Eindelijk 100% natuurlijke en pure huidverzorging die werkt!

Aurora Dionis open huidadvies

ELKE HUID KAN VERBETEREN

Aurora Dionis: 'Zelf heb ik jarenlang geworsteld met een slechte huid. Wat ik ook probeerde, niets hielp. Wat de merken mij ook beloofden, nooit wist ik een gezonde huidbalans te bereiken. Terwijl inmiddels weet ik dat het kán!'

De oplossing is eenvoudig: gebruik alleen zuivere natuurlijke ingrediënten. Voor significant effect: gebruik de actievere zuivere ingrediënten in relatief hoge concentraties. Terwijl, als je weet welke natuurlijke huis tuin en keuken ingrediënten jouw huid niet triggeren zoals waarschijnlijk yoghurt en havermout, kun je natuurlijk ook daar jouw huid mee verzorgen.  

Wist je dat zelfs gevestigde merken, ook vanuit de adviezen van dermatologen, nog altijd additionele ingrediënten gebruiken? Zie bijvoorbeeld dit programma van de NPO1.

De expertise van Aurora werd naast vakinhoudelijke kennis gevoed door meer dan 15 jaar klantervaringen, testen en samenstellen van huidverzorging op basis van álleen 100% natuurlijk ingrediënten. Zo ontstond de Aurora Dionis Dermacosmetics productlijn.

Voorkom dat jouw huid allergische reacties gaat opbouwen met alle gevolgen van dien! 

Ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn

• Vers, puur
• Plantaardig, Vegan
• Van de best verkrijgbare kwaliteit
• Zonder parfum en etherische oliën
• Zonder parabenen of siliconen
• Zonder hormoonverstorende stoffen
• Zonder microplastics
• Zonder toxische ingrediënten
• Niet genetisch gemodificeerd 
• Niet getest op dieren

 

JA IK WIL DIT VOOR MIJN HUID 

Er zijn talloze duurzame 100% natuurlijke ingrediënten die gebruikt kunnen worden in huidverzorgingsproducten. Toch kunnen ook natuurlijke ingrediënten allergische reacties veroorzaken. Aurora Dionis zelf heeft hierin uitgebreide expertise opgebouwd. 

Alle ingredienten zijn Allergy Certified en gegarandeerd zuiver en zonder additionele hulpstoffen voor bijvoorbeeld voor conserveren. Aurora Dionis gebruikt natuurlijke ingrediënten die een conserverende werking hebben en met gemak de markt toetredingstesten hebben doorstaan. 

Ook de meest actieve die jouw huid een boost geven zoals niacinamide en hyaluronzuur, worden door Aurora Dionis zelf ingekocht, getest en hoog geconcentreerd toegepast in de high-end productlijn. 

Inmiddels helpt Aurora Dionis Dermacosmetics honderden mensen aan een verbeterde huid op een natuurlijke én actieve manier. Dit wil willen we ook voor jouw huid!

Twijfel je? Laat een berichtje achter en Aurora Dionis neemt zelf contact met je op per mail of telefonisch.  Benut onze expertise. Je bent tot niets verplicht.

Wat adviseer je mij?

1.  Alle producten van Aurora Dionis Dermacosmetics zijn geschikt
Na registratie neemt Aurora Dionis zelf contact met je op. Jullie overleggen wat handig is om zicht te krijgen op wat je wilt bereiken. Dat kan bijvoorbeeld ook door te beeldbellen of via Whatsapp foto's uit te wisselen. 

2. Mind-set
Verbeteren en in balans krijgen van de huidbalans vraagt om een bewuste keuze van aanpak.
Het opmaken van een eerder gebuikt crème-tje met bijvoorbeeld parfum of een andere toevoeging brengt de huid weer een paar stappen terug in de tijd.

3.  Aandacht gericht op eigen huid-expert 
Vanuit de consultatie sturen we je afgestemde informatie. Lees deze aandachtig door. Jouw aandacht samen met deze informatie maken jou je eigen huid-expert. We geven je handige tips waar je op kunt letten. Je krijgt grip op je voortekenen van de huid kunt tackelen. Kortom je leert specifieke do's en dont's voor je eigen huid herkennen!

4. Het salonbezoek (indien nodig) betaal je deze volgens het geldend tarief. In geval van bijvoorbeeld acné, rosacea, huidcamouflage en permanent ontharen kunnen de kosten meestal vergoed worden in geval van een aanvullende ziektekostenverzekering. 

5. Kies voor zuivere, pure en 100% natuurlijke huidverzorging
Gebruik alleen nog zuivere, pure, 100% natuurlijke huidverzorging. We sturen je een document waar je op kunt letten bij de aanschaf van je producten op de markt. In de maand dat we samen optrekken raden we je aan de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics te gebruiken. Deze zijn 100% natuurlijk, zijn vrij van allergenen en bevatten hoog geconcentreerde actieve ingrediënten. Je krijgt van ons 10% korting op deze eerste aankopen.

Kortom: voel je vrij contact op te nemen.

Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.