Kerst 2021 🌟

Aurora Dionis Dermacosmetics kerstkado geschenk in kadoverpakking

We wensen iedereen stralende feestdagen!

Rondom Kerst en Nieuwjaar pakken wij jouw bestelling extra feestelijk in. Voor een stralende verzorgde huid is een kerstkado met 100% natuurlijke, pure huidverzorging dé oplossing. Aurora had ooit zelf flink wat huidproblemen en nergens vond zij een blijvende oplossing. Totdat ze producten zelf ging ontwikkelen met uitsluitend pure en actieve (gecertificeerde) ingrediënten. Inmiddels heeft ze honderden mensen mét een gevoelige huid en/of klachten geholpen in haar schoonheidssalon. De complete productlijn biedt de perfecte verzorging die een gezonde en stralende huidbalans geeft! Daarbij wordt ook jouw pakketje tip-top verzorgd. Je kado is direct geschikt om onder de boom te leggen! 

Feestelijke verpakking

Dit jaar is voor Kerst gekozen voor prachtige boxen waarin elke bestelling verzorgd én feestelijk terecht bij jou komt! Hieronder zie je wat je kunt verwachten. 

AUrora Dionis Dermacosmetics kerstverpakking 2021kerstverpakking Aurora Dionis Dermacosmetics

Met stip op één de N°1 Nourishing Cleanser!

Afgelopen maanden kregen we complimentjes van Cliënten die hun huid reinigen met de N°1 NOURISHING CLEANSER. Wat kregen ze terug?

  • zijdezachte finish,
  • eindelijk een verzorgende reiniger zonder zeep,
  • mijn huid licht stralend op,
  • in de ochtend direct gezonde uitstraling,
  • de géén gedoe reiniger zonder prikkende ogen.

Het geheim van onze reiniger is dat deze zowel voedt als hydrateert én het actief werkende niacinamide bevat. Niacinamide is bekend als vitamine B3: een krachtig antioxidant. Meer weten over niacinamide voor je huid? Klik hier. 

Wil jij ook de zeepvrije zijdezachte reiniging mét geconcentreerde actieve ingredienten zoals niacinamide? Krijg deze tot en met de Kerst feestelijk en exclusief ingepakt thuisgezonden! Een voor jezelf én een voor die geliefde ander?

AURORA DIONIS N°1 NOURISHING CLEANSER KOPEN

N°1 NOURISHING CLEANSER - ALL SKIN TYPES ¦ REINIGEND VERHELDEREND

Alle informatie van de N°1 NOURISHING CLEANSER staat op de product pagina in de webshop.
Meer weten over huidproblemen en waarom Aurora Dionis Dermacosmetics zo effectief werkt juist voor de gevoelige en/of aangedane huid? Klik hier.

Aurora Dionis Dermacosmetics no 1 nourishing cleanser kerst 2021



De producten/ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics hebben certificeringen zoals: AllergyCertified, Ecocert, SKAL Bio Controle, Demeter, BDIH, ICEA, Ecocontrol en Vegan.

Hier lees je hoe veel huidproblemen ontstaan

https://www.auroradionis.com/pages/huidproblemen




Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.