Gratis verzending v.a een bestelbedrag van € 50,00 . Code: FXVGNRAF08TJ

Acne natuurlijk verminderen

Acne natuurlijk verminderen is een wens van velen. Veel mensen die last hebben van acne hebben hier dagelijks last van. Niet alleen zorgt de acne voor de nodige lichamelijke klachten, maar ook met het oog op het cosmetische aspect is het hebben van acne natuurlijk bijzonder vervelend. Acne is een ontstekingsreactie van de huid en kan voorkomen in meer of mindere mate. De ontstekingsreactie zorgt voor de vorming van puistjes en mee-eters.

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat in de meeste gevallen in de puberteit. In deze periode krijgen veel jongens en meisjes last van puistjes, ook wel bekend als jeugdpuistjes. Deze verdwijnen uiteindelijk weer, maar dit is vaak niet het geval wanneer er sprake is van acne. Mannen en vrouwen tussen de 30 en 40 jaar kunnen ook nog veel last van acne ervaren. Acne ontstaat wanneer er in de talgklieren, waar talg wordt aangemaakt, een ontstekingsreactie ontstaat. Androgenen sturen de talgklieren aan en dit proces start in de puberteit. Bij een hogere aanmaak van androgenen worden de talgklieren actiever en dit kan een verstopping veroorzaken bij de uitgang, die zich aan het huidoppervlak bevindt. Uiteindelijk kan dit leiden tot een ontstekingsreactie en zo begint acne.

Invloed van voeding op acne

Er zijn in het dagelijks leven veel factoren die acne kunnen verergeren, maar acne natuurlijk verminderen is ook mogelijk door aandacht te besteden aan deze factoren in het dagelijks leven. De voeding is hier een mooi voorbeeld van. Zo zorgen snoepjes, koekjes, melkproducten, witmeelproducten en fastfood voor een verergering van acne, terwijl u acne natuurlijk kunt verminderen door onbewerkt, puur voedsel te nuttigen. Producten die een ellenlange lijst met ingrediënten laten zien op de verpakking kunnen over het algemeen beter vermeden worden. Beter kiest u voor volkoren granen, minder zuivelproducten, zaden, noten, fruit, groente en biologisch vlees.

Natuurlijke behandeling acne

Acne natuurlijk verminderen is op meerdere manieren mogelijk. Op de eerste plaats kunt u de klachten van acne natuurlijk verminderen door gebruik te maken van ‘huismiddeltjes’ om de acne onder controle te krijgen. Voorbeelden van deze huismiddeltjes zijn appelazijn, zuiveringszout, ijs en groene smoothie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een natuurlijke behandeling van acne met behulp van de juiste producten. Deze producten vindt u in de webwinkel van Aurora Dionis.

Acne natuurlijke producten

Aurora Dionis biedt u de mogelijkheid om de meest uiteenlopende producten online aan te schaffen voor het behandelen en verminderen van acne. Onze producten zijn 100% natuurlijk, waardoor u acne natuurlijk kunt verminderen zonder last te krijgen van diverse bijwerkingen. U kunt direct online bestellen, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies. Voor een optimaal advies raden wij u aan een afspraak te maken bij onze kliniek in Hilversum.