*

Natuurlijk is Aurora Dionis Dermacosmetics niet de kip met de gouden eieren. Wel zijn inmiddels honderden mensen geholpen met onze inspanningen en producten om huidklachten te verminderen en op te lossen. Iedereen kan een gezonde huidbalans krijgen op een 100% natuurlijke manier!

Met de frisse energie van de lente hebben we een leuke actie! We hebben het gouden ei (zonder nestje) verstopt ín de WEBSHOP.  

Vind jij het gouden ei? Dan verrassen we je met een toilettas gevuld met reisverpakkingen voor reinigen, hydrateren en voeden én nog iets extra's. Kortom we willen je verwennen.

*Actievoorwaarden

- Vind jij het ei? Stuur een email aan info@auroradionis.com en vermeld de vindplek (weblink). En om het verrassingspakket aan jou te kunnen opsturen je volledige adresgegevens. 
- Deze actie is geldig voor de eerste vijf mensen die de vindplek melden
- De actie loopt tot en met 11 april 2021.

Welk product past bij mijn huid?

Voor het geval je niet bekend met met onze producten hebben we een handige aankoophulp gemaakt. Op die manier kun je achterhalen welk product geschikt is voor jouw huid om te reinigen, hydrateren & revitaliseren of te voeden. Weet dat zelfs de meest gevoelige huid goed reageert op alle producten.

De aankoophulp staat hier.

Direct het gouden ei zoeken in de webshop
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.