Duurzame Natuurlijke Vegan Huidverzorging

Aurora Dionis vegan dermaskincare

Duurzame Natuurlijke Vegan huidverzorging is de beste keuze voor uw huid. Helaas is niet ieder huidverzorgingsproduct 100% natuurlijk. Daarnaast is het zo dat veel mensen denken dat zij kiezen voor duurzame vegan huidverzorging, terwijl zij in werkelijkheid gebruik maken van producten die toch schadelijke ingrediënten bevatten. Het dan om een ingrediënt zoals SLS, waarvan men niet weet dat het erin zit of wat het precies is. SLS staat voor sodium lauryl sulfate, in het Nederlands natrium lauryl sulfaat, en is een synthetische stof die vaak aan tandpasta, douchegel, zeep, shampoo én verzorgingsproducten wordt toegevoegd. Wanneer er SLS, of een andere synthetische stof, aan uw product is toegevoegd, dan is er geen sprake van duurzame natuurlijke én vegan huidverzorging.

Duurzame ingrediënten

Duurzame huidverzorging bevat uitsluitend duurzame ingrediënten. Met duurzaam bedoelen we geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast, maar ook dat u in en door het gebruik van de producten minimaal het milieu belast.

Er zijn ontzettend veel duurzame ingrediënten die gebruikt kunnen worden in huidverzorgingsproducten. Zo kunt u onder meer hennepzaadolie in de producten tegenkomen. Aloë Vera is ook een bekend voorbeeld. Dit ingrediënt kalmeert de huid. Teunisbloemolie en jojoba-olie komen ook veel voor als duurzame ingrediënten. Deze ingrediënten beschermen, voeden, verzachten en hydrateren de huid op een natuurlijke manier. Zo zijn er nog tal van duurzame ingrediënten te noemen die u tegen kunt komen in producten voor duurzame huidverzorging.

Aan natuurlijke, duurzame huidverzorgingsproducten zijn vaak natuurlijke (plantaardige) oliën toegevoegd. Deze worden zorgvuldig samengesteld in de juiste hoeveelheid, waardoor duurzame huidverzorgingsproducten direct een aangename geur krijgen. Onder de natuurlijke oliën vinden we onder meer teunisbloemolie, wilde rozen en jojoba.

Zet het milieu voorop

Duurzame huidverzorging is niet alleen goed voor uw huid, maar ook voor het milieu. Duurzame huidverzorgingsproducten bevatten geen dierlijke ingrediënten, waardoor de veehouderij in geen enkel opzicht betrokken is. Alle producten van Aurora Dionis zijn vegan én duurzaam. Door te kiezen voor de high-end 100% natuurlijke huidverzorging van Aurora Dionis draagt u dus ook een steentje bij aan een goede zorg voor de aarde.

Verzorg uw huid natuurlijk én duurzaam

Een duurzame verzorging van de huid is heel belangrijk. Wat veel mensen niet weten is dat niet-duurzame huidverzorgingsproducten vaak schadelijk zijn voor de huid, zeker na langere tijd gebruik. Dit komt mede door de aanwezigheid van de dierlijke ingrediënten, zoals lanoline. Dit ingrediënt is vaak terug te vinden in huidverzorgingsproducten en wordt gewonnen uit de wol van schapen. Deze stof kan een  gevoelige huid irriteren waarbij een allergische reactie kan optreden. Duurzame huidverzorgingsproducten bevatten vaak water en plantaardige ingrediënten die veel beter door de huid kunnen worden opgenomen.

Bestel duurzame huidverzorging

U zorgt het best voor uw huid door te kiezen voor vegan duurzame en natuurlijke huidverzorging. Aurora Dionis, vegan medisch schoonheidsspecialist, heeft een veilige producten die effectief werken voor (ook) de meest gevoelige huid. Neem gerust een kijkje in ons online assortiment en plaats eenvoudig en uw bestelling.
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.