Aurora Dionis is geboren en getogen in Italië en woont sinds 1986 in Nederland. Zij is gecertificeerd medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar.

Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Meer dan 15 jaar probeerde ze zonder (aanhoudend) succes allerlei huidproducten. Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken?

Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en ging zelf aan de slag!

Inmiddels zijn honderden klanten fan van Aurora’s producten en is het merk zelfs hip! Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis staat voor:

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in meerdere disciplines zoals; dermatologie, cosmetologie en 100% natuurlijke VEGAN toepassingen. Zij helpt mensen met uiteenlopende huidklachten die geholpen zijn met een puur natuurlijke aanpak. Ze weet veel van de huid, aandoeningen en reacties. Ze is naast expert gericht op blijvende oplossingen.

Duurzaamheid - Aurora is begaan met mens en milieu. Haar diepste drijfveer is mensen helpen van hun huidproblemen af te komen op een duurzame houdbare manier. Het is niet voor niets dat de ingrediënten diverse certificeringen hebben op dit gebied. Lees er hier meer over.

Diversiteit - Aurora is geboren en getogen in Sardinië en woont ruim 30 jaar in Nederland. Wie je ook bent en wat je ook doet, Aurora weet hoeveel impact een niet gezonde huidbalans heeft op iemands gemoed. Zij helpt klanten uit verschillende landen ook om de huidverzorging af te stemmen op het Nederlandse klimaat. Haar warme persoonlijkheid en liefde voor het vak stralen af op iedereen in haar omgeving.
Lees meer over Aurora als Vegan Medisch Schoonheidsspecialist.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.