Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00

Aurora Dionis, geboren en getogen in Italië, woont sinds 1986 in Nederland. Zij is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar gecertificeerd.

Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Meer dan 15 jaar probeerde ze allerlei huidproducten. Maar allen zonder aanhoudend succes.
Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken?

Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en ging zelf aan de slag!

Inmiddels zijn honderden tevreden klanten fan van Aurora’s producten en is het merk zelfs hip! Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis staat voor:

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in twee disciplines: dermatologie en cosmetologie. In haar praktijk komen mensen met uiteenlopende klachten die geholpen zijn met een puur natuurlijke effectieve aanpak. Ze weet veel van de huid, huidreacties en van cosmeticaproducten. Ze verkoopt geen onzin, maar oplossingen.

Duurzaamheid - Aurora is zeer begaan met mens en milieu. Haar diepste drijfveer is mensen helpen van hun huidproblemen af te komen. De ingrediënten in haar producten zijn plantaardig, biologisch gecertificeerd, niet genetisch gemodificeerd en zitten in hervulbare verpakkingen.

Diversiteit - Aurora is geboren en getogen in Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Wie je ook bent, wat je ook doet, Aurora weet hoeveel impact een niet gezonde huidbalans heeft op iemands gemoed. Daarnaast weet zij klanten uit verschillende landen en culturen te helpen bij hun huidverzorging ook afgestemd op het Nederlandse klimaat. Haar warme persoonlijkheid en liefde voor het vak stralen af op iedereen in haar omgeving.

Lees meer over de Vegan Medisch Schoonheidssalon