VOORZORGSMAATREGELEN COVID-19

covid-statement Aurora Dionis Dermacosmetics

Het is fantastisch dat onze branche sinds 3 maart weer de deuren mag openen. We heten iedereen weer van harte welkom en zéker op onze uitgebreide nieuwe locatie in hartje Hilversum!

Voor de goede orde vermelden we dat onze behandelingen COVID-19 proof zijn en dat we uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen. 

Hygiëneprotocol

Wij waarborgen de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers. Onze werkwijze volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten maken dat we veilig, en met plezier,  de behandelingen kunnen en mogen uitvoeren.

GEZONDHEIDSCHECK

Wat wij vooraf graag delen is dat we verplicht zijn bij bezoek de opgestelde gezondheidscheck te doen. Hieronder staan de bijbehorende vragen. Op het moment dat één van onderstaande vragen met JA is beantwoord kan de afspraak niet doorgaan.

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
☐ JA  ☐ NEE
2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
☐ JA  ☐ NEE
3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
☐ JA  ☐ NEE
4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
☐ JA  ☐ NEE
5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
☐ JA  ☐ NEE

Verder vernemen we het graag wanneer er sprake is van verhoogd risico voor u als klant of wanneer u veelvuldig in aanraking komt met iemand binnen de risicogroep. We kunnen dan van te voren overleggen voor mogelijk extra maatregelen. 

Vragen? Stel ze gerust!

Aurora Dionis