Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

Aurora Dionis, geboren en getogen in Italië, woont sinds 1986 in Nederland. Zij is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar gecertificeerd.

Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Meer dan 15 jaar probeerde ze allerlei huidproducten. Maar allen zonder aanhoudend succes.

Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken?

Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en verfijnde haar technieken om die te kalmeren en weer in balans te brengen. Voor sommige huidproblemen ontwikkelt Aurora persoonlijk en op maat producten en behandelingen.

Op basis van wetenschappelijke literatuur, jarenlange ervaring als medisch schoonheidsspecialiste én de feedback van klanten is de reeks AD producten geschikt voor alle huidsoorten én diverse huidproblemen.

De high-end puur natuur derma-cosmetische producten zijn door laboratoria positief getest en daarmee uniek in zijn soort.  

Inmiddels zijn meer dan 1.000 klanten fan van Aurora’s producten. Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis zet zich in vanuit: 

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in (medische) dermatologie en cosmetologie. Zij werkt vanuit en ziet dagelijks toe op de hoogste kwaliteitseisen van haar team en toeleveranciers. De combinatie van kennis, gedegen ervaring én klant reacties worden bevestigd in de hoogwaardige aanpak en reeks AD producten. 

Duurzaamheid - Aurora heeft zorg voor mens en milieu. Ze is gedreven om een ieder te helpen aan een goed verzorgde huid zónder problemen. Alle ingrediënten in de productlijn zijn plantaardig en niet genetisch gemodificeerd. De verpakkingen van hoofdproducten zijn hervulbaar en/of recyclebaar (PET).

Diversiteit - Aurora komt van origine uit Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Migratie naar Nederland, reizen en diversiteit van haar klanten maakten haar bewust van de verschillen én overeenkomsten. Haar liefde voor het vak en open benadering hebben direct invloed op elk ont-moeten en de resultaten samen kunnen worden bereikt.

Lees meer over Aurora Dionis Skincare, de Vegan Medisch Schoonheidssalon  

Of maak een afspraak voor een  Huidanalyse of een resultaatgericht  gezichtsbehandeling bij onze gediplomeerde schoonheidsspecialist