Complete verzorging

zomeractie korting Aurora Dionis Dermacosmetics

We weten allemaal dat de natuur goed kan doen maar ook zeker kwaad kan doen. Zo kan de huid anders reageren in de zomer dan in andere jaargetijden. Er zijn de typische zomerse huidproblemen zoals verbranden door blootstelling aan de UV-straling van zonlicht. Terwijl ook sommige planten huidklachten veroorzaken als je ze aanraakt. De plantensappen kunnen op zich geen kwaad voor je huid, maar in combinatie met zonlicht kunnen ze een heftige reactie geven. Berenklauw is daar een berucht voorbeeld van. Er zijn écht zomerse huidproblemen zoals: 

Fytofotomelanose

Het is het woord voor plekken op de huid die  oorzaak vinden in het contact van  o.a. citroen met de huid die aan de zon wordt blootgesteld. Het is een allergische reactie op blootstelling aan UV-straling in combinatie met huidcontact met sommige planten of vruchten, zoals citroen, sinaasappel of mandarijn. Sommige mensen kunnen deze allergische reactie ook ervaren bij andere producten, zoals parfums of zelfs frisdranken. Heb je een gevoelige huid? Vermijd dan dit soort contactallergie in relatie tot blootstelling aan de zon in het algemeen.  

Zonne acne

Na de vele regen en bewolkte dagen is het heerlijk dat licht ons bereikt en je huid wat kan bijkleuren. Wees echter bedacht op de schade door zonlicht teweeg kan brengen. Een ander effect is dat na intense blootstelling aan zonlicht en warmte de balans verstoort kan raken. Niets is zo erg als een uitbarsting van puistjes! Dit komt niet alleen voor in het gezicht maar ook op de schouders en rug (daar hebben we overigens ook een salonbehandeling voor). Soms verdwijnt deze vorm van acne vanzelf. Een beetje hulp kan geen kwaad! De huid die blootgesteld is aan zon is heel dankbaar met high-end Aloë die we in onze productenrange hebben. 

Zomeraanbieding beschermt en verzorgt

We hebben de complete productlijn in miniverpakking per huidtype in de aanbieding met maar liefst 20% korting. Je ontvangt de volgende 8 items:

  1. N°1 NOURISHING CLEANSER  - reinigen,
  2. N°9 MULTY PURPOSE CLAY - masker,
  3. N°10 PRIMROSE SOAP - reinigen,
  4. N°8  HYALURONIC WATER - hydrateren en revitaliseren,
  5. N°3 of N°7  SOOTHING ALOE - hydrateren, afhankelijk van gekozen huidtype,
  6. N°2  of N°4 NOURISHING SKIN OIL - voeden, afhankelijk van gekozen huidtype,
  7. LipBalm - voeden,
  8. Aurora Dionis beautytas - completeren.

Je krijgt de volledige productlijn in compacte miniverpakking toegestuurd in onze beautytas. Kortom je bent voorbereid als je er even tussenuit gaat deze zomerdagen!

De set is bij bestelling in juli en augustus in de supersale voor €41,00 dat is met maar liefst 20% korting. Normaal is deze set in de webshop verkrijgbaar van €51,29 voor €45,25.

Wil jij iemand deze verzorgingslijn cadeau doen? Laat het ons weten en we maken het verwenpakket extra feestelijk! 

 

Zomeractie Aurora Dionis huidtype alle normaal

Aurora Dionis Dermacosmetics zoeractiehuidtype droog

Aurora Dionis Dermacosmetics zomeractie huidtype gemeng vet acne

Aurora Dionis Dermacosmetics actie huidtype droog
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.