Droge huid? Word je eigen huid-expert!

Droge huid? Word je eigen huid-expert!

Aurora Dionis: 'Zelf heb ik jarenlang geworsteld met een slechte huid. Wat ik ook probeerde, niets hielp. Wat de merken mij ook beloofden, nooit wist ik een gezonde huidbalans te bereiken. Terwijl inmiddels weet ik dat het kán!'

De oplossing is eenvoudig: gebruik alleen zuivere natuurlijke ingrediënten.
Voor significant effect: gebruik de actievere zuivere ingrediënten in relatief hoge concentraties.

Wist je dat zelfs gevestigde merken, ook vanuit de adviezen van dermatologen, nog altijd additionele ingrediënten gebruiken? 

De expertise van Aurora werd naast vakinhoudelijke kennis gevoed door meer dan 15 jaar klantervaringen, testen en samenstellen van huidverzorging op basis van álleen 100% natuurlijk ingrediënten. Zo ontstond de Aurora Dionis Dermacosmetics productlijn.

Voorkom dat jouw huid allergische reacties gaat opbouwen met alle gevolgen van dien! 

WE BRENGEN JE ER IN 4 STAPPEN

1. Consultatie en informatie
Benut onze expertise, registreer je en ontvang een kostenvrije consultatie per (beeld-)bellen. Je krijgt een gesprek met Aurora Dionis zelf.

2. Word je eigen huid-expert.
We gaan je op weg brengen in wat jouw huid jou vertelt. Binnen 1 maand weet je jouw do's en dont's.

3. Gebruik alleen hoogwaardige (dus zuivere) 100% natuurlijke ingrediënten om de huid te reinigen, te hydrateren en te voeden. Met een aanmelding voor het 4-stappenplan krijg je bij bestelling van een volledige set verzorging een kadobon van €10,00 EUR. Deze kun je gebruiken voor je volgende bestelling op de producten die jouw huid gaan verbeteren. 

[4. Bezoek Medisch Schoonheidsspecialist in de salon *
Heb je aanzienlijke huidklachten bijvoorbeeld acné, rosacea of andere verreikende klachten dan is een bezoek aan de moderne en sfeervolle salon aan te raden. De salon is in het centrum van Hilversum gemakkelijk bereikbaar per trein en per auto (parkeer plaats op eigen terrein). Uiteraard boeken we pas in na 19 januari a.s. *indien gewenst of nodig]

4. Aurora Dionis stuurt je na jouw bericht en contact een uitgebreid e-book met tips over natuurlijke ingredienten voor de huidverzorging. Ook voor een DIY-aanpak!

 

Vraag om contact 4 stappen verbeterde huidbalans

JA! IK WIL MIJN HUIDBALANS VERBETEREN 

Op de beschreven manier helpt Aurora Dionis Dermacosmetics inmiddels honderden mensen aan een verbeterde huid op een natuurlijke én actieve manier. Dit wil willen we ook voor jouw huid! Door je te registreren neemt Aurora Dionis zelf gericht contact met je op per mail of telefonisch.
Benut onze expertise. Je bent tot niets verplicht.

WAAROM IS DUURZAME NATUURLIJKE VEGAN HUIDVERZORGING DE BESTE KEUZE?

Helaas is niet ieder huidverzorgingsproduct 100% natuurlijk. Daarnaast is het zo dat veel mensen denken dat zij kiezen voor duurzame vegan huidverzorging, terwijl zij in werkelijkheid gebruik maken van producten die toch schadelijke ingrediënten bevatten. Veel mensen ontwikkelen door de jaren heen een allergische reactie op deze niet natuurlijke ingrediënten. 

INGREDIËNTEN VAN AURORA DIONIS DERMACOSMETICS ZIJN

• Vers, puur
• Plantaardig, Vegan
• Van de best verkrijgbare kwaliteit
• Zonder parfum en etherische oliën
• Zonder parabenen of siliconen
• Zonder hormoonverstorende stoffen
• Zonder microplastics
• Zonder toxische ingrediënten
• Niet genetisch gemodificeerd 
• Niet getest op dieren

Neem het ingrediënt SLS (Sodium Lauryl Sulfate), in het Nederlands natrium lauryl sulfaat. Het is een synthetische stof die vaak aan tandpasta, douchegel, zeep, shampoo én verzorgingsproducten wordt toegevoegd. Wanneer er SLS, of een andere synthetische stof, aan uw product is toegevoegd, dan is er geen sprake van duurzame 100% natuurlijke, vegan huidverzorging. 

100% NATUURLIJKE INGREDIENTEN

Er zijn talloze duurzame 100% natuurlijke ingrediënten die gebruikt kunnen worden in huidverzorgingsproducten. Denk daarbij aan hennepzaadolie of Aloë Vera. De actieve natuurlijke ingrediënten zoals niacinamide en hyaluronzuur worden op de meest zorgvuldige manier ingekocht, getest en hoog geconcentreerd toegepast in de high-end productlijn.

De ingredienten zijn Allergy Certified en gegarandeerd zuiver en zonder additionele hulpstoffen voor bijvoorbeeld voor conserveren. Aurora Dionis gebruikt natuurlijke ingrediënten die een conserverende werking hebben en met gemak de markt toetredingstesten hebben doorstaan.  

WAT INVESTEER IK?

1.  Jouw tijd voor de consultatie
Na registratie neemt Aurora Dionis zelf contact met je op. Jullie overleggen wat handig is om zicht te krijgen op wat je wilt bereiken. Dat kan bijvoorbeeld ook door te beeldbellen of via Whatsapp foto's uit te wisselen. 

2. Mind-set
Verbeteren en in balans krijgen van de huidbalans vraagt om een bewuste keuze van aanpak.
Het opmaken van een eerder gebuikt crème-tje met bijvoorbeeld parfum of een andere toevoeging brengt de huid weer een paar stappen terug in de tijd.

3.  Aandacht gericht op eigen huid-expert 
Vanuit de consultatie sturen we je afgestemde informatie. Lees deze aandachtig door. Jouw aandacht samen met deze informatie maken jou je eigen huid-expert. We geven je handige tips waar je op kunt letten. Je krijgt grip op je voortekenen van de huid kunt tackelen. Kortom je leert specifieke do's en dont's voor je eigen huid herkennen!

[4. Mocht je een salonbezoek willen of nodig hebben dan is dat na de Covid-lockdown. Je betaalt deze volgens geldend tarief. In geval van bijvoorbeeld acné, rosacea, huidcamouflage en permanent ontharen kunnen de kosten meestal vergoed worden in geval van een aanvullende ziektekostenverzekering. ]

5. Kies voor zuivere, pure en 100% natuurlijke huidverzorging
Gebruik alleen nog zuivere, pure, 100% natuurlijke huidverzorging. We sturen je een document waar je op kunt letten bij de aanschaf van je producten op de markt. Je krijgt ook DIY-tips.

In de maand dat we samen optrekken raden we je aan de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics te gebruiken. Deze zijn 100% natuurlijk, zijn vrij van allergenen en bevatten hoog geconcentreerde actieve ingrediënten. Met een aanmelding voor het 4-stappenplan krijg je bij bestelling van een volledige set verzorging een cadeaubon van €10,00 EUR. Deze kun je gebruiken voor je volgende bestelling op de producten die jouw huid gaan verbeteren.

Kortom: voel je vrij contact op te nemen.

 

IK WIL GRAAG DIRECT PRODUCTEN BEKIJKEN

Natuurlijk kun je ook meteen kijken welk product past bij jouw huid. Neem een kijkje in de webshop collecties en we hebben de huidtypen op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? laat het ons weten. We helpen je op weg. Eindelijk weet je de weg hoe die droge of gevoelige huid te verzorgen.

 
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.