5% korting op uw allereerste bestelling! gebruik code YFNH1DZ7Q39Z

GezichtsbehandelingenMEDISCHE KENNIS
Aurora Dionis SkinCare breidt permanent de kennis verder uit met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de huid. De Medisch Schoonheidsspecialist is geoefend in dermatologische kennis en is in staat huidproblemen te analyseren en te herkennen. Daarom zijn patiënten met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid bij de Medisch Schoonheidsspecialist in vakkundige handen.
Juist omdat de Medisch Schoonheidsspecialist alle medisch gerichte specialisaties heeft, bent u ook voor huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering aan het juiste adres. Vanzelfsprekend kunt u bij de Medisch Schoonheidsspecialist ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de (gezichts)huid te verbeteren.

AURORA DIONIS SKINCARE IS DE BIOLOGISCH SCHOONBHEIDSSPECIALIST 
De producten zijn Puur & Natural en veelzijdig in gebruik.
Een combinatie van kwalitatieve hoogwaardig ingrediënten versterkt met expertise, wetenschap, huidvriendelijk, holistisch (geen korte termijn resultaten) en natuurlijk duurzaam (lange termijn resultaten)

ALTIJD EEN HUIDANALYSE EERST
Een eerste behandeling wordt altijd vooraf gegaan door een professionele huidanalyse. Op basis waarvan de beste oplossing wordt gezocht voor uw huid. Ook eventuele 'verdachte plekken’ op de huid wordt u doorverwezen naar een dermatoloog.
Bij onze nieuwste service analyseren wij uw huid met het meest geavanceerde apparatuur, waarbij door middel van vergroting t/m 200x, de huid, de hoofdhuid en het haar worden onderzocht.
Wij verzamelen op deze manier gegevens die niet zichtbaar zijn voor het blote oog.
In een paar seconden worden fysiologische eigenschappen van de huid, zoals:
hydratatie, talg, elasticiteit,'diepte' van rimpels, fitzpatrick phototype, poriën, acne, couperose, rosacea, melasma, photoaging, hyper of hypo-pigmentatie, maar ook dichtheid van het haar, kaliber van het haar. Ook sommige mycosis worden zichtbaar.
Op basis van de resultaten bepalen wij een behandeling die precies voor uw huid effectief is.

Na de eerste gezichtsbehandeling bieden wij een gratis nacontrole na 1 week. U krijgt voldoende proefjes mee naar huis om uw huid minstens een week na de eerste gezichtsbehandeling mee te verzorgen, zodat u de werking van onze ingrediënten zelf kunt ervaren.

Acne gezichtsbehandeling

Eczeem gezichtsbehandeling

Rosacea gezichtsbehandeling

Huid bij kanker gezichtsbehandeling  

Een afspraak maken.