5% korting op uw allereerste bestelling! gebruik code YFNH1DZ7Q39Z

Aurora Dionis is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar. Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Na 15 jaar allerhande huidproducten te hebben uitgeprobeerd zonder succes dacht zij. Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken? Dit moet beter kunnen. Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en verfijnde haar technieken om die te kalmeren en weer in balans te brengen. Voor sommige huidproblemen heeft Aurora zelfs persoonlijk samengestelde producten en behandelingen ontwikkeld.

Op basis van wetenschappelijke literatuur, jarenlange ervaring als medisch schoonheidsspecialiste én de feedback van klanten is de reeks AD producten geschikt voor alle huidsoorten én diverse huidproblemen.

De high-end puur natuur derma-cosmetische producten zijn door laboratoria positief getest en daarmee uniek in zijn soort.  

Inmiddels zijn meer dan 1.000 klanten fan van Aurora’s producten. Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis zet zich in vanuit: 

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in (medische) dermatologie en cosmetologie. Zij werkt vanuit en ziet dagelijks toe op de hoogste kwaliteitseisen van haar team en toeleveranciers. De combinatie van kennis, gedegen ervaring én klant reacties worden bevestigd in de hoogwaardige aanpak en reeks AD producten. 

Duurzaamheid - Aurora heeft zorg voor mens en milieu. Ze is gedreven om een ieder te helpen aan een goed verzorgde huid zónder problemen. Alle ingrediënten in de productlijn zijn plantaardig en niet genetisch gemodificeerd. De verpakkingen van hoofdproducten zijn hervulbaar en/of recyclebaar (PET).

Diversiteit - Aurora komt van origine uit Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Migratie naar Nederland, reizen en diversiteit van haar klanten maakten haar bewust van de verschillen én overeenkomsten. Haar liefde voor het vak en open benadering hebben direct invloed op elk ont-moeten en de resultaten samen kunnen worden bereikt.