5% korting op uw allereerste bestelling! gebruik code YFNH1DZ7Q39Z

Aurora Dionis is medisch schoonheidsspecialiste en productontwikkelaar. Ze weet wat het is om een huid te hebben die niet prettig aanvoelt, ze had zelf jarenlang huidproblemen. Ze specialiseerde zich als medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in verschillende soorten probleemhuid en verfijnde haar technieken om die te kalmeren en weer in balans te brengen. Voor sommige huidproblemen heeft Aurora zelfs persoonlijk samengestelde producten en behandelingen ontwikkeld.

Met zelf veel huidproblemen vroeg ze zich af hoe het zou zijn om een huid te hebben die prettig aanvoelt en er verzorgd uit zou zien. Na 15 jaar allerhande huidproducten te hebben uitgeprobeerd zonder succes dacht zij. Wat maakt dat producten niet of onvoldoende werken? Dit moet beter kunnen. Die conclusie was de start van het ontwikkelen van derma-cosmetische huidverzorging die door laboratoria en vele mensen positief zijn getest.

Op basis van wetenschappelijke literatuur, jarenlange ervaring als medisch schoonheidsspecialiste én de feedback van klanten is de reeks AD producten geschikt voor alle huidsoorten én diverse huidproblemen.

Biologisch geteelde aloë vera en hoogwaardige koudgeperste oliën vormen de basis van haar producten. De aloë vera is sterk geconcentreerd en dus zeer werkzaam. Doordat de oliën koud zijn geperst blijven de werkzame elementen bewaard. Er zit geen parfum in Aurora’s producten en geen conserveringsmiddel. Het conserverende effect wordt bereikt door hygiënisch en steriel te werken en luchtdicht te verpakken. In de aloë producten zit een wortelextract, een natuurlijk probioticum voor de huid. Wortelextract heeft eveneens een antibacteriële werking en gaat schimmels en virussen tegen.

Inmiddels zijn bijna al haar klanten fan van Aurora’s producten. Dat is niet zo gek, want Aurora Dionis staat voor: 

Deskundigheid - Aurora is gediplomeerd en gespecialiseerd in (medische) dermatologie en cosmetologie. Zij werkt vanuit en ziet dagelijks toe op de hoogste kwaliteitseisen van haar team en toeleveranciers. De combinatie van kennis, gedegen ervaring én klant reacties worden bevestigd in de hoogwaardige aanpak en reeks AD producten. 

Duurzaamheid - Aurora heeft zorg voor mens en milieu. Ze is gedreven om een ieder te helpen aan een goed verzorgde huid zónder problemen. Alle ingrediënten in de productlijn zijn plantaardig en niet genetisch gemodificeerd. De verpakkingen van hoofdproducten zijn hervulbaar en/of recyclebaar (PET).

Diversiteit - Aurora komt van origine uit Sardinië en woont inmiddels 30 jaar in Nederland. Migratie naar Nederland, reizen en diversiteit van haar klanten maakten haar bewust van de verschillen én overeenkomsten. Haar liefde voor het vak en open benadering hebben direct invloed op elk ont-moeten en de resultaten samen kunnen worden bereikt.