5% korting op uw allereerste bestelling! gebruik code YFNH1DZ7Q39Z

Aurora

Lieve Bezoeker,

Het is mij een genoegen u te verwelkomen op mijn site.
Mijn naam is Aurora Dionis. Ik ben geboren en getogen op Sardinië, een van de grootste eilanden van Italië. Al sinds mijn jeugd heb ik te kampen gehad met veel huidproblemen, zoals eczeem, acne en allergische reacties op de zon en cosmeticaproducten.

Kortom, ik weet hoe het is en wat het met jouw zelfbeeld doet wanneer je huidproblemen hebt. Zolang ik mij kan herinneren heb ik gezocht naar de oplossing, echter zonder tevredenstellend resultaat.

In de laatste vijftien jaar heb ik veel mensen met huidproblemen behandeld en is mijn kennis van de huid aanzienlijk toegenomen, maar ook mijn frustratie omdat huidverzorgingsproducten nooit hun beloften waar maakten.
Ik ben mij gaan verdiepen in wetenschappelijke onderzoeken over natuurlijke ingrediënten en de effecten ervan op het behandelen van huidproblemen. Op basis van deze onderzoeken ontwikkelde ik mijn eigen exclusieve productlijn: Aurora Dionis Dermacosmetics.

Het belangrijkste doel is alleen ingrediënten te gebruiken die de huid kunnen versterken en huidproblemen zoals allergische reacties, hyperpigmentatie, veroudering, acne, rosacea enz. minimaliseren. De producten worden gebruikt door veel van mijn trouwe en zeer tevreden klanten, zie referenties Aurora Skin Care Hilversum.
Momenteel bestaat mijn productlijn uit 10 veelzijdige producten en deze zijn geschikt voor iedereen! Of jij nu huidproblemen hebt of niet. Deze producten zullen je huid weer helemaal laten stralen!
Geïnteresseerd? Ga naar info@auroraskincare.nl en voel je vrij om je vragen te stellen. Jij ontvangt een persoonlijk antwoord van mij!

Liefs, Aurora