Vegan huidverzorging als cadeau?

foto cadeau vegan huidverzorging Aurora Dionis

De decembermaand met Sinterklaas en Kerst is in aantocht. Voor veel mensen is dit jaar het vakantiegevoel ver weg. Des te meer reden om het jaar 2020 stralend afsluiten! Hoogwaardige vegan huidverzorging verwent de huid én de mind!
Actieve ingrediënten zoals aloë vera, hyaluronzuur, pure organic oliën en niacinamide geven precies die boost die we goed kunnen gebruiken. Aurora Dionis Dermacosmetics biedt veilige, vegan huidverzorging die effectief is én blij maakt!  Of je nu vaker binnen vanachter je laptop zit te werken of te Netflixen of buiten in de gure wind een ommetje maakt;  de huid snakt naar lekkere frisse hydratering en prettige pure voeding. Kortom hoogwaardige vegan huidverzorging is ideaal om cadeau te doen of om te krijgen! Hieronder de 4 redenen om dit vegan cadeau bij Aurora Dionis Dermacosmetics uit te zoeken.

Direct alle aanbiedingen bekijken? Klik hier.

Reden 1: Pure, 100% natuurlijke, organic en vegan ingrediënten

Onze huidverzorging is er voor iedereen! Aurora Dionis Dermacosmetics gebruikt alleen pure, 100% natuurlijke, organic en vegan ingrediënten. Zo lukt het om zelfs de meest gevoelige huid effectief met afgestemde hoog geconcentreerde ingrediënten te reinigen, hydrateren en te voeden. De producten zijn daarbij ook geschikt voor hem. De ontvanger van het cadeau krijgt een frisse teint en een gladdere verzorgde huid die prettig aanvoelt.
De producten/ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics hebben certificeringen zoals: AllergyCertified, Ecocert, SKAL Bio Controle, Demeter, BDIH, ICEA, Ecocontrol en Vegan. Ze zijn zonder toevoegingen en vrij van allergenen.

Reden 2: Élke huid kan stralen

Alle producten zijn veilig te gebruiken voor iedere huid. Terwijl er is nog meer winst te behalen door de producten op elkaar en de gewenste resultaten af te stemmen. Aurora Dionis heeft complete sets huidverzorging voor dag en nacht samengesteld voor diverse huidtypen. De sets zijn er in de normale grotere dosering als in mini-sets. Beide zijn bij bestelling in november en december met korting, oplopend tot 20%, aan te schaffen. Weet je niet precies wat te bestellen bekijk dan de ideale oplossingen.

Reden 3: Aurora heeft ideale verzorgings-oplossingen

Weet je niet welk product cadeau te geven? Hier zijn mogelijke oplossingen:

Start-set van Aurora Dionis Dermacosmetics

Dit is een ideale kans om kennis te maken en ook geschikt voor diverse huidtypen mét korting. Veel mensen hebben behoefte aan persoonlijk consult. Om (met COVID veilig) kennis te maken en de huidconditie te bespreken met Aurora Dionis hebben we die toegevoegd. Op die manier lukt het om zorgen rondom de huidconditie te bespreken én ook écht geholpen te worden. Een betrokken aanpak die werkt. 

De N°8 Refreshing Hyaluronic Water booster

Dit high-end product is prima als losstaand cadeau te geven is. De N°8  bevat o.a. Hyaluronzuur en Niaciamide ook wel vitamine B3. De werking is o.a. revitaliserend doordat het Hyaluronzuur direct de hydratatie van de huid verbetert en bijdraagt aan behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid. Natuurlijk pakken wij het feestelijk in.

LET OP: black friday 27 november is er 20% korting op deze booster!


Gezondste Huidverzorgings-cadeaubon mét korting*

Als je de gezondste huidverzorgings-cadeaubon wilt geven dan hoef je niet verder te zoeken.
De cadeaubon valt altijd in goede aarde. Maak met gerust hart gebruik van de speciale aanbieding. In de maanden november en december is de cadeau-bon van € 100 verkrijgbaar voor € 90*. Dat is een korting van 10%. De digitale bon is feestelijk opgemaakt. Deze is geschikt om digitaal door te sturen of om af te drukken. Zo is deze ook fysiek mee te sturen met bijvoorbeeld een kerstkaart.  

Reden 4: Élke dag een geschenkmoment

Doe jij iemand een product van Aurora Dionis Dermacosmetics cadeau? Dan krijgt de ontvanger niet iets eenmaligs. Het uitgezochte cadeau is een terugkerend geschenkmoment. Heel fijn in deze donkere dagen.  Wil jij dit ook voor jouw geliefde, familielid of dierbare vriend of vriendin verrassen? Wij verzorgen met veel liefde jouw cadeau. Wees gerust: de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics bevatten geen allergenen én zijn effectief vanwege de hoog geconcentreerde actieve ingrediënten. Kortom je zit altijd goed.

Alle aanbiedingen bekijken?

Klik dan hier. Alle aanbiedingen kun je uiteraard ook als cadeau voor jezelf benutten!

Heb je vragen? Stel ze ons via deze link. 

* maximaal 2 cadeaubonnen per cliënt en niet inwisselbaar met andere acties.


De producten/ingrediënten van Aurora Dionis Dermacosmetics hebben certificeringen zoals: AllergyCertified, Ecocert, SKAL Bio Controle, Demeter, BDIH, ICEA, Ecocontrol en Vegan. Alle producten zijn zonder toevoegingen en vrij van allergenen.




Huidtype: Vet

Kenmerken van een vet huidtype op een rijtje:

• glimt vrij snel

• de poriën zijn duidelijk te zien

• toont op latere leeftijd rimpels

• kan na reinigen droog, trekkerig aanvoelen en glimt daarna weer snel 

• is relatief dik 

• heeft sneller last van puistjes en/of onzuiverheden

• heeft geregeld zwarte puntjes

Het gebruik van probiotica, alfahydroxyzuur (AHA), silicium, magnesium, vetzuren en cermamidem helpen de vette huid herstellen en de poriën verfijnen van de huidstructuur.