Schoonheidssalon

Salon Aurora Dionis met Teun van de Keuken NPO1

Welkom in de Schoonheidssalon van Aurora Dionis, Vegan Medisch Schoonheidsspecialist 

Een behandeling in de schoonheidssalon van Aurora Dionis Skincare is voor veel mensen de start van verbeterde huidbalans. We maken gebruik van de laatste ontwikkelingen en de jarenlange kennis en ervaring over hoe, de aangedane, huid kan reageren op behandeling en verzorgingsproducten.

 

Laat ook jouw huidbalans verbeteren!

Aurora Dionis zelf had in haar jonge jaren last van meerdere huidproblemen. Na jaren allerhande producten en dermatologen te hebben bezocht besloot ze het roer om te gooien. Dát was de start om alleen nog actieve Allergy Certified ingrediënten te gebruiken: 100% pure natuurlijke producten die ook VEGAN zijn. 

Het is de jarenlange expertise, de combinatie van pure actieve ingrediënten én onze passie voor de huid die maken dat elke behandeling een bevestiging zijn dat u aan het juiste adres bent! Aurora merkt dagelijks: élke huid kan verbeteren!

 

Salon-locatie: Hilversum Centrum

Onze locatie in het centrum van Hilversum is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en ook per auto. We beschikken over parkeergelegenheid op het terrein.

Klik hier voor de routebeschrijving.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.