Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

De High-End skincare

 De High-End skincare  is bereikt door het gebruik van sterk geconcentreerde hoogwaardige ingrediënten.  Aurora Dionis ziet zelf toe op de kwaliteit en de productie en maakt de producten op een kosteneffectieve manier toegankelijk voor een breed publiek.

De ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn:

- Vers en puur

- Plantaardig

- Van de best verkrijgbare kwaliteit

- Vegan

De producten/ingredienten van Aurora Dionis Dermacosmetics:

- Certificeringen: AllergyCertified, Ecocert, SKAL Bio Controle, Demeter,     BDIH, ICEA, Ecocontrol Vegan

- Zonder parfum en etherische oliën

- Zonder parabenen of siliconen

- Niet genetisch gemodificeerd Niet getest op dieren

Alle producten van Aurora Dionis Allergy Certifiedhttp://allergycertified.com/consumer/what-is-allergycertified/pressekit/ ). Dit certificaat garandeert een minimale kans op een allergische reactie.  Zie registraties. ( https://www.auroradionis.com/pages/registraties  )

HIER BESTELLEN

Gebruikte hoofdbestanddelen

- Aloë vera [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis Aloe vera ]

- Evening Primrose olie [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis olien]

- Rosa Rubiginosa [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis olien]

- Rosa Moschata [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis olien]

- Rosa Canina olie [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis olien]

- Jojobaolie [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis olien]

- Shea butter [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis olien]

- Klei zoals solum fullonum    [link naar ingredient pagina Aurora Dionis      klei clay ]

- Wortelextract van de radijs( lactobacillus ferment) en Cocos Nucifera  fruit extract [link naar ingrediënt pagina Aurora Dionis wortelextract https://www.auroradionis.com/blogs/news/laboratorium-tests]

Biologisch wortelextract heeft een antibacteriële werking en is een natuurlijk probioticum voor de huid.  Het wordt ook gebruikt om producten op waterbasis te conserveren  

Gebruikte aloë vera en werking

Biologisch geteelde aloë vera en hoogwaardige koudgeperste oliën vormen de basis van haar producten. De aloë vera is sterk geconcentreerd en dus zeer werkzaam. Doordat de oliën koud zijn geperst blijven de werkzame elementen bewaard. Er zit geen parfum in Aurora’s producten en geen conserveringsmiddel. Het conserverende effect wordt bereikt door hygiënisch en steriel te werken en luchtdicht te verpakken. In de aloë producten zit een wortelextract, een natuurlijk probioticum voor de huid. Wortelextract heeft eveneens een antibacteriële werking en gaat schimmels en virussen tegen.
Aloë vera is goed voor huid, haar en hoofdhuid. Het is aangetoond dat het de cel ontwikkeling van de huid en wondgenezing stimuleert. De stof remt ontstekingsreacties, vermindert pijn en zwellingen en bevordert het herstel van infecties.

Aloë vera bevat vitamine C en E, zink en verschillende enzymen die schadelijke vrije radicalen (ook wel oxidatieve stress of zuurstof radicalen genoemd) ‘opruimen’. Deze worden Veroorzaakt bv door schade door zon, vervuiling. Maken de cel ‘defect’ en dan duurt langer om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Aloë zorgt dat deze cellen weer gezonder worden gemaakt, of dat ze in ieder geval ‘sneller en mooier aangemaakt worden. 

hydraterend effect, verminderen van het dunner worden en rimpelen van de huid

In een cosmeticaproduct kan de stof als draagstof dienen om andere werkzame ingrediënten in de huid te laten intrekken. Aangezien aloë vera de fibroblasten in de huid stimuleert om collageen en bindweefsel aan te maken, heeft de stof een hydraterend effect en vermindert hij het dunner worden en rimpelen van de huid. Aloin, a bioactive compound in Aloe vera, has been reported to have various pharmacological activities, such as anti-inflammatory effects.
Oxidatieve stress

De aloë vera in Aurora Dionis Dermacosmetics komt uit Mexico en is biologisch gecertificeerd door Ecocert.

Gebruikte oliën en werking

Waarom deze oliën rosa rubiginosa, rosa moschata, rosa canina, jojoba, shea butter en eveningprimrose?

Aurora heeft gekozen om met specifieke plantaardige oliën te gaan werken omdat deze oliën hebben verschillende positieve effecten op de huid. De samenstelling van deze oliën varieert per huidbehoefte. De plantaardige oliën van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn rijk aan triglyceriden, fosfolipiden, FFA's (free fatty acid), fenolverbindingen en antioxidanten. Deze melanges werken synergetisch door het bevorderen van in evenwicht houden van de huid. Zij beschermen/repareren door; antioxidatieve activiteiten (anti radicalen), ontstekingsremmende eigenschappen, antimicrobiële eigenschappen, het bevorderen van wondgenezing; en hebben anti-carcinogene eigenschappen. Toekomstige studies zijn nodig om aan de huidige bevindingen een beter begrip van deze oliën te houden voor het potentieel dermatologische behandelingen en huidverzorgingsproducten te ontwikkelen met behulp van deze oliën.

Zie hier onder een onderzoek over het belang van antioxidanten op de huid.

Smeren met antioxidanten om de huid te beschermen tegen de schade van de zon is hard nodig. Doe je dit niet dan kunnen de vrije radicalen het elastine, collageen, en DNA in de huid beschadigen. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22406231

Gebruikte klei en werking

Klei INCI: SOLUM FULLONUM 

Deze bijzondere en zeldzame geventileerde en gesteriliseerde grijs/groene klei, werkt anti aging, zuiverend en verstrakkend.

De klei van Aurora Dionis Dermacosmetics komt van oorsprong uit de mediterrane zee en is rijk aan elementen die in zeewater aanwezig zijn. Het werd gevormd tussen 7 en 16 miljoen jaar geleden, toen de aarde nog vol energie was. Deze energie is bewaard gebleven in bijzondere sporenelementen en mineralen en opgeslagen in de klei.

Deze klei heeft een buitengewoon zuiverende werking en helpt de huid jong, soepel, en elastisch te maken. De grote aanwezigheid van silica werkt regenererend en helpt vertragen van het verouderingsproces en is daarmee een uitzonderlijk, natuurlijk anti aging product.

De klei in Aurora Dionis Dermacosmetics komt uit Italië en is gecertificeerd Demeter, BDIH, ICEA en Ecocontrol Vegan.

bijzondere en zeldzame geventileerde en gesteriliseerde grijs/groene klei

Deze bijzondere en zeldzame geventileerde en gesteriliseerde grijs/groene klei, werkt anti aging, zuiverend en verstrakkend.

De klei van Aurora Dionis Dermacosmetics komt van oorsprong uit de mediterrane zee en is rijk aan elementen die in zeewater aanwezig zijn. Het werd gevormd tussen 7 en 16 miljoen jaar geleden, toen de aarde nog vol energie was. Deze energie is bewaard gebleven en opgeslagen in de klei.

Dankzij de sporenelementen en mineralen heeft deze klei een buitengewoon zuiverende kracht. Deze klei helpt uw huid jong, soepel, en elastisch te maken. De grote aanwezigheid van silica werkt regenererend en helpt vertragen van het verouderingsproces. Deze klei is een uitzonderlijk, natuurlijk anti aging product.

De klei in Aurora Dionis Dermacosmetics komt uit Italië en is gecertificeerd Demeter, BDIH, ICEA en Ecocontrol Vegan.

Gebruikt wortelextract en werking (LACTOBACILLUS FERMENT LACTOBACILLUS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT)

Wortelextract INCI: LACTOBACILLUS FERMENT LACTOBACILLUS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT

Het wordt gebruikt in onze aloë producten omdat werkt ook als natuurlijk conserveermiddel en geeft geen allergische reacties zoals andere natuurlijk conservering wel doen.

Het wortelextract gewonnen uit radijs en coco's extract bestaat uit een mix van antimicrobiële peptiden en is getest tegen verschillende bacteriën en schimmels, zoals de Propionibacterium acnesStaphylococcus aureusCandida albicans en Aspergillus brasiliensis. Meer informatie over wat deze bacteriën en schimmels met de huid kunnen doen, vindt u onder het kopje ‘Huidproblemen’. Laatste onderzoeken over de effecten van deze probioticum voor de huid 

Een ander type antimicrobiële peptide is gemaakt door de fermentatie van kokosnootolie (Cocos nucifera) met de melkzuurbacterie Lactobacillus. Kokosolie wordt traditioneel gebruikt om huidaandoeningen, schimmelinfecties, ringworm en zelfs voetschimmel te behandelen.

Het wortelextract is gecertificeerd door Ecocert en komt niet van genetisch gemodificeerde bronnen.

HIER BESTELLEN