Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00 . Code: FXVGNRAF08TJ

Aurora Story

Aurora Story

Aurora Dionis is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar. Ze weet wat het is om een huid te hebben die niet prettig aanvoelt, ze had zelf jarenlang huidproblemen. Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en verfijnde haar technieken om die te kalmeren en weer in balans te brengen. Voor sommige huidproblemen heeft Aurora zelfs persoonlijk samengestelde producten en behandelingen ontwikkeld.

Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Na 15 jaar allerhande huidproducten te hebben uitgeprobeerd zonder succes dacht zij. Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken? Dit moet beter kunnen. Die conclusie was de start van het ontwikkelen van derma-cosmetische huidverzorging die door laboratoria en vele mensen positief zijn getest. Op basis van die kennis die gebaseerd is op wetenschappelijke literatuur, is een reeks producten die geschikt is voor alle huidsoorten en huidproblemen.

Biologisch geteelde aloë vera en hoogwaardige koudgeperste oliën vormen de basis van haar producten. De aloë vera is sterk geconcentreerd en dus zeer werkzaam. Doordat de oliën koud zijn geperst blijven de werkzame elementen bewaard. Er zit geen parfum in Aurora’s producten en geen conserveringsmiddel. Het conserverende effect wordt bereikt door hygiënisch en steriel te werken en luchtdicht te verpakken. In de aloë producten zit een wortelextract, een natuurlijk probioticum voor de huid. Wortelextract heeft eveneens een antibacteriële werking en gaat schimmels en virussen tegen.

Inmiddels zijn bijna al haar klanten fan van Aurora’s producten. Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis staat voor:

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in twee disciplines: dermatologie en cosmetologie. Ze weet veel van de huid en van cosmeticaproducten. Ze verkoopt geen onzin, maar oplossingen.

Duurzaamheid - Aurora is zeer begaan met mens en milieu. Haar diepste drijfveer is mensen helpen van hun huidproblemen af te komen. De ingrediënten in haar producten zijn plantaardig, biologisch gecertificeerd, niet genetisch gemodificeerd en zitten in hervulbare verpakkingen.

Diversiteit - Aurora is geboren en getogen in Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Ze weet hoe de huid reageert op het Nederlandse klimaat en kan klanten uit verschillende landen en culturen helpen hun huidverzorging daarop aan te passen. Haar warme persoonlijkheid en liefde voor het vak stralen af op iedereen in haar omgeving.