Aurora Story

Aurora Story

Aurora Dionis, geboren en getogen in Italië, woont sinds 1986 in Nederland en ontwikkelde een 100% natuurlijke VEGAN huidverzorging. Zij is gecertificeerd medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar.

Ze weet wat het is om een huid te hebben die niet prettig aanvoelt, ze had zelf jarenlang huidproblemen. Aurora Dionis Skincare biedt effectieve vegan behandeling en verzorging vanuit dermatologische expertise en geschikt verschillende huidproblemen. Voor sommige huidproblemen kan zij een volledig op maat behandeling en verzorgingsproduct samenstellen en kan zij samenwerken met uw behandelaar zoals een dermatoloog.

Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Na 15 jaar allerhande huidproducten te hebben uitgeprobeerd zonder succes dacht zij. Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken? Dit moet beter kunnen! Die conclusie was de start van het ontwikkelen van derma-cosmetische huidverzorging die door laboratoria en vele mensen positief zijn getest. Alle producten zijn gebaseerd is op wetenschappelijke literatuur en haar jarenlange ervaring. De reeks producten zijn geschikt is voor alle huidtypen en diverse huidproblemen.

Biologisch geteelde aloë vera en hoogwaardige koudgeperste oliën vormen de basis van de high-end productlijn. Doordat de aloë vera sterk geconcentreerd is opgenomen is deze zeer werkzaam. Met het koud persen van de hoogwaardige oliën blijven de werkzame elementen bewaard.
Er zitten geen parfum of andere conserveringsmiddelen in Aurora’s producten. Het conserverende effect wordt bereikt door hygiënisch en steriel te werken en luchtdicht te verpakken. Daarnaast zit in de aloë producten een wortelextract. Dit extract samen met een natuurlijke peptide zijn een natuurlijk probioticum voor de huid én hebben antibacteriële werking en gaan schimmels en virussen tegen. Kortom een natuurlijke oplossing die goed is voor de huid en de houdbaarheid van het product.

Inmiddels zijn honderden tevreden klanten fan van Aurora’s producten en is het merk zelfs een beetje hip! Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis staat voor:

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in twee disciplines: dermatologie en cosmetologie. In haar praktijk komen mensen met uiteenlopende klachten die geholpen zijn met een puur natuurlijke effectieve aanpak. Ze weet veel van de huid, huidreacties en van cosmeticaproducten. Ze verkoopt geen onzin, maar oplossingen.

Duurzaamheid - Aurora is zeer begaan met mens en milieu. Haar diepste drijfveer is mensen helpen van hun huidproblemen af te komen. De ingrediënten in haar producten zijn plantaardig, biologisch gecertificeerd, niet genetisch gemodificeerd en zitten in hervulbare verpakkingen.

Diversiteit - Aurora is geboren en getogen in Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Wie je ook bent, wat je ook doet, Aurora weet hoeveel impact een niet gezonde huidbalans heeft op iemands gemoed. Daarnaast weet zij klanten uit verschillende landen en culturen te helpen bij hun huidverzorging ook afgestemd op het Nederlandse klimaat. Haar warme persoonlijkheid en liefde voor het vak stralen af op iedereen in haar omgeving.

Lees meer over de Vegan Medisch Schoonheidssalon
Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.