Aurora Story

Aurora Story

Aurora Dionis is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar. Ze weet wat het is om een huid te hebben die niet prettig aanvoelt, ze had zelf jarenlang huidproblemen. Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en verfijnde haar technieken om die te kalmeren en weer in balans te brengen. Voor sommige huidproblemen heeft Aurora zelfs persoonlijk samengestelde producten en behandelingen ontwikkeld.

Na vijftien jaar ervaring met huidproblemen concludeerde ze dat bestaande verzorgingsproducten niet de huid verbeterende resultaten gaven die ze wilde. Sommigen van haar klanten hadden zo’n gevoelige huid dat ze zelfs de neutraalste producten niet verdroegen. Aurora onderzocht de meeste natuurlijke alternatieven voor veelgebruikte cosmetica-ingrediënten. Op basis van die kennis die gebaseerd is op wetenschappelijke literatuur, ontwikkelde ze een reeks producten die geschikt is voor alle huidsoorten en huidproblemen.

Biologisch geteelde aloë vera en hoogwaardige koudgeperste oliën vormen de basis van haar producten. De aloë vera is sterk geconcentreerd en dus zeer werkzaam. Doordat de oliën koud zijn geperst blijven de werkzame elementen bewaard. Er zit geen parfum in Aurora’s producten en geen conserveringsmiddel. Het conserverende effect wordt bereikt door hygiënisch en steriel te werken en luchtdicht te verpakken. In de aloë producten zit een wortelextract, een natuurlijk probioticum voor de huid. Wortelextract heeft eveneens een antibacteriële werking en gaat schimmels en virussen tegen.

Inmiddels zijn bijna al haar klanten fan van Aurora’s producten. Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis staat voor:

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in twee disciplines: dermatologie en cosmetologie. Ze weet veel van de huid en van cosmeticaproducten. Ze verkoopt geen onzin, maar oplossingen.

Duurzaamheid - Aurora is zeer begaan met mens en milieu. Haar diepste drijfveer is mensen helpen van hun huidproblemen af te komen. De ingrediënten in haar producten zijn plantaardig, biologisch gecertificeerd, niet genetisch gemodificeerd en zitten in hervulbare verpakkingen.

Diversiteit - Aurora is geboren en getogen in Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Ze weet hoe de huid reageert op het Nederlandse klimaat en kan klanten uit verschillende landen en culturen helpen hun huidverzorging daarop aan te passen. Haar warme persoonlijkheid en liefde voor het vak stralen af op iedereen in haar omgeving.