We are a family business fully established in Hilversum, Netherlands for over 13 years . Due to recent high international demand, we are in the process of translating and giving access to our online shop to English speakers. Do not hesitate to contact us for questions on international shipping.

  • contact
  • T. +31 (0)6 44720906
  • Log in
  • Winkelwagen (0)
  • Nederlands NL English EN

VERHUISD: welkom op onze nieuwe locatie!

verhuisd Aurora Dionis nieuwe locatie Hilversum centrum

We passen niet meer in ons ‘oude jasje’ en zijn verheugd te berichten dat we open zijn op onze nieuwe locatie!

Koninginneweg 6a Hilversum Centrum

Het adres is gunstig gelegen in het Centrum van Hilversum aan de Koninginneweg 6a. In dit herenhuis is ook Aurora Dionis gevestigd. De behandelruimte is op de begane grond en vormgegeven op bijzondere wijze én in persoonlijke stijl.

Onze overige ruimten in het herenhuis worden komend jaar stap voor stap in gebruik genomen. Dit zijn een uitbreiding van behandelruimte, ontvangst-/winkelruimte én steriele productieruimte. Kortom: onze nieuwe locatie is voorbereid op de toenemende vraag naar effectieve VEGAN, pure en 100% natuurlijke gezichtsbehandelingen en huidverzorging.

De Koninginneweg 6a in Hilversum is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je per auto? Dan is er parkeerruimte op ons terrein aanwezig. Hier tref je de route aanwijzing.

Het (oude) adres aan de Hoge Naarderweg 

Ons oude adres kan op afspraak als pick-up adres dienen. Laat ons dat even weten bij de bestelling van de huidverzorgingsproducten van Aurora Dionis Dermacosmetics.

 

FEESTELIJKE OPENINGS-ACTIE !

Op jou wacht een feestelijk welkomstcadeau. Boek je deze decembermaand een gezichtsbehandeling om uit te voeren tot en maart 2021? Dan geven we de mooie Aurora Dionis beautytas cadeau. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Boek een afspraak en maak kennis met onze nieuwe locatie mét de vertrouwede gezichtsbehandelingen van Aurora Dionis Dermacosmetics!


Vanzelfsprekend wordt door ons het COVID-19 Hygiëneprotocol in acht genomen. 


VACATURE

We hebben nog altijd een openstaande  vacature . Ben jij diegene die ons dé kandidaat aanreikt? Wij zullen jou of iemand die je dat gunt graag verwelkomen op onze nieuwe locatie en verwennen met een gezichtsbehandeling!